På denne temarejse får I mulighed for at dykke ned i den interessante historie om Berlinmuren. Pakken inkluderer rejse, ophold og studieprogram. Så bliver planlægningen af studieturen ikke nemmere! I får 4 spændende, fagrelevante besøg med i prisen fra kun 1.498,- pr. person.

BERLINMUREN FRA KR. 1.498,-*

– Busrejse Danmark-Berlin t/r med rutebus
– 4 overnatninger på ungdomshotel
– Morgenmad
– 3-timers guidet cykeltur ”Mauer Tour”
– Entré til Checkpoint Charlie
– Guidet rundvisning i det tidligere Stasifængsel Hohenschönhausen
– Guidet rundvisning på Olympiastadion

* Januar-februar & november-december: fra kr. 1.498,- pr. person
Marts-oktober: fra kr. 1.898,- pr. person
Priserne gælder ved minimum 25 deltagere

NÆRMERE DETALJER OM STUDIEPROGRAMMET:

Cykeltur “Mauer Tour”

I kommer på en interessant og lærerig cykeltur med engelsktalende guide langs resterne af Berlinmuren. Oplev ”Mauer Park” – nu en grøn oase i storbyen, og ”Der Todesstreifen”, hvor øst-berlinerne sprang ud af vinduerne og over til Vesten. I kommer også forbi ”East Side Gallery”, som med sine 2 km. er den længste tilbageværende del af Berlinmuren. I dag er denne del udsmykket af internationale kunstnere og graffitimalere. I lægger også vejen forbi vagttårnene, Checkpoint Charlie og andre historiske steder.

Checkpoint Charlie

Entréen til Haus am Checkpoint Charlie er inkluderet – det berømte checkpoint fra ”Den Kolde Krig”, hvor russiske og amerikanske kampvogne under Berlin-kriser har stået truende overfor hinanden. Kontrolstedet er i dag borte, men det er muligt på stedet at få et indblik i den dramatiske historie fra tiden, hvor det var i brug.

Hohenschönhausen

Rundvisning med engelsktalende guide i Hohenschönhausen – det tidligere sovjetiske, politiske fængsel i Østberlin. Efter 1951 fungerede det som fængsel og forhørscenter for det hemmelige Stasi politi.

Olympiastadion

Rundvisning med engelsktalende guide på Olympiastadion. Oplev det olympiske stadion fra 1936, hvor Nazi-Tyskland var vært for sommer-OL. I forbindelse med fodbold-VM i 2006 blev Olympiastadion renoveret, og fik bl.a. et nyt imponerende tag. Under rundvisningen fortælles om nazisternes propaganda-OL og arkitekturen, og I kommer ”bag kulisserne” til VIP-området, omklædningsrummene m.m.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)