Hos AlfA Travel får du en personlig rejserådgiver fra start til slut. Alle vores rådgivere elsker selv at rejse og kender destinationerne ud og ind.
For dig som arrangør af en skole- eller firmarejse gør det hele forskellen af have en dedikeret og dygtig rejserådgiver i ryggen.
Vores fokus på personlig rådgivning er blot én af mange fordele, der gør et samarbejde med AlfA Travel til noget særligt.

Adm. direktør

Allan Nielsen

9610 0425

allan@alfatravel.dk

Adm. direktør

Allan Nielsen

Allan er vores administrerende direktør, ansvarlig for virksomhedens økonomiafdeling og har ligeledes fingeren på pulsen i forhold til vores administrative rutiner. Allan deltager desuden også i planlægningen af Østrigsruten, rejserne for Klassikernes Rejseforening og vores skirejser til Østrig.

Salgs- og marketingchef

Jeanette S. Christensen

9610 0426

jeanette.s@alfatravel.dk

Salgs- og marketingchef

Jeanette S. Christensen

Jeanette har en uddannelsesmæssig baggrund som cand. merc. i afsætning fra Handelshøjskolen i Aarhus og er ansvarlig for AlfA Travels markedføring og eksterne kommunikation. Sammen med Allan har hun ansvaret for strategien og den daglige ledelse. Hun er altid på jagt efter nye spændende rejsemål og aktiviteter for grupperne.

Rejserådgiver

Christian Skadkjær

9610 0421

christian@alfatravel.dk

Rejserådgiver

Christian Skadkjær

Christian har beskæftiget sig med grupperejser i mere end 30 år og kender blandt andet London som sin egen bukselomme. Udover Storbritannien sidder han med rejser til Tjekkiet og Irland, aktivrejser til Norge og Tjekkiet samt skirejser.

Rejserådgiver

Tommy Iversen

9610 0424

tommy@alfatravel.dk

Rejserådgiver

Tommy Iversen

Tommy har arbejdet i rejsebranchen siden 1984 og har været hos AlfA Travel siden 1999. Tommy har selv rejst meget i både Europa samt til oversøiske rejsemål. Hos AlfA Travel beskæftiger Tommy sig med rejser til Tyskland, Holland, Tjekkiet, Polen, Ungarn, Schweiz, og han er samtidig ansvarlig for vores flodbådsrejser til Holland.

Heine_hjemmeside

Rejserådgiver

Heine Pedersen

9610 0422

heine@alfatravel.dk

Heine_hjemmeside

Rejserådgiver

Heine Pedersen

Heine sidder med alle vores oversøiske rejsemål, som primært er USA og Kina. Derudover er han kontaktperson for grupper der rejser til Island, Færøerne, England, Irland, Skotland og Wien.

Rejserådgiver

Juliane Østergaard Frederiksen

9610 8130

juliane@alfatravel.dk

Rejserådgiver

Juliane Østergaard Frederiksen

Juliane er kommet til AlfA Travel i april 2012. Hun har stor erfaring med at arrangere grupperejser for undervisningssektoren, har bl.a. arrangeret skolerejser i omkring 15 år og har i den forbindelse rejst i mange storbyer. Juliane er kontaktperson for grupper der rejser til Spanien, Italien, Balkan landene, London, Portugal, Georgien, USA, Kina og Island.

Rejserådgiver

Kirsten Kallesøe Sandholm

9610 0428

kirsten@alfatravel.dk

Rejserådgiver

Kirsten Kallesøe Sandholm

Kirsten har i mange år arrangeret rejser for mange forskellige typer af grupper – lige fra skoler til firmaer og seniorgrupper. Hos AlfA Travel beskæftiger Kirsten sig med bl.a. firmagrupper og grupper der rejser til Tyskland, Spanien, Frankrig, Belgien, Ungarn og Italien.

Rejserådgiver

Lotte Ladefoged

9610 8137

lotte@alfatravel.dk

Rejserådgiver

Lotte Ladefoged

Lotte er kontaktperson for grupper der rejser til Portugal, Frankrig, Wien, Belgien, Estland, Letland, Litauen, Ungarn og England. Derudover er hun også en af de ansvarlige for vores firmarejser. Privat er Lotte meget glad for Frankrig, og hun har af flere omgange boet og arbejdet i udlandet – senest i Belgien.

Rejserådgiver

Louise Klausen

9610 0429

louise.k@alfatravel.dk

Rejserådgiver

Louise Klausen

Louise har mere end 15 års erfaring med skolerejser og studierejser, og har gennem tiden arbejdet med de fleste rejsemål i Europa og også flere i USA. Louise har derfor førstehåndskendskab og rejseerfaring med de fleste af vores rejsemål. Louise arbejder primært med rejser til Italien, Tyrkiet, Grækenland, Rusland, Finland og Balkan.

sanne_hjemmeside

Rejserådgiver

Sanne Baunbæk Rysgaard

96108131

sanne@alfatravel.dk

sanne_hjemmeside

Rejserådgiver

Sanne Baunbæk Rysgaard

Sanne er den sidst tilkomne rejserådgiver hos AlfA Travel, men i forhold til skolerejser og studierejser er hun “gammel i gårde”. Sanne har i mere end 12 år sammensat spændende og sociale studierejser til det meste af verden. Hos AlfA Travel kommer Sanne primært til at arrangere rejser til Spanien, England, Grækenland, Holland og Portugal.

LouiseP_hjemmeside

Backoffice

Louise Poulsgaard

9610 8136

louise@alfatravel.dk

LouiseP_hjemmeside

Backoffice

Louise Poulsgaard

Louise er uddannet i rejsebranchen hos Pan Rejser i 2001. Hun har været hos AlfA Travel siden 2006 og har tidligere arbejdet med grupperejser til Frankrig og Belgien. Nu har Louise ansvaret for en række administrative opgaver, og samtidig er hun involveret i planlægningen og afviklingen af vores rejser i Klassikernes Rejseforening og Italiensk Forum.

Backoffice

Berit Madsen

9610 8134

berit@alfatravel.dk

Backoffice

Berit Madsen

Berit er uddannet korrespondent og har i flere omgange arbejdet og boet i udlandet. Hun har 24 års erfaring med grupperejser i bagagen, og har i de sidste af disse primært beskæftiget sig med back-up/behandlerfunktioner. Det er også denne ekspertise, hun bruger hos AlfA Travel.

Billetkontor og administration

Tommy Lauridsen

9610 8132

tommy.l@alfatravel.dk

Billetkontor og administration

Tommy Lauridsen

Tommy kom til AlfA Travel i 2012 og har været med til at styrke vores administrative funktioner – ikke mindst på bogholderiet. Tommy arbejder som support for vores rejsekonsulenter, hvor han blandt andet udsteder rejsedokumenter og flybilletter. Tommy har tidligere arbejdet 9 år hos MyPlanet og har dermed stor erfaring at trække på indenfor rejsebranchen.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)