Skal I på korrejse til udlandet? Så lad os hjælpe jer med at arrangere den! Vores store erfaring med håndtering af grupperejser betyder, at AlfA Travel er det oplagte valg som arrangør af jeres korrejse. Uanset hvor jeres rejse skal gå hen, giver vi gerne et gratis tilbud!

Rejser for kor til hele Europa og USA

Vi kan arrangere til det meste af Europa samt flere steder i USA. Vil I synge The Beatles i London, salmer i Rom eller schlager hits i Berlin? Ved mange korrejser sammensætter vi en færdig pakke med transport, indkvartering og evt. program. I bestemmer dog selv, hvor stor en del af ydelsen I selv vil stå for, og hvor vi evt. skal bidrage. Har I eksempelvis styr på indkvarteringen, så hjælper vi gerne med bus/fly!

Koncerter og arrangementer i forbindelse med korrejse

Vil I gerne synge til en korfestival i udlandet, afholde en koncert et sted eller synge på en bestemt lokation? Det varierer meget fra rejsemål til rejsemål, i hvor høj grad vi har mulighed for at hjælpe med at booke konkrete arrangementer og tilladelse til at afholde koncerter. Kontakt os derfor for en snak om jeres muligheder.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)