AlfA Travel A/S har indgået partnerskab med HowJdo A/S. Det betyder, at vi nu er i stand til at tilbyde en større palette af studierejser med faglighed. I samarbejde med HowJdo tilbyder vi sprogkurser, sprogskoler og indkvartering i værtsfamilier. Vi anser HowJdo som en dygtig, professionel og kvalitetsbevidst partner, som er med til at styrke vores position i markedet.

Om HowJdo sprogrejser

HowJdo har specialiseret sig i at arrangere skræddersyede sprogrejser med fokus på kvalitet. Deres erfarne team af sprogrejsekonsulenter hjælper med rådgivning og planlægning af sprogrejser og sprogophold i udlandet. Du kan læse meget mere om HowJdo her.

Faglighed

Alle HowJdos sprogskoler har kvalitetstempler, som er anerkendt verden over. Det indebærer f.eks. British Council, Instituto Cervantes, FLE, EAQUALS, ACCET og mange andre godkendte undervisningsinstitutioner. HowJdos ældste skole ligger i Cambridge og er fra 1596.

Tryghed

Sikkerhed og tryghed har højeste prioritet hos HowJdo, og de ønsker at give alle studerende den bedste oplevelse nogensinde. I praksis betyder det, at de er med dig både før, under og efter sprogrejsen. Det giver tryghed og kvalitet igennem hele dit sprogophold. Hvis du som studerende af en eller anden grund slet ikke finder dig til rette hos din værtsfamilie, vil du blive flyttet uden diskussion. Læs mere om HowJdos tryghedsgaranti her.

Lars Nielsen fra Hasseris Gymnasium har nu arbejdet sammen med HowJdo og AlfA Travel 3 gange omkring skolens sprogrejser. LÆS HER hvorfor han tager på sprogrejse og læs om hans oplevelse med HowJdo Sprogrejser.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)