På en sprogrejse forbedrer eleverne deres færdigheder indenfor det spanske sprog, og de kommer samtidig helt tæt på en fremmed kultur. AlfA Travel arrangerer sprogrejser til Malaga i samarbejde med HowJdo Sprogrejser – et sprogrejsebureau med kvalitetsstemplede sprogskoler verden over.

Sprogskole i Malaga

Malaga er et godt udgangspunkt for en spændende sprogrejse, da der er mulighed for både at forbedre dit spanske samt opleve en masse vigtige seværdigheder. På sprogrejse i Malaga kommer du til at følge et kursusforløb på sprogskolen Instituto Andalusi de Español. Læs mere om skolen her.

Kursus i spansk

Spansk almen – intensivt (20 lektioner/uge)
Intensivt spanskkursus med 20 lektioner per uge. På kurset øves jeres tale-, lytte-, læse- og skrivefærdigheder på spansk. Eleverne skal regne med hjemmearbejde hver dag.

Udover selve undervisningen inkluderer programmet:
Al undervisningsmateriale, informationsmappe med alle praktiske oplysninger per e-mail inden opholdet, guidet rundtur i Málaga, afskedsarrangement med Paella, diplom.

Der er også mulighed for at lave et kursus der strækker sig over 3 dage og 12 lektioner. Se priserne her.

Om sprogrejser til Malaga

Malaga er en havneby i det sydlige Spanien, og er beliggende på Costa del Sol-kysten. Byen er den 6. største by i Spanien, og en meget populær turistdestination. Floden Guadalmedina flyder gennem byen og deler den i to, med den gamle bykerne liggende på flodens venstre bred. Malaga har en af Spaniens største lufthavne, en handelshavn og et universitet. Byens havn eksporterer mandler, kork, svovl og salt. Der bor mere end 600.000 mennesker i Malaga og byen tiltrækker årligt millioner af mennesker, særligt på grund af byens klima. I fritiden kan eleverne nyde solen ved vandet eller udforske Malaga by. Når I booker sprogkurset hos AlfA Travel så hjælper vi naturligvis også med både transport og ophold. Læs mere om mulighederne i Malaga her.

Kontakt os

Du kan bestille din sprogrejse nedenfor. Har du spørgsmål angående sprogrejse i Malaga, eller til nogle af vores andre sprogrejse-destinationer, så er du velkommen til at kontakte os på info@alfatravel.dk eller ringe gratis på 80 20 88 70.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)