Pris pr. deltager

Fra 3.498kr.

Ved minimum 15 deltagere

Dine rejserådgivere

Indkvarteringer

Bo godt i Firenze

I Firenze bor de fleste af vores grupper på studenterklasse-hoteller. Det er typisk i 2- eller 3-stjernet standard med eget bad/toilet. Oftest bliver man tildelt plads på et hotel i studenterklasse-kategorien, og så får man først oplyst det konkrete navn på hotellet lige op til afrejse. Kontakt jeres rejserådgiver for yderligere information om indkvartering i Firenze.

Florence Plus Hostel

Plus Hostel er et moderne vandrehjem beliggende 10 minutters gang fra Santa Maria Novelle. Domkirken i Firenze ligger 15 minutters gang derfra. Alle værelser har aircondition. Gruppen indkvarteres i værelser/sovesale med køjesenge, fladskærms-TV og eget badeværelse. Hotellet har opvarmet indendørs swimmingpool og bar på tagterrassen med udsigt over Firenze. Gæsterne har gratis adgang til fitnessområde, tyrkisk bad og sauna. Der er gratis Wi-Fi og internetterminaler i lobbyen.

I skal vælge Florence Plus Hostel, hvis …
I ønsker et moderne hostel med fine fællesfaciliteter.

Hotel Esperanza

Hotel Esperanza er et 2-stjernet hotel beliggende på via Dell’Inferno. Hotellet har 29 uensartede værelser med bad/toilet samt morgenmadsrestaurant. Bemærk – der er ingen elevator og mange trin til receptionen.

HotelBenvenuti_firenze_studierejser-alfatravel_kojesenge

Hotel Benvenuti

Hotel Benvenuti er et 2-stjernet hotel, som ligger på via Cavour. Det har 95 værelser med eget bad/toilet, stor morgenmadsrestaurant samt elevator. Hotellet er velegnet til store grupper. Pæn standard. Hotellet er ikke egnet for bevægelseshæmmede.

Hotel Savonarola

Hotel Savonarola er et 2-stjernet hotel beliggende på Viale Matteotti 27 i det historiske centrum, 7 minutters gang fra David Statuen. Godt studenterklasse hotel med gratis Wi-Fi, pæne værelser – alle med bad og toilet.

Hotel Mearini

Hotel Mearini er et 2-stjernet hotel, som ligger på Via Guelfa lige ved Uffizierne og i kort gå afstand til mange af seværdighederne i Firenze. Hotellet har gratis Wi-Fi, og alle værelser er med bad/toilet.

Hotel Basilea

Det 3-stjernede Hotel Basilea ligger på Via Guelfa i hjertet af Firenze. Her er pæne flersengsværelser med safetybox, aircondition, Wi-Fi og bad/toilet. Hotellet er ikke egnet for bevægelseshæmmede.

HotelArgentina-Firenze-Studierejser-alfatravel-indgang

Hotel Argentina

Det 3-stjernede Hotel Argentina ligger på Via Curtatone 12 blot 2 minutters gang fra offentlige transportmidler. Hotellet ligger ved floden Arno i gåafstand til Michelangelos have. Værelserne er alle med eget bad/toilet, og der er mulighed for wi-fi i fællesområderne.

Hotel Donatello

Hotel Donatello er et 3-stjernet hotel, som ligger på Piazza della Indipendenza og 10 minutters gang fra Santa Maria Novella. Her er pæne flersengsværelser med aircondition, TV og  bad/toilet. Der er wi-fi på hotellet, men dette er mod betaling for grupper.

Priser

Vejledende priser

Studierejse til Firenze fra kun 3.498kr.

Rejse med fly
5 dage / 4 nætter
01.03 2024 - 31.10 2024 fra
3.498kr.
Ekstra nat fra
280kr.

Pris pr. person ved min. 15 personer.

Baseret på afgang fra København t/r økonomiklasse.

Rejse med bus
7 dage / 4 nætter
01.03 2024 - 31.10 2024 fra
3.548kr.
Ekstra nat fra
300kr.

Pris pr. person ved min. 50 personer.

Vi arbejder kun sammen med danske vognmænd, og busserne er altid af minimum 4-stjernet standard. Bussen henter jer på skolen og kører jer direkte til jeres indkvarteringssted. Bussen kan anvendes til udflugter 100 km pr. dag.

Rejse med tog
7 dage / 4 nætter
01.03 2024 - 31.10 2024 fra
3.948kr.
Ekstra nat fra
280kr.

Pris pr. person ved min. 15 personer.

Togrejsen er baseret på interrailbilletter og pladsbilletter på strækninger i udlandet, hvor muligt (både dags- og nattog), samt liggekupé til eleverne på nattog t/r. Prisen er baseret på afrejse fra ønsket dansk station og indeholder en ekstra dags togrejse efter eget valg på destinationen. Rejsen kan forlænges efter gruppens ønske.

Priseksemplerne inkluderer

  • Rejse med valgte transportform til Firenze t/r
  • Indkvartering i flersengsværelser
  • Morgenmad under opholdet
  • Tæt samarbejde med din rejserådgiver
  • Adgang til AlfA Gate med overblik over rejsen og praktisk information
  • Afgift til Rejsegarantifonden og udvidet ansvarsforsikring
  • 24-timers nødtelefon

De opstillede prisindikationer er udelukkende forslag, og indkvarteringsstandarden, rejselængde og transportform kan naturligvis tilpasses jeres gruppes ønsker. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 88 70, hvis du har spørgsmål.

Klimapåvirkning

Klimapåvirkningen angiver CO2-udledningen i kg. pr. person for valgte transport tur/retur.

88

Bus

169

Tog

430

Fly

Beregningerne er lavet for AlfA Travel af Viegand og Maagøe. Læs mere om udregningsmetoderne og forudsætningerne for resultaterne her.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Tæt samarbejde hele vejen

Du kontakter os

Ring, mail eller udfyld en kontaktformular. Uanset hvad du vælger er det helt uforpligtende at kontakte os.

Vi inspirerer dig

Du fortæller om jeres planer og vores konsulenter inspirerer dig med alt den viden, de har om destinationen.

I får et tilbud

Jeres ideer og vores input bliver til en rejseplan, som opfylder jeres ønsker og behov. Vi giver jer et tilbud på rejsen.

Vi er med hele vejen

Siger I ja tak til tilbuddet bestiller vi billetter, booker overnatning og hjælper gerne med programmet. Vi er med hele vejen.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)