Pris pr. deltager

Fra 2.748kr.

Ved minimum 20 deltagere

Dine rejserådgivere

Oplevelser

Smugkig i vores inspirationsprogram

Indkvarteringer

Bo godt i Milano

På en studietur til Milano indkvarteres vores grupper oftest på 2-3-stjernede hoteller. Alternativt er kæden Meininger Hostels altid garant for god kvalitet.

csm_3634-meininger-milano-lambrate-mehrbettzimmer_62f27528ca

Meininger Milano Lambrate

Hotellet er beliggende i en tidligere kontorbygning lige overfor togstationen og med gode forbindelser til offentlig transport. I området er der flere ting at udforske – blandt andet det nye designdistrikt Lambrate Casoretto og Citta Studi. Hostellet har gratis Wi-Fi i hele bygningen, lounge, lobby, bar, gamezone og gæstekøkken (til enkelte personer og enkel mad).
Opholdet inkluderer morgenmad og sengelinned, men håndklæder skal medbringes. Eleverne indkvarteres i flersengsværelser med op til 6 senge og eget bad/toilet, aircondition, hårtørrer og TV. Hotellet er ikke egnet for bevægelseshæmmede.

I skal vælge Meininger Lambrate, hvis…

I vil nyde godt af Hotel Meiningers gode standard og fine indretning og gratis WiFi i hele bygningen.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om Meininger Hotels initiativer på deres hjemmeside under punktet “sustainability”. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

Studierejser_meininger_garobaldi_milano_alfa_travel

Meininger Milano Garibaldi

Hotel beliggende meget centralt i Milano ved Garibaldi Stationen og dermed også i nærheden af flere af byens seværdigheder – på bare 15 min. kan I med offentlig transport f. eks være ved katedralen. Hotellets 80 værelser ligger på 5 etager og der findes 2 elevatorer. Der er gratis Wi-Fi overalt på hotellet, som også tilbyder køkkenfaciliteter, hvis man selv ønsker at lave mad. Desuden er der et spilområde og lounge.

Opholdet inkluderer morgenmad, sengelinned og håndklæder. Indkvartering i 4-sengsværelser, alle med TV, eget bad & toilet og hårtørrer. Hotellet er ikke egnet for bevægelseshæmmede.

Du skal vælge Meininger Garibaldi, hvis…

I vil have god kvalitet og central beliggenhed lige ved Garibaldi stationen og tæt på flere store seværdigheder.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om Meininger Hotels initiativer på deres hjemmeside under punktet “sustainability”. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

Hostel_combo_milano_studierejser_alfatravel

Hostel Combo

Hostellet er beliggende i Navigli området, et meget hyggeligt og populært område i Milano. 10 minutters gang fra hostellet ligger Baden Powell parken og på 10 minutter kan I ligeledes nå metrostationen, hvorfra I kan komme direkte ind til Milano Centrale. Hostellet er stort med en lækker gårdhave og fællesfaciliteter. I indkvarteres på moderne flersengsværelser, nogle af værelserne har bad på gangen. Ledere kan indkvarteres i dobbeltværelser (evt. til enkeltbrug) mod tillæg. Morgenmad, sengelinned og håndklæder er inkluderet.

I skal vælge Hostel Combo, hvis…

I vil bo hyggeligt og centralt i det populære Navigli område.

Priser

Vejledende priser

Studierejse til Milano fra kun 2.748kr.

Rejse med fly
5 dage / 4 nætter
01.03 2024 - 31.10 2024 fra
2.748kr.
Ekstra nat fra
280kr.

Pr. person ved min. 20 deltagere.

Baseret på flyrejse København – Milano t/r økonomiklasse.
BEMÆRK! Priserne i Milano varierer meget blandt andet pga. stor messeaktivitet.

Rejse med tog
7 dage / 4 nætter
01.03 2024 - 31.10 2024 fra
3.748kr.
Ekstra nat fra
280kr.

Pr. person ved min. 15 personer.

Togrejsen er baseret på interrailbilletter og pladsbilletter på strækninger i udlandet hvor muligt (både dags- og nattog) samt liggekupé til eleverne t/r. Prisen er baseret på afrejse fra ønsket dansk station og indeholder en ekstra dags togrejse efter eget valg på destinationen. Rejsen kan forlænges efter gruppens ønske.

Priseksemplerne inkluderer

  • Rejse med valgte transportform til Milano t/r
  • Indkvartering i flersengsværelser
  • Morgenmad under opholdet
  • Tæt samarbejde med din rejserådgiver
  • Adgang til AlfA Gate med overblik over rejsen og praktisk information
  • Afgift til Rejsegarantifonden og udvidet ansvarsforsikring
  • 24-timers nødtelefon

De opstillede prisindikationer er udelukkende forslag, og indkvarteringsstandarden, rejselængde og transportform kan naturligvis tilpasses jeres gruppes ønsker. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 88 70, hvis du har spørgsmål.

Klimapåvirkning

Klimapåvirkningen angiver CO2-udledningen i kg. pr. person for valgte transport tur/retur.

142

Tog

376

Fly

Beregningerne er lavet for AlfA Travel af Viegand og Maagøe. Læs mere om udregningsmetoderne og forudsætningerne for resultaterne her.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Tæt samarbejde hele vejen

Du kontakter os

Ring, mail eller udfyld en kontaktformular. Uanset hvad du vælger er det helt uforpligtende at kontakte os.

Vi inspirerer dig

Du fortæller om jeres planer og vores konsulenter inspirerer dig med alt den viden, de har om destinationen.

I får et tilbud

Jeres ideer og vores input bliver til en rejseplan, som opfylder jeres ønsker og behov. Vi giver jer et tilbud på rejsen.

Vi er med hele vejen

Siger I ja tak til tilbuddet bestiller vi billetter, booker overnatning og hjælper gerne med programmet. Vi er med hele vejen.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)