Skræddersyede sognerejser

Uanset om du er arrangør eller deltager på en sognerejse, så er det altid en god sikkerhed at have et erfarent rejsebureau i baghånden. det gælder både i planlægningsfasen og under rejsen. Hos AlfA Travel har vi stor erfaring med at arrangere sognerejser, med fagligt indhold. Det kommer jer til gode i alle turens faser fra planlægning til afvikling af sognerejsen.

På rejser ud i verden får gruppen store fælles oplevelser og der opstår et særligt fællesskab og en helt særlig samhørighed. Den fælles referenceramme giver liv til menigheden – også lang tid efter hjemkomsten! Kontakt os med jeres rejseidé, så skal vi gøre alt hvad vi kan for at realisere den.

Idéer til rejsemål på sognerejsen

Oplagte rejsemål for sognerejser er byer eller steder med tilknytning til Luther. Sådan en tur kunne afvikles i Tyskland. Rom er også et yndet rejsemål på sognerejsen – her står oplevelserne bare i kø. Israel er også et populært rejsemål, hvor I udover mellemøstlig kultur kan opleve unik bibelhistorie og en smuk natur – blandt andet på vandring i det smukke Galilæa. Derudover er der den berømte ”Jesus Trail” rundt i Israel på 65 kilometer. Turen går fra Nazaret, hvor Jesus voksede op, til Kana, hvor Jesus lavede vand til vin, og videre til Kapernaum, hvor Jesus boede som voksen.
I kan også besøge Istanbul med dens meget forskelligartede religioner, følge Paulus’ fodspor i Grækenland eller finde andre spændende, bibelske oplevelser i særligt Tyskland, Polen og de baltiske lande. Det vil også være oplagt at kigge nærmere på religionskonflikter i fx Irland/Nordirland.

Information til dig som arrangør af sognerejser

Når du arbejder sammen med AlfA Travel, så er vi garant for, at den tekniske del af rejsen er i orden. Alt efter hvad I har behov for, så er vi behjælpelige med transport til og fra jeres hoveddestination, indkvartering samt forslag programplanlægning og oplevelser undervejs på jeres rejse. Ønsker I at afholde andagter undervejs på rejsen, kommer vi meget gerne med forslag til, hvor disse med fordel kan afholdes, men det er op til gruppen at arrangere det praktiske i den forbindelse. Vi arrangerer skræddersyede grupperejser, som er tilpasset til præcis jeres ønsker og krav. Derfor anbefaler vi at første skridt i planlægningen er en uforpligtende snak med en af vores  erfarne rejserådgivere. Sammen finder I frem til den destination og det program, der passer til netop jeres gruppe.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores sognerejser, så er du selvfølgelig meget velkommen til at ringe til os på 70 22 88 70 eller skrive en mail til [email protected].

Få et uforpligtende tilbud

Dine rejserådgivere

Tæt samarbejde hele vejen

Vi tager ansvaret

Vi gør dit ansvar for grupperejsen meget lettere at bære. Vi hjælper med at skabe overblik over de praktiske ting, og hvis noget skulle gå galt, kan du kontakte os døgnet rundt.

Vejen til store oplevelser

Din personlige rejsekonsulent kender til alt det bedste på jeres destination. I kombination med vores inspirationsblog får du unik inspiration til programmet på jeres rejse.

Realistiske priser

Vores priser er altid realistiske og konkurrencedygtige. Vi tager hensyn til efterspørgslen og laver tilbud, som du kan regne med! Test os, og bestil et gratis og uforpligtende tilbud.

Overblik fra start til slut

Når du har bestiller en grupperejse får du adgang til AlfA Gate. Gaten er jeres personlige rejsemappe, hvor I samlet, på et sted, kan finde praktisk information og inspiration til rejsen.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)