Studierejser til Rusland

Rusland har en anderledes og fængslende kultur, som er interessant at opleve på tætteste hold. Rusland har en stor tradition indenfor såvel teater som opera, litteratur og arkitektur. Store navne Dostojevskij, Tolstoj, Tjajkovskij vidner om den store kvalitet Rusland kan levere.

Det store land har i flere omgange spillet en afgørende rolle i verdenshistoriens gang. Netop derfor er det oplagt, at man på studierejsen beskæftiger sig med landets historie – både den tidligere og den mere moderne historie efter 2. Verdenskrig.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Oplevelser på studierejsen til Rusland

Efter opløsningen af Sovjetunionen oplevede landet en økonomisk tilbagegang, men den tendens er afløst af høj vækst, og Rusland er således særdeles interessant for dansk erhvervsliv. Rusland er et helt specielt og meget anderledes rejsemål for studierejsen.

Fandt du det du søgte?

Vi tilpasser altid vore rejser efter gruppernes ønsker, og hvis du ikke fandt det du søgte her på siden, så er det ikke ensbetydende med, at vi ikke kan lave det. Der er rigtig gode chancer for, at vi kan lave lige det, du har i tankerne.

Rejserådgivere

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)