På en sprogrejse forbedrer eleverne deres færdigheder for det italienske, og kommer samtidig helt tæt på en fremmed kultur. AlfA Travel arrangerer sprogrejser til Rom i samarbejde med HowJdo Sprogrejser – et sprogrejsebureau med kvalitetsstemplede sprogskoler verden over.

Sprogskole i Rom

Rom er et godt udgangspunkt for en spændende sprogrejse, da der er mulighed for både at lære eller forbedre dit italienske samt opleve en masse vigtige seværdigheder. På sprogrejse i Rom kommer du til at følge et kursusforløb på sprogskolen Dilit International House. Læs mere om skolen her.

Sprogkursus i Rom

Italiensk almen – morgen (20 lektioner/uge)
På dette almene italienskkursus bliver eleverme undervist i at tale, lytte og læse italiensk, hvilket sikrer en dynamisk og varieret undervisning. Italiensk er det eneste sprog, der tales i klassen. Den første dag af dit sprogkursus, vil du gennemgå en simpel sprogtest. Dette gøres for at dit niveau kan bestemmes, således at undervisningen kan tilpasses elevens behov. Der er 20 lektioner per uge fra mandag til fredag.

Antal lektioner per uge: 20
Min. alder: 16
Niveau: Begynder – rutineret
Kursusmateriale: Inkluderet
Startdato: Hver mandag

Der er også mulighed for at arrangere et kortere kursus med 3 kursusdage og 12 lektioner. Se vores vejledende priser her.

Om sprogrejser til Rom

Rom er hovedstad i Italien, og landets største og mest befolkningsrige by med mere end 2,7 millioner indbyggere. Byen ligger i den centralvestlige del af den italienske halvø. Rom blev grundlagt i 753 f.Kr, og er i dag en moderne og kosmopolitisk by med stor kulturel og politisk betydning. Roms tidlige indbyggere efterlod en guldgrube af arkitektoniske mesterværker, herunder Colosseum.

I Rom ligger også Vatikanstaten, som er den katolske kirkes uafhængige bystat. Samtidig er det den mindste nation i verden. Vatikanet er hjemsted for den imponerende Peterskirken og paven. Eleverne kan i deres fritid tage på opdagelse i det fascinerende Rom. Når I booker sprogkursus gennem AlfA Travel så sørger vi også for indkvartering og transport. Læs mere om mulighederne her.

Kontakt os

Du kan bestille din sprogrejse nedenfor. Har du spørgsmål angående sprogrejse i Rom, eller til nogle af vores andre sprogrejse-destinationer, så er du velkommen til at kontakte os på info@alfatravel.dk eller ringe gratis på 80 20 88 70.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)