Skal du arrangere en udlandsrejse for pensionistforeningen, ældreklubben, aktivitetscenteret eller vandrelauget? Så er AlfA Travel det oplagte valg som samarbejdspartner. Udfra jeres rejseønsker sammensætter vi en plan for turen og giver et tilbud på økonomien bag. Hos AlfA Travel er I i sikre og trygge hænder, og I skal blot koncentrere jer om, at samle deltagere til rejsen og at nyde oplevelserne undervejs.

Se populære rejsemål

Så længe I rejser mere end 10 personer sammen, så er der i princippet uendelige muligheder for både varigheden, destinationen, transportformen og indholdet på rejsen. Du skal blot finde ud af, hvor du kunne tænke dig at rejse hen, så hjælper vi med resten.

Muligheder for seniorrejser

Det er særligt populært på grupperejser for ældre at mødes omkring interessen for vandreferie eller solferier. AlfA Travel tilbyder både oversøiske og europæiske destinationer, hvor der er mulighed for nogle fantastiske vandreture med smuk natur og alsidighed. Overvej eksempelvis Neukirchen i Østrig, Gardasøen i Italien eller en rejse med fokus på natur og geografi. For ren solferie er det oplagt med Mallorca, Granada eller Kreta. Du kan finde yderligere inspiration i listen til højre herfor, med nogle af vores mest populære destinationer for seniorrejser.

Grupperejser for ældre med AlfA Travel

Vi har arrangeret rigtig mange grupperejser for ældre gennem tiden. Vi stiller høje krav til vores samarbejdspartnere, og vores mål er altid at have tilfredse kunder. AlfA Travel er naturligvis registreret i Rejsegarantifonden og medlem af Danmarks Rejsebureauforening.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)