Covid-19 har vendt op og ned på vores alles hverdag og ikke mindst rejsemuligheder.
Det kan være svært at finde hoved og hale i informationer om Corona og rejser, og eventuelle bekymringer er fuldt forståelige.

For mange skoler står den årlige skolerejse stadig højt på prioriteringslisten. Lige nu frarådes rejser til det meste af verden, men der er igangsat en gradvis genåbningsplan i 4 faser. Målet er, at der i slutningen af juni bliver mulighed for at rejse frit i EU med det fælles EU-coronapas. Passet er endnu ikke færdigudviklet og derfor må tiden vise, hvad konditionerne bliver. Indtil da er der heldigvis masser af gode muligheder for store oplevelser indenfor Danmarks grænser. Nedenfor har vi samlet information om, hvad vi gør for at sikre at I kan rejse sikkert og trygt.

Måske kan du også finde svar på nogle af dine spørgsmål ved at kigge i vores corona-FAQ. Fandt du ikke det du søgte, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver meget gerne om, hvordan I mest hensigtsmæssigt håndterer rejseaktiviteten i denne særlige tid. Ring til os på 70 22 88 70.