Pris pr. deltager

Fra 3.398kr.

Ved minimum 20 deltagere

Dine rejserådgivere

Indkvarteringer

Bo godt i Malaga

Fortæl os, hvordan I gerne vil bo på jeres firmarejse, så finder vi sammen frem til en løsning, der passer til jeres ønsker. Vi tilbyder indkvartering i Malaga for enhver smag. Nedenfor har vi listet tre muligheder, men vi kan klare stort set alle forespørgsler, hvis I har andre ønsker.

Hotel Soho Las Vegas

Beliggende med udsigt til La Malagueta-stranden og med cirka 2,5 kilometer til Malaga centrum. Alle værelserne har bad/toilet, aircondition, TV, safetyboks og wi-fi. Hotellet har desuden egen café/bar samt mødefaciliteter.

I skal vælge Hotel Soho Las Vegas, hvis …

I gerne vil bo tæt ved stranden på et velfungerende hotel med egen restaurant og flere mødelokaler.

Hotel Salles Malaga Centro

Ligger kun fem minutters gang fra gamle bydel i Malaga og kun en kilometer fra domkirken. Alle værelserne har bad/toilet, TV, safetyboks og wi-fi. Hotellet har desuden egen restaurant, fitnessrum, mødefaciliteter samt en sæsonåben pool på tagterrassen med en imponerende udsigt over byen.

I skal vælge Hotel Salles Malaga Centro, hvis …

I gerne vil bo i Malagas gamle bydel med kort afstand til blandt andet domkirken. I gerne vil nyde den smukke udsigt over Malaga fra tagterrassen.

Hotel NH Malaga

Hotellet ligger i Malagas historiske centrum kun 800 meter fra Malagas domkirke og Picasso-museet. Hotellet blev renoveret i 2018. Alle værelserne er lydisolerede og har aircondition, minibar, TV og safetyboks. Desuden har hotellet restaurant, 24 timers reception og der ligger et supermarked i nærheden.

I skal vælge Hotel NH Malaga, hvis …

I gerne vil bo i Malagas historiske centrum og tæt på nogle af byens store seværdigheder. I gerne vil have et nyrenoveret og moderne hotel på firmarejsen.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om Hotel NH Malagas initiativer på deres hjemmeside under punktet “responsible-and-sustainable-company”. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

Priser

Vejledende priser

Firmarejse til Malaga fra kun 3.398kr.

Rejse med fly
4 dage / 3 nætter
01.03 2024 - 31.10 2024 fra
3.398kr.
Ekstra nat fra
250kr.

Baseret på flyrejse København – Malaga t/r økonomiklasse. Der er også mulighed for at rejse til Malaga fra Billund, pris på forespørgsel.
Prisen er baseret på min. 20 deltagere.

Priseksemplerne inkluderer

  • Flyrejse København – Malaga t/r inkl. skatter og afgifter
  • 3 overnatninger på 3-stjernet hotel centralt beliggende
  • Morgenmad under opholdet
  • Alle skatter og afgifter
  • Tæt samarbejde med din rejserådgiver
  • Adgang til AlfA Gate med overblik over rejsen og praktisk information
  • Afgift til Rejsegarantifonden og udvidet ansvarsforsikring
  • 24 timers nødtelefon

De opstillede prisindikationer er udelukkende forslag, og indkvarteringsstandarden, rejselængde og transportform kan naturligvis tilpasses jeres gruppes ønsker. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 88 70, hvis du har spørgsmål.

Klimapåvirkning

Klimapåvirkningen angiver CO2-udledningen i kg. pr. person for valgte transport tur/retur.

807

Fly

Beregningerne er lavet for AlfA Travel af Viegand og Maagøe. Læs mere om udregningsmetoderne og forudsætningerne for resultaterne her.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres firmarejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Tæt samarbejde hele vejen

Du kontakter os

Ring, mail eller udfyld en kontaktformular. Uanset hvad du vælger er det helt uforpligtende at kontakte os.

Vi inspirerer dig

Du fortæller om jeres planer og vores konsulenter inspirerer dig med alt den viden, de har om destinationen.

I får et tilbud

Jeres ideer og vores input bliver til en rejseplan, som opfylder jeres ønsker og behov. Vi giver jer et tilbud på rejsen.

Vi er med hele vejen

Siger I ja tak til tilbuddet bestiller vi billetter, booker overnatning og hjælper gerne med programmet. Vi er med hele vejen.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)