
Olivenproduktion og biavl
På denne tur besøger I en biavler, for at høre om traditionelle metoder indenfor biavl samt om udvindingen af den lokale, maltesiske honning. Efter en 15 minutters præsentation vil der være smagsprøver på de forskellige former for honning. Herefter vil der være mulighed for også at besøge selve bigården. Her er det obligatorisk at være iført sikkerhedsmaske.
Efter besøget på bigården går turen videre til en olivenlund. Her vil I få historien om olivenkulturen gennem århundrede, – en historie der fører helt tilbage til fønikkerne og romerne, som grundlagde den olivenhandel, der i dag er blevet til en vigtig industri på Malta. I får lov at opleve forarbejdningen fra olivenbær til olie (bedst i september og oktober), og også her vil der være smagsprøver – også af tørrede tomater, gedeost, brød og lokal vin.
En oplevelse for alle sanser!
Pris ved bestilling hos AlfA Travel:
Fra kr. 335,- pr. person (gældende ved min. 25 personer)
Prisen er inkl. bus, guide og eventuelle entréer. Turen har en varighed af ca. 4 timer (halv dag).
Har du spørgsmål, så kontakt en af vores erfarne rejserådgivere her.