Pris pr. deltager

Fra 1.798kr.

Ved minimum 20 deltagere

Dine rejserådgivere

Indkvarteringer

Bo godt i Krakow

Stort og varieret udbud af centrale indkvarteringsmuligheder – lige fra hostels til 5-stjernede hoteller. Fortæl os om jeres planer, så finder vi det mest optimale sted til jeres gruppe.

Hollywood Hostel

Hostellet har til huse i en flot historisk bygning, centralt beliggende kun fem minutters gang fra markedspladsen og Wawel-slottet.

Indretningen er sket med inspiration fra amerikanske film. Der er 24 timers reception, fælles køkken og lounge på hostellet.

Elever indkvarteres i 4-10-sengsværelser, og lærere kan mod tillæg indkvarteres i enkeltværelser. De fleste værelser har bad/toilet på gangen, men nogle få har eget bad/toilet.

I skal vælge Hollywood Hostel, hvis …

I gerne vil bo på et dejligt hostel med et venligt personale. Hvis I er en gruppe på omkring 40-50 personer, kan I være heldige at få hostellet helt for jer selv.

Privat: Ginger Hostel

Hostellet ligger fem minutters gang Wawel-slottet og 10 minutters gang fra den gamle markedsplads. De tilbyder 4-10-sengsværelser, derudover tilbyder de dobbelt- og enkeltværelser mod tillæg. Alle værelser har eget badeværelse, og der er ekstra bruserum og toiletter på gangene. Hver gæst har deres eget skab på værelset, som kan låses (svarende til håndbagage-størrelse). Der er et fælleslokale, hvor der også er køkkenfaciliteter, som kan benyttes.

I skal vælge Ginger Hostel, hvis …

I gerne vil bo roligt, men alligevel tæt ved Wawel-slottet og i nærheden af den gamle markedsplads. Hostellet blev renoveret for nogle år siden.

Hotelmaximum_krakow_Polen_studierejser

Hotel Maximum

3-stjernet og meget centralt beliggende hostel blot 400 meter fra markedspladsen. Alle værelser har eget bad/toilet. Der tilbydes 3-4-sengsværelser, samt enkelt- og dobbeltværelser mod tillæg. Morgenmadsbuffet serveres hver dag i restauranten.

I skal vælge Hotel Maximum, hvis …

I gerne vil bo i en gammel lejlighedsbygning, som er ombygget til hotel. Hotellet har pæne værelser og ligger centralt i Krakow.

Hotel Alexander

3-stjernet standard og central beliggenhed i Krakow blot 550 meter fra den gamle bydel samt tæt på butikscenter og hovedbanegården. Alle værelser har eget bad/toilet, dobbelt- og enkeltværelser mod tillæg. Desuden er der fri Wi-Fi på hotellet samt restaurant og bar.

I skal vælge Hotel Alexander, hvis

I gerne vil have 3-stjernet standard, pæne værelser og en rigtig fin morgenmadsbuffet. Central beliggenhed ved den gamle bydel.

Priser

Vejledende priser

Aktivrejse til Krakow fra kun 1.798kr.

Rejse med bus
6 dage / 3 nætter
01.02 2022 - 31.10 2022 fra
1.798kr.
Ekstra nat fra
300kr.

Pr. person ved min. 52 personer.

Baseret på busrejse med egen bus og indkvartering. OSB! Aktivitetsprogram er ikke inkluderet.
Vi arbejder kun sammen med danske vognmænd, og busserne er altid af minimum 4-stjernet standard. Bussen henter jer på skolen og kører jer direkte til jeres indkvarteringssted.
Bussen kan desuden anvendes til udflugter 100 km pr. dag.

Rejse med fly
5 dage / 4 nætter
01.02 2022 - 31.10 2022 fra
1.998kr.
Ekstra nat fra
150kr.

Pr. person ved min. 20 personer.

Baseret på flyrejse København – Krakow t/r økonomiklasse. OBS! Aktivitetsprogram er ikke inkluderet.

Priseksemplerne inkluderer

  • Rejse med valgte transportform til Krakow t/r
  • Indkvartering i flersengsværelser
  • Morgenmad under opholdet
  • Alle skatter og afgifter
  • Tæt samarbejde med din rejserådgiver
  • Adgang til AlfA Gate med overblik over rejsen og praktisk information
  • Afgift til Rejsegarantifonden og udvidet ansvarsforsikring
  • 24-timers nødtelefon

De opstillede prisindikationer er udelukkende forslag, og indkvarteringsstandarden, rejselængde og transportform kan naturligvis tilpasses jeres gruppes ønsker. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 88 70, hvis du har spørgsmål.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Tæt samarbejde hele vejen

Du kontakter os

Ring, mail eller udfyld en kontaktformular. Uanset hvad du vælger er det helt uforpligtende at kontakte os.

Vi inspirerer dig

Du fortæller om jeres planer og vores konsulenter inspirerer dig med alt den viden, de har om destinationen.

I får et tilbud

Jeres ideer og vores input bliver til en rejseplan, som opfylder jeres ønsker og behov. Vi giver jer et tilbud på rejsen.

Vi er med hele vejen

Siger I ja tak til tilbuddet bestiller vi billetter, booker overnatning og hjælper gerne med programmet. Vi er med hele vejen.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)