Pris pr. deltager

Fra 998kr.

Ved minimum 64 deltagere

Dine rejserådgivere

Indkvarteringer

Bo godt i Berlin

Berlin vrimler med gode indkvarteringsmuligheder, og standarden er generelt høj. I kan bo på både hostels og hoteller.

Industriepalast Hostel

Industriepalast er et af vores mest populære hostels beliggende i det hyggelige område Friedrichshain – lige ved East Side Gallery og Oberbaumbrücke, der fører over til Kreuzberg. Elevernes værelser har mellem 4 – 8 senge, og der er elevværelser både med og uden eget bad/toilet. Mulighed for dobbelt- og enkeltværelser til lederne. Hostellet har desuden morgenmadsrestaurant, bar, 24 timers reception, TV, internet terminaler, Wi-Fi, bordtennis og billard.

I skal vælge Industriepalast, hvis …

I vil bo helt tæt på nogle af Berlins store must sees, og hvis I har brug for et særdeles velfungerende hostel med stor kapacitet og plads til hele 500 gæster.

Three little pigs Hostel Berlin

Et hyggeligt, mindre ungdomshostel, som er indrettet i et gammelt kloster i en hyggelig baggård tæt på Potzdamer Platz. Værelserne er lyse og rummelige, og elevværelserne har fælles bad/toilet på etagen. Mulighed for dobbelt- og eneværelser med bad/toilet. Hver etage har fælles køkken, som jeres gruppe kan benytte. Der er også fine fællesfaciliteter med blandt andet billard, bar, bordtennis, teaterscene og gårdhave.

I skal vælge Three Little Pigs, hvis …

I gerne vil bo super centralt og alligevel roligt. Hvis I prioriterer et sted med atmosfære og et lidt mindre, hyggeligt indkvarteringssted i storbyen.

Amstel House

Amstel House ligger i et roligt beboelseskvarter i en historisk Art Nouveau-bygning i området Tiergarten. Der er blot 2 stop med U-bahn til knudepunktet Zoologischer Garten. Værelserne er enkle 3- og 4-sengsværelser alle uden bad/toilet. Der er mulighed for lederværelser i form af enkelt- eller dobbeltværelser med bad/toilet. Hotellet har en “Biergarten” med BBQ-område, fri Wi-Fi, bordfodbold og bordtennis.

I skal vælge Amstel House, hvis …

I gerne vil bo på et godt og velfungerende ungdomshotel i et roligt og venligt beboelseskvarter i Berlin.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om Amstel Houses initiativer på deres hjemmeside. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

Acama Hotel+Hostel Kreuzberg

Et godt ungdomshostel, som ligger meget centralt, med udsigt over Landwehrkanal og tæt på Potsdamer Platz. Alle værelser er med eget bad/toilet, TV, radio og lydisolerede vinduer og døre. Mulighed for dobbelt- og enkeltværelser til lederne. Acama Berlin Kreuzberg har gode fællesfaciliteter i form af blandt andet hjemmebiograf, mødelokaler, lounge og et grønt fællesområde.

I skal vælge Acama Berlin Kreuzberg, hvis …

I gerne vil have god standard, central beliggenhed og det farverige Bergmannkiez lige rundt om hjørnet.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om Acama Berlin Kreuzberg´s initiativer på deres hjemmeside. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

Meiniger Hauptbahnhof

Som navnet antyder, ligger Meininger lige ved Berlins store hovedbanegård og i gåafstand fra Rigsdagen og kanslerboligen. Hostellet er enkelt og moderne, og alle værelser er med bad/toilet. Eleverne indkvarteres på 4 – 6-sengsværelser, og der er mulighed for enkelt- og dobbeltværelser til lederne. Hostellet har gode fælles faciliteter – blandt andet tagterrasse, gratis Wi-Fi, lounge med internetterminaler, lærerlounge og 24 timers reception.

I skal vælge Meininger Hauptbahnhof, hvis …

I gerne vil have god kvalitet, pæne værelser og et velfungerende hostel tæt på hovedbanegården.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om Meininger Hotels initiativer på deres hjemmeside under punktet “sustainability”. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

Aletto Hotel Kudamm

Centralt beliggende hostel med få minutters gang til blandt andet  Zoologisher Garten, Kurfürstendamm og KaDeWe. Værelserne er alle med bad/toilet, og der er både enkelt-, dobbelt- og flersengsværelser, som alle er udstyret med Wi-Fi, TV, aircondition og hårtørrer. Hostellet har morgenmadsrestaurant, lounge, basketball- og fodboldbane, 24 timers reception, konferencerum, tagterrasse og spillerum.

I skal vælge Aletto hotel Kudamm, hvis …

I gerne vil bo på et af Berlins bedste ungdomshoteller. Gerne vil bo centralt i den vestlige del af Berlin med flot udsigt fra tagterrassen.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om Aletto Hotel Kudamm´s initiativer på deres hjemmeside. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

Generator Hostel Berlin Alexanderplatz

Hostel med god beliggenhed på Otto Braunstrasse lige bag Alexanderplatz. Værelserne er med 6 – 8 senge både med og uden bad/toilet. Indretningen er moderne, og elevernes værelser er typisk indrettet med køjesenge. Hostellet har morgenmadsrestaurant, lobby-bar, lounge, internetterminaler, Wi-Fi, 24 timers reception, diskotek og gårdhave.

I skal vælge Generator Hostel, hvis …

I gerne vil bo centralt – ud af døren, til højre, og 5 minutters gang til Alexanderplatz.

Grand Hostel Urban

Fint og velfungerende ungdomshotel med god beliggenhed i det nordlige Neukölln ved Hermannplatz. Hostellet tilbyder flersengsværelser med bad/toilet og aircondition. Lederværelser, ene- eller 2-sengs, har også TV.

I skal vælge Grand Hostel Urban, hvis …

I gerne vil have god beliggenhed i Berlins kulørte Neukölnn, moderne og farverigt design og god atmosfære.

Priser

Vejledende priser

Studietur til Berlin fra kun 998kr.

Rejse med bus
3 dage / 2 nætter
01.03 2024 - 31.10 2024 fra
1.198kr.
01.11 2024 - 28.02 2025 fra
998kr.
Ekstra nat fra
350kr.

Pris pr. person ved min. 64 personer.

Vi arbejder kun sammen med danske vognmænd, og busserne er altid af minimum 4-stjernet standard. Bussen henter jer på skolen, og kører jer direkte til jeres indkvarteringssted.
Bussen kan anvendes til udflugter 100 km pr. dag.

Rejse med fly
4 dage / 3 nætter
01.03 2024 - 31.10 2024 fra
1.748kr.
01.11 2024 - 28.02 2025 fra
1.498kr.
Ekstra nat fra
175kr.

Pris pr. person ved min. 15 personer.

Pris indeholder flyrejse, indkvartering og morgenmad. Baseret på flyrejse København – Berlin t/r økonomiklasse.
Der er også mulighed for at rejse til Berlin fra Aalborg, Aarhus eller Billund, pris på forespørgsel.

Rejse med tog
4 dage / 3 nætter
01.03 2024 - 31.10 2024 fra
2.148kr.
01.11 2024 - 28.02 2025 fra
1.698kr.
Ekstra nat fra
175kr.

Pr. person ved min. 15 personer.

Togrejsen er baseret på billetter på 2. klasse og pladsbilletter på strækninger i udlandet, hvor muligt. Prisen er baseret på billetter, der gælder fra dansk grænsestation. Skoler kan søge om fribefordring på den danske strækning med DSB Skolerejser. Rejsen kan forlænges efter gruppens ønske.

Rejse med bus
4 dage / 3 nætter
01.03 2024 - 31.10 2024 fra
1.598kr.
01.11 2024 - 28.02 2025 fra
1.298kr.
Ekstra nat fra
175kr.

Pris pr. person ved min. 15 personer.

Priserne er baseret på rutebus med afrejse fra København, Køge Nord, Nykøbing F., Vordingborg, Aarhus, Vejle eller Kolding, . Gruppen rejser med andre grupper og individuelle rejsende.

Priseksemplerne inkluderer

  • Rejse med valgte transportform til Berlin t/r
  • Indkvartering i flersengsværelser
  • Morgenmad under opholdet
  • Tæt samarbejde med din rejserådgiver
  • Adgang til AlfA Gate med overblik over rejsen og praktisk information
  • Afgift til Rejsegarantifonden og udvidet ansvarsforsikring
  • 24-timers nødtelefon

De opstillede prisindikationer er udelukkende forslag, og indkvarteringsstandarden, rejselængde og transportform kan naturligvis tilpasses jeres gruppes ønsker. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 88 70, hvis du har spørgsmål.

Klimapåvirkning

Klimapåvirkningen angiver CO2-udledningen i kg. pr. person for valgte transport tur/retur.

16

Ekspresbus

24

Bus

70

Tog

121

Fly

Beregningerne er lavet for AlfA Travel af Viegand og Maagøe. Læs mere om udregningsmetoderne og forudsætningerne for resultaterne her.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Tæt samarbejde hele vejen

Du kontakter os

Ring, mail eller udfyld en kontaktformular. Uanset hvad du vælger er det helt uforpligtende at kontakte os.

Vi inspirerer dig

Du fortæller om jeres planer og vores konsulenter inspirerer dig med alt den viden, de har om destinationen.

I får et tilbud

Jeres ideer og vores input bliver til en rejseplan, som opfylder jeres ønsker og behov. Vi giver jer et tilbud på rejsen.

Vi er med hele vejen

Siger I ja tak til tilbuddet bestiller vi billetter, booker overnatning og hjælper gerne med programmet. Vi er med hele vejen.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)