Indholdsrige aktivrejser for firmagrupper

Vil I prøve en anderledes form for firmarejse, så overvej at indlægge fysiske aktiviteter i jeres program. Vi bruger naturen og den friske luft til at bringe jeres team endnu tættere sammen, og I vil få mulighed for at prøve jer selv af både individuelt og i fællesskab. I bestemmer naturligvis selv, hvor meget aktiviteterne skal fylde i jeres program, og om de skal foregå i naturen eller indendørs.

Teambuilding og socialt samvær

Det er oplagt at overveje en aktivrejse, hvis et af målene med jeres rejse er at skabe de optimale rammer for socialt samvær. Bålhygge og en god fælles vandretur kan bare noget! Der skabes ofte en helt ny måde at se hinanden på efter en aktivrejse.

Aktiviteter tilpasset jeres gruppe

Alle vores rejser skræddersyes til hver enkelt gruppe, og derfor kan I selv bestemme, hvor meget de fysiske aktiviteter skal fylde, og hvor udfordrende de skal være. Vi arbejder kun sammen med professionelle og certificerede instruktører, så det er en selvfølge at sikkerheden er i top.

Spørgsmål?

Find inspiration til jeres rejse i vores rejseforslag nedenfor. Fortæl os om jeres rejsedrømme og ønsker, så finder vi sammen frem til jeres firmatur – ring til os på 70 22 88 70.

Se alle aktivrejser for firmaer

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres firmarejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Book firmaaktivrejsen hos os fordi

  • Tid er penge – vi håndterer alt det praktiske, så du har tid til at gøre det, du er god til
  • Vi sikrer overblikket og holder styr på alle detaljerne. Skulle der mod forventning opstå udfordringer undervejs, er det vores og ikke din hovedpine
  • Altid konkurrencedygtige priser og gratis rejseforslag, som er tilpasset jeres budget
  • Stor fleksibilitet i forhold til ændringer, hvor der har mulighed for det
  • I er dækket under Pakkerejseloven og Rejsegarantifonden
  • Du får som rejseplanlægger en fast kontaktperson hos os, som er let at få fat i og sikrer dig effektiv kommunikation og tryghed gennem hele planlægningsprocessen

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)