Når skolens lærergruppe skal på lærerrejse eller studietur, for at finde inspiration til undervisning eller forbedre internt samarbejdet, er det en god idé at få lidt hjælp til sammensætningen af turen for at gøre den helt optimal. AlfA Travel har mange års erfaring med at arrangere grupperejser, og vi sammensætter rejser efter mål, så netop jeres gruppes ønsker og krav bliver opfyldt.

Lærerrejser til storbyer

En storbyrejse er perfekt til en lærerrejse, da den ofte er relativt kort og intensiv. Der er derfor mulighed for indtryk og inspiration fra første dag. Overvej populære destinationer for lærergrupper, såsom Barcelona, Berlin, Prag og London. Her er der gode muligheder for historiske og kulturelle indtryk fra metropoler der stadig er højaktuelle i den daglige undervisning. Find mere inspiration i listen til højre herfor.

Anderledes destinationer for lærerrejsen

Har jeres skole budgettet hertil, arrangerer vi også gerne jeres lærerrejse til mere eksotiske destinationer. Et populært mål er Island, der med sine vulkaner, vandfald, gletsjere og gejsere er et spændende naturvidenskabeligt område. I kan også besøge landets lokale gymnasium, eller det moderne geotermiske kraftvarmeværk ved Hellisheidi. Læs mere om Island her. Andre spændende destinationer er Kina, Skotland eller USA.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)