Vores primære målgruppe er unge, som vi gennem mange år har sendt på uforglemmelige studierejser. Vi har nu valgt at støtte Røde Kors ferielejrene, hvorved vi giver et bidrag til, at også udsatte børn og unge kan komme på sommerferie og få ferieminder for livet.

For mange børn og unge er sommerferie ikke lig med spændende oplevelser eller eksotiske rejser. Nogle har desværre forældre som, på grund af sygdom, fattigdom eller andet, ikke altid har overskuddet eller ressourcerne til at give dem en sommerferie. På grund af ferielejrene har disse børn og unge også mulighed for at få en ferieoplevelse, der kan måle sig med deres skolekammeraters.

Om Røde Kors ferielejre

Hvert år giver Røde Kors´ fantastiske frivillige 1400 udsatte børn og unge en uges ferielejr på én af de i alt 22 ferielejre. Røde Kors ferielejre er en sommeroplevelse for livet, hvor nærvær, omsorg og tid til at lytte er i centrum, og vi hos AlfA Travel er stolte af at være ferielejr-sponsor.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)