Kontakt os
for pris

Kontakt os

Dine rejserådgivere

Indkvarteringer

Bo godt på Club La Santa

De fleste af vores grupper vælger indkvartering i comfortlejligheder. Ønsker I lidt mere luksus, og er der plads i budgettet, er der også mulighed for at bo i de lækre suiter.

Comfort lejligheder

Vi anbefaler de fleste af vores grupper indkvartering i Club La Santas Comfort lejligheder. Lejlighederne har to enkeltsenge i soveværelset og en sovesofa i stuen – der er plads til maks. tre voksne og et barn under 15 år. Fra den åbne stue er der udgang til privat terrasse med bord, stole og tørresnor.

Lejlighederne har bad/toilet, telefon, hårtørrer, safety-boks og gratis Wi-Fi. Køkkenet er udstyret med to kogeplader, køl/frys, elkedel, mikroovn og køkkenredskaber, så I har mulighed for at lave mad selv eller at bestille forplejning på komplekset.

I skal vælge Comfort lejligheder, hvis …

I gerne vil have fuld valuta for pengene og bo i lejligheder, som er hyggelige og meget velfungerende.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om Club La Santas’ initiativer her. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

Suiter

Club La Santas 96 nye, lyse og moderne suiter på 69 kvm har fantastisk havudsigt over lagunen, Atlanterhavet og de vulkanske bjerge. En suite har plads til tre voksne og et barn under 15 år. Der er et soveværelse med to enkeltsenge, en sovesofa i stuen, samt arbejdsområde og køkken med spiseplads.

Køkkenet er udstyret med brødrister, kaffemaskine, mikroovn, køl/frys og elkedel, så der er mulighed for at lave mad selv eller at bestille forplejning på komplekset. Alle suiter har desuden to badeværelser, havudsigt hårtørrer, TV, aircondition, safetyboks og gratis wi-fi. Sidst men ikke mindst er der en stor terrasse med solseng, havemøbler og udendørs spisebord.

I skal vælge indkvartering i suiter, hvis …

I gerne vil have lidt bedre standard og to badeværelser. Suiterne er 69 kvm og har eget køkken og de fleste også havudsigt.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om Club La Santas’ initiativer her. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

Priser

Vejledende priser

Priserne er pr. forespørgsel. Venligst kontakt os for et konkret tilbud.

Nedenstående er en oversigt over, hvad der er inkluderet i prisen på turene til La Santa.

Priseksemplerne inkluderer

  • Rejse med fly til Lanzarote t/r
  • Bustransfer fra lufthavnen til Club La Santa t/r
  • Indkvartering i flersengsværelser
  • Fuldt aktivitetsprogram undervejs på rejsen
  • Alle skatter og afgifter
  • Tæt samarbejde med din rejserådgiver
  • Adgang til AlfA Gate med overblik over rejsen og praktisk information
  • Afgift til Rejsegarantifonden og udvidet ansvarsforsikring
  • 24-timers nødtelefon

De opstillede prisindikationer er udelukkende forslag, og indkvarteringsstandarden, rejselængde og transportform kan naturligvis tilpasses jeres gruppes ønsker. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 88 70, hvis du har spørgsmål.

Klimapåvirkning

Klimapåvirkningen angiver CO2-udledningen i kg. pr. person for valgte transport tur/retur.

1183

Fly

Beregningerne er lavet for AlfA Travel af Viegand og Maagøe. Læs mere om udregningsmetoderne og forudsætningerne for resultaterne her.

Aktivprogram – Club La Santa

Vi er meget gerne behjælpelige med at få den indholdsmæssige del af jeres aktiv- og træningsrejse til at hænge sammen. Club La Santa konceptet er kendt for, at stort set alle aktiviteter på stedet er inkluderet i ”All-sport inclusive”-prisen. Vi anbefaler dog, at I planlægger et decideret program hjemmefra.

Se aktivprogram

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Tæt samarbejde hele vejen

Du kontakter os

Ring, mail eller udfyld en kontaktformular. Uanset hvad du vælger er det helt uforpligtende at kontakte os.

Vi inspirerer dig

Du fortæller om jeres planer og vores konsulenter inspirerer dig med alt den viden, de har om destinationen.

I får et tilbud

Jeres ideer og vores input bliver til en rejseplan, som opfylder jeres ønsker og behov. Vi giver jer et tilbud på rejsen.

Vi er med hele vejen

Siger I ja tak til tilbuddet bestiller vi billetter, booker overnatning og hjælper gerne med programmet. Vi er med hele vejen.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)