Pris pr. deltager

Fra 2.998kr.

Ved minimum 20 deltagere

Dine rejserådgivere

Indkvarteringer

Bo godt på en flodbåd

Vi råder over mere end 20 flodbåde i Holland. Bådene er ofte en ombygget flodpram, og hver enkelt har sit særpræg. Bådene har plads til 18-45 passagerer, og standarden varierer fra enkelt indretning, til både der opfylder alle krav om komfort og smagfuld indretning.
Flodbådene sejler ud fra havnen i Amsterdam, hvor grupperne også stiger ombord.

Jacob

Jacob er en enkelt indrettet og meget funktionel flodbåd, som tilbydes til en rigtig god pris. Besætningen er gerne behjælpelig med at planlægge ruten og finde spændende steder, hvor I kan overnatte. Båden har soldæk samt 1 x 2 køjeskahyt, 3 x 4 køjeskahytter og 2 x 5 køjeskahytter.

Waterland

Denne båd er en enkel og meget hyggelig flodbåd, hvor alle vil føle sig godt tilpas. En flodbåd, som mange danske grupper har rejst med gennem årene. Båden har soldæk, og er det vi kalder en “rigtig” flodbåd. Kahytterne er 8 x 2-køjeskahytter og 2 x 4-køjeskahytter.

Amsterdam

Dette er en dejlig flodbåd med plads til 35 personer. Ombord på båden er en hyggelig salon, som med sine panoramavinduer giver en fin udsigt under sejladsen. Desuden er der soldæk, gode sanitære forhold og et venligt mandskab, som vil sørge for en god oplevelse på Hollands kanaler. 1 enekahyt, 15 x 2-køjeskahytter, 1 x 4-køjeskahyt.

Vita Nova

Dette er en dejlig flodbåd med plads til 35 personer. Ombord på båden er en hyggelig salon, som med sine panoramavinduer giver en fin udsigt under sejladsen. Desuden er der soldæk, gode sanitære forhold og et venligt mandskab, som vil sørge for en god oplevelse på Hollands kanaler. 1 enekahyt, 15 x 2-køjeskahytter, 1 x 4-køjeskahyt.

Christina

Flodbåden var oprindelig en flodpram, der i 1970’erne blev ombygget til passagerskib. God kahytsfordeling og dejligt soldæk. En erfaren besætning, der sørger for god atmosfære ombord. 4 x 2-køjeskahytter og 6 x 4-køjeskahytter.

flodbådsrejser-holland-alfa-travel

Amicitia

Denne flodbåd er et populært valg for større grupper. Det er en flodbåd med en god kahytsfordeling, stor opholdssalon med bar samt soldæk. Kahytterne er 16 x 2-køjeskahytter og 1 x 4-køjeskahyt.

Priser

Vejledende priser

Flodbådsrejse i Holland fra kun 2.998kr.

Rejse med rutebus
5 dage / 4 nætter
Helpension 2022 fra
2.998kr.

Prisen er gældende ved mindre grupper. Der kan forekomme samkørsel med andre grupper.
Bussen kører kun i udvalgte perioder og i perioden 04.04 2022 – 29.09 2022. I andre perioder er prisen pr. forespørgsel.
Inkl. busrejse, ophold og sejlads på flodbåd. Der er mulighed for større både – priser for dette pr. forespørgsel.

Priseksemplerne inkluderer

  • Busrejse med rutebus fra Kolding – Amsterdam t/r
  • 4 overnatninger, ophold og sejlads på flodbåden Jacob med 24 køjepladser
  • Helpension
  • Alle skatter og afgifter
  • Tæt samarbejde med din rejserådgiver
  • Adgang til AlfA Gate med overblik over rejsen og praktisk information
  • Afgift til Rejsegarantifonden og udvidet ansvarsforsikring
  • 24-timers nødtelefon

De opstillede prisindikationer er udelukkende forslag, og indkvarteringsstandarden, rejselængde og transportform kan naturligvis tilpasses jeres gruppes ønsker. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 88 70, hvis du har spørgsmål.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Tæt samarbejde hele vejen

Du kontakter os

Ring, mail eller udfyld en kontaktformular. Uanset hvad du vælger er det helt uforpligtende at kontakte os.

Vi inspirerer dig

Du fortæller om jeres planer og vores konsulenter inspirerer dig med alt den viden, de har om destinationen.

I får et tilbud

Jeres ideer og vores input bliver til en rejseplan, som opfylder jeres ønsker og behov. Vi giver jer et tilbud på rejsen.

Vi er med hele vejen

Siger I ja tak til tilbuddet bestiller vi billetter, booker overnatning og hjælper gerne med programmet. Vi er med hele vejen.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)