På sprogrejser til London forbedrer har eleverne mulighed for at forbedre deres færdigheder for det engelske sprog og at komme helt tæt på den engelske kultur. AlfA Travel arrangerer sprogrejser til London i samarbejde med HowJdo Sprogrejser – et sprogrejsebureau med kvalitetsstemplede sprogskoler verden over.

Sprogskole i London

London er et godt udgangspunkt for en spændende sprogrejse, da der er mulighed for både at forbedre dit engelske samt opleve en masse store seværdigheder. På sprogrejsen til London kommer du til at følge et kursusforløb på sprogskolen St. George International. Læs mere om skolen her.

Kursus i engelsk

Engelsk almen – standard (20 lektioner/uge)
Dette almene engelskkursus er til dem, der gerne vil forbedre dine engelskkundskaber til dagligt brug. Alle fire sprogfærdigheder øves: Lytteforståelse, tale, læse og skrive. Der undervises 20 lektioner pr. uge fra mandag til fredag.

Lektioner: 20
Klassestørrelse: 16 elever
Varighed per lektion: 60 min
Materialer: Inkluderet

Mulighed for at inkludere ekstra arrangementer mod tillæg.

*Eksempel på program:
– London – Music, British Culture
– Pronunciation/Slang/colloquial English
– British sports/famous people
– Food/ Buying food / Ways of preparing food

Vi tilbyder ligeledes et 12 timers kursus. Se vores vejledende priser på sprogkurser til London.

Om sprogrejser til London

London er Englands hovedstad og den største metropolregion i Storbritannien og Nordirland. Londons historie går tilbage til romerne. Siden sin grundlæggelse har London været center for mange vigtige historiske begivenheder såsom den engelske renæssance og den industrielle revolution. London har tre verdensarvssteder, Palace of Westminster, Tower of London og den historiske bosættelse Greenwich, og byens indflydelse på politik, uddannelse, underholdning, massemedier, mode og kunst bidrager til dens status som en vigtig verdensby. Der er rig mulighed for at eleverne kan udforske Londons mange seværdigheder i fritiden. Når I booker sprogkurset hos AlfA Travel så laver vi også både transport og indkvartering i London. Se mere her.

Kontakt os

Du kan bestille tilbud på jeres sprogrejse til London nedenfor. Har du spørgsmål angående sprogrejser til London, eller til nogle af vores andre sprogrejse-destinationer, så er du velkommen til at kontakte os på info@alfatravel.dk eller ringe gratis på 80 20 88 70.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)