Skal planlægningen af studieturen være så nem som mulig?
Vi har sammensat en studietur til Krakow, som indeholder rejse, ophold og studieprogram.
I får 3 spændende, fagrelevante aktiviteter med i prisen fra kun 2.648,- pr. person.

Erindringen om Holocaust
fra 2.648 kr. pr. person

Med i denne pris får I:

– Flyrejse København eller Billund – Krakow t/r
– 8 kg håndbagage og 20 kg indchecket bagage
– 4 overnatninger på centralt beliggende hostel i flersengsværelser
– Morgenmad under opholdet
– Udflugt til Auschwitz inkl. bus og guide
– Entré og lokalguide til Schindlers Fabrik
– Folkloreaften (middag og kulturel underholdning)
– Afgift til Rejsegarantifonden og udvidet ansvarsforsikring
– Alle skatter og afgifter
– 24-timers nødtelefon

Mere om studieprogrammet:

Besøg ved Auschwitz

Auschwitz er en af de mange koncentrationslejre under Det Tredje Rige, der i dag står som et af de mest tydelige beviser på jødeudryddelser og forbrydelser mod menneskeheden. Lejren er indrettet som museum. På en rundvisning ser og hører I om de forfærdelige oplevelser, som tusindvis af mennesker var udsat for under 2. Verdenskrig og Holocaust.

Besøg på Schindlers Fabrik

Oskar Schindler reddede under 2. Verdenskrig mere end 1.000 jøder. Han oprettede under krigen en fabrik, “Krakow – Time of Occupation”, hvor 1.300 jøder arbejdede fra 1939 – 1945. På denne fabrik producerede jøderne bl.a. potter, pander og senere ammunition til den tyske hær. Ved at lade dem arbejde på fabrikken, hjalp Schindler dem med at undslippe nazisterne. I dag er fabrikken omdannet til et museum, som skildrer denne historie samt viser hvordan Krakow så ud i denne tidsperiode.

Folkloreaften

Oplev den polske folklore gennem et show, der kombinerer landets tradition og kultur. Forestillingen byder på et folkband, exceptionel dans, sang og regionale kostumer. Derudover serveres også en traditionel, polsk middag. Der er lagt op til en hyggelig aften i jeres gruppe.

Planlægningen bliver ikke nemmere!

Lyder denne studieturs-pakke som noget for din gruppe? Du kan booke den som den er, men vi kan naturligvis også tilrette efter jeres ønsker.

Bemærk at prisen er vejledende. Den afhænger af antal deltagere, rejseperiode, indkvartering m.m., og kan derfor ændre sig.