Drømmer du om at tage dine studerende med på sprogrejser til udlandet? Eleverne får en unik mulighed for at udvikle et godt fremmedsprog i trygge rammer, mens de udforsker en anden kultur og skaber tværkulturelle relationer. Vi arrangerer ophold på skoler i Berlin, London, Rom og Malaga.

Kursusindhold

Vores sprogrejser er meget fleksible og de kan sammensættes ud fra jeres gruppes ønsker. Vi har på hvert rejsemål sammensat forslag til sprogkurser med hhv. 12 og 20 lektioner a’ 3 og 5 dages varighed. I lektionerne bliver der øvet tale-, lytte-, læse- og skrivefærdigheder på det aktuelle fremmedsprog.

Sprogkurserne afvikles i samarbejde med en kendt leverandør af sprogrejser, og det er din garanti for høj kvalitet i undervisningen.

Priser

Priserne for en sprogrejse starter ved kr. 820,-, for 3 dages kursus på skole i Malaga. Du finder alle priser for sprogskoleophold i Malaga her, for sprogskoleophold i Berlin her, for London her og for Rom her.

Kontakt AlfA Travel for yderligere information om vores sprogrejser, eller hvis I ønsker at bestille et specifikt og uforpligtende tilbud. Ring gratis på 80 20 88 70 eller skriv på info@alfatravel.dk.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)