Pris pr. deltager

Fra 2.498kr.

Dine rejserådgivere

Oplevelser

Smugkig i vores inspirationsprogram

Indkvarteringer

Bo godt i Milano

På en studietur til Milano indkvarteres vores grupper oftest på 2-3-stjernede hoteller. Alternativt er kæden Meininger Hostels altid garant for god kvalitet.

B&B Sesto Milano

BB Hotel Milano Sesto San Giovanni ligger i Sesto San Giovanni kun cirka 400 meter fra Sesto Marelli Metrostation. Derfra er der gode forbindelser til centrum af Milano. Der er fine fællesområder på hotellet. Indkvarteringen sker i flersengsværelser med moderne indretning. Alle værelser har aircondition, parketgulve, fladskærms-TV, safety-boks, gratis Wi-Fi og bad/toilet.

I skal vælge B&B Sesto Milano, hvis …

I ønsker pæn standard, god morgenmad og rolig placering lidt væk fra centrum.

Meininger Hostels

Meininger-kæden har taget imod skoleklasser siden 1999 og har igennem årerne opnået en masse erfaring i, hvordan de på bedste vis sørger for, at studerende og medfølgende voksne får et uforglemmeligt ophold. På Meiningers hostels får I mulighed for at reservere ekstra spisemuligheder, moderne fællesværelser med eget bad/toilet, enkeltværelser til lærere, central beliggenhed, gratis Wi-Fi, varieret morgenbuffet, 24 timers reception og meget andet. Tal med vores rejserådgivere om, hvilke konkrete hostels vi arbejder sammen med i Milano.

I skal vælge Meininger hostels, hvis…

I ønsker gode fælles faciliteter, pæne rammer og en fornuftig beliggenhed. Meininger-kæden har generelt virkelig gode værelser og fællesrum.

The Best Hotel

3-stjernet hotel, som ligger ved hovedbanegården i Milano blot få meter fra Corso Bueno Aires – en af de store indkøbsgader i Milano. Cirka fem minutters gang fra hotellet ligger metroen, der kører til bl.a. Duomo, Castello Sforzesco, Cenacolo, Teatro Alla Scala og Sant’Ambrogio. Kvarteret omkring hotellet er fyldt med barer, restauranter og pizzeriaer, og to gange om ugen er der marked. Hotellet har 28 værelser som alle har privat bad, TV, telefon og aircondition. Der er både trappe og elevator, bar, roomservice og mulighed for internet mod betaling.

I skal vælge The Best Hotel, hvis …

I ønsker en rigtig god beliggenhed. Hotellet er et ældre, traditionelt hotel, men med god atmosfære og en hyggelig gårdhave.

Priser

Vejledende priser

Studierejse til Milano fra kun 2.498kr.

Rejse med fly
5 dage / 4 nætter
01.02 2022 - 31.10 2022 fra
2.498kr.
Ekstra nat fra
250kr.

Pr. person ved min. 20 deltagere.

Baseret på flyrejse København – Milano t/r økonomiklasse.
BEMÆRK! Priserne i Milano varierer meget blandt andet pga. stor messeaktivitet.

Rejse med tog
7 dage / 4 nætter
01.02 2022 - 31.10 2022 fra
3.198kr.
Ekstra nat fra
250kr.

Pr. person ved min. 15 personer.

Togrejsen er baseret på interrailbilletter og pladsbilletter på strækninger i udlandet hvor muligt (både dags- og nattog). Prisen er baseret på afrejse fra ønsket dansk station og indeholder en ekstra dags togrejse efter eget valg på destinationen. Rejsen kan forlænges efter gruppens ønske, og der er mulighed for tilkøb af sovekupé.

Priseksemplerne inkluderer

  • Rejse med valgte transportform til Milano t/r
  • Indkvartering i flersengsværelser
  • Morgenmad under opholdet
  • Tæt samarbejde med din rejserådgiver
  • Adgang til AlfA Gate med overblik over rejsen og praktisk information
  • Afgift til Rejsegarantifonden og udvidet ansvarsforsikring
  • 24-timers nødtelefon

De opstillede prisindikationer er udelukkende forslag, og indkvarteringsstandarden, rejselængde og transportform kan naturligvis tilpasses jeres gruppes ønsker. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 88 70, hvis du har spørgsmål.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Tæt samarbejde hele vejen

Du kontakter os

Ring, mail eller udfyld en kontaktformular. Uanset hvad du vælger er det helt uforpligtende at kontakte os.

Vi inspirerer dig

Du fortæller om jeres planer og vores konsulenter inspirerer dig med alt den viden, de har om destinationen.

I får et tilbud

Jeres ideer og vores input bliver til en rejseplan, som opfylder jeres ønsker og behov. Vi giver jer et tilbud på rejsen.

Vi er med hele vejen

Siger I ja tak til tilbuddet bestiller vi billetter, booker overnatning og hjælper gerne med programmet. Vi er med hele vejen.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)