Danmarks nok billigste sognerejse

Uanset om du er arrangør eller deltager på en sognerejse, så er det altid en god sikkerhed at have et erfarent rejsebureau i baghånden. Hos AlfA Travel har vi stor erfaring med at arrangere grupperejser, og det kommer jer til gode i alle turens faser fra planlægning til afvikling af sognerejsen.

På rejser ud i verden får gruppen store fælles oplevelser og der opstår et særligt fællesskab og en helt særlig samhørighed. Den fælles referenceramme giver liv til menigheden – også lang tid efter hjemkomsten! Kontakt os med jeres rejseidé, så skal vi gøre alt hvad vi kan for at realisere den.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Oplagte rejsemål til sognerejsen

Oplagte rejsemål for sognerejser er byer eller steder med tilknytning til Luther. Et af de mest populære rejsemål er Israel, hvor I udover mellemøstlig kultur kan opleve unik bibelhistorie og en smuk natur – blandt andet på vandring i det smukke Galilæa. Derudover er der den berømte ”Jesus Trail” rundt i Israel på 65 kilometer, der går fra Nazaret, hvor Jesus voksede op, til Kana, hvor Jesus lavede vand til vin, og videre til Kapernaum, hvor Jesus boede som voksen. I kan også besøge Istanbul med dens meget forskelligartede religioner, følge Paulus’ fodspor i Grækenland eller finde andre spændende, bibelske oplevelser i særligt Tyskland, Polen og de baltiske lande.

Information til arrangører af sognerejser

Når I arbejder sammen med AlfA Travel, så er vi garant for, at den tekniske del af rejsen er i orden. Alt efter hvad I har behov for, så er vi behjælpelige med transport til og fra jeres hoveddestination, indkvartering samt forslag programplanlægning og oplevelser undervejs på jeres rejse. Ønsker I at afholde andagter undervejs på rejsen, kommer vi meget gerne med forslag til, hvor disse med fordel kan afholdes, men det er op til gruppen at arrangere det praktiske i den forbindelse.

Få et uforpligtende tilbud på sognerejsen

Vi ønsker at imødekomme præcis jeres ønsker og krav til rejsen med jeres sogn, så sammen med en af vores dygtige rejsekonsulenter finder I frem til den destination og det program der passer bedst til netop jeres gruppe. Ring til os på 80 20 88 70 eller skriv på info@alfatravel.dk. I kan også benytte formularen nedenfor og få et uforpligtende tilbud.

Rejseeksperter

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)