Hollænderne har altid haft en særlig tilknytning til havet. Engang var Holland stort set dækket af hav, hvorimod landet i dag opdeles af floder og kanaler. Det er også ved netop floderne og kanalerne, at mange af Hollands spændende landsbyer, byer og seværdigheder ligger – og derfor er det oplagt, at skolerejsen eller studierejsen til Holland laves til en flodbådsrejse!

Om Alfa Travel

Flodbådsrejse i Holland - idyllisk, afslappende og anderledes!

På en rejse med flodbåd er der gode muligheder for at få en anderledes, hyggelig og social oplevelse. Under hele opholdet har I jeres flodbåd for jer selv, hvilket betyder at I har mulighed for selv at planlægge flodbådens rute. Skipperen skal nok styre jer og jeres flodbåd sikkert gennem den smukke hollandske natur.

Indhold på en flodbådsrejse

En dagssejlads med flodbåd varer typisk 3-5 timer afhængig af ruten. Jeres flodbåd glider gennem Hollands floder i et behageligt tempo, og det er valgfrit, om I ønsker at blive på flodbåden eller vælger at tage på udflugter. Mange af vores grupper benytter muligheden for at tilbringe en dag i den hyggelige hovedstad, Amsterdam. Flodbådene er enkelt indrettet, men har det mest nødvendige til en vellykket gruppe- eller skolerejse. Vi tilbyder forskellige slags flodbåde alt efter behov – læs mere om vores flodbåde her.

Praktisk information om flodbådsrejser

Alle vores flodbåde opfylder naturligvis alle krav til sikkerhed, og er i besiddelse af et sikkerhedscertifikat udstedt af de hollandske myndigheder. Mange af vores flodbådsgrupper rejser med bussen “AlfA-ekspressen” til Amsterdam. Busrejsen foregår sammen med andre grupper med opsamling i Kolding og Fredericia. I visse tilfælde er der mulighed for at tilkøbe opsamling andre steder end de nævnte. Vi arrangerer naturligvis også tog- og flyrejser til vores grupper, der skal med flodbåd fra Amsterdam. Læs mere om vores vejledende priser på flodbådsrejser i Holland.

Bestil et gratis tilbud på en flodbådsrejse

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på en flodbådsrejse til Holland til din gruppe, så kontakt os på telefon 70 22 88 70 eller bestil herunder.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)