Pris pr. deltager

Fra 2.848kr.

Ved minimum 20 deltagere

Dine rejserådgivere

Indkvarteringer

Bo godt i Rom

Rom byder blandt andet på klassiske hoteller i området omkring Termini og atmosfærefyldt indkvartering i Trastevere-området. Vores udvalg af hoteller har alle optimale forhold for grupper.

BB Hotel Roma Trastevere

BB Hotel Roma Trastevere er et 3-stjernet hotel beliggende i centrum i den mest karakteristiske bydel af Rom – Trastevere. Den strategiske beliggenhed giver mulighed for at nå de mest berømte seværdigheder i Rom til fods eller med offentlige transportmidler. Der er bl.a. otte minutter med sporvogn nr. 8 til Roms historiske centrum. Der er forbindelse med både sporvogn og bus lige udenfor hotellet. BB Trastevere er et pænt, renoveret og komfortabelt 2-stjernet superior hotel med i alt 81 værelser. Indkvartering i flersengsværelser med bad/toilet, telefon, TV, hårtørrer, safety-boks, Wi-Fi og aircondition. Der serveres en dejlig morgenmadsbuffet med et stort udvalg af croissanter og bagværk, ost, marmelade, mysli, cornflakes, yoghurt, kaffe, cappuccino, the, chokolade og frugtjuice.

Hotellet er indrettet i et tidligere kloster fra 1950’erne. Brede korridorer og store, lyse værelser i enkel, men moderne minimalistisk stil. Hotellet har en lille reception og morgenmadssal i underetagen. Ved receptionen er der automat med snacks samt varme og kolde drikkevarer og internet-corner til fri afbenyttelse. Afstand til Peters Kirken cirka 3,7 kilometer og Colosseum cirka 3,3 kilometer.

I skal vælge BB Hotel Roma Trastevere, hvis …

I gerne vil have værelser med pæn standard, god morgenmad og skøn beliggenhed i Trastevere. Sporvogn lige uden for døren med forbindelse til fx Lago Argentina eller Piazza Venezia.

Hotel Villa Rosa

Hotel Villa Rosa er et 3-stjernet hotel i Monteverde Vecchio-området. Det er på samme side af Tiberen som Trastevere, og der er 350 meter til Stazione Trastevere. Cirka 300 meter fra hotellet stopper sporvogn nr. 8. I indkvarteres på flersengsværelser med TV, hårtørrer, telefon, aircondition og bad/toilet. Hotellet er indrettet i en 3-etagers villa fra 1950’erne og har reception, bar, møderum, elevator, morgenmadsrestaurant, en lille gårdhave samt mulighed for Wi-Fi (mod betaling). Afstand til Peters Kirken cirka 3,8 kilometer og Colosseum cirka 3,7 kilometer.

I skal vælge Hotel Villa Rosa, hvis …

I gerne vil bo på et traditionelt pænt 3-stjernet hotel med god morgenmad, som ligger i Trastevere lige ved Trastevere-station.

Hotel Marisa

Hotel Marisa er et 3-stjernet hotel på Via Marsala tæt ved Colosseum, Termini og Den Spanske Trappe. Hotellet ligger i en historisk bygning fordelt på tre etager. Gruppen indkvarteres i flersengsværelser med TV, aircondition, safety-boks og bad/toilet. Der må påregnes trafikstøj på de værelser, som vender ud mod Via Marsala. Hotellet har elevator og 24-timers receptionen. Værelserne er lyse og imødekommende, og morgenmaden er buffet og består af brød, toast, diverse morgenmadsprodukter, smør, juice, kaffe, the etc. Wi-Fi er tilgængelig mod betaling. Afstand til Peters Kirken cirka 4,5 kilometer og Colosseum cirka 2,1 kilometer.

I skal vælge Hotel Marisa, hvis …

I gerne vil have et godt hotel, der er vant til skolegrupper og med nem adgang til byens seværdigheder – både til fods og med offentlige transportmidler. Masser af spisesteder tæt ved.

Hotel Clarin-Morpheus

Hotel Clarin-Morpheus er et nydeligt 2-stjernet hotel på via Palermo tæt ved Forum Romanum og Colosseum, Teatro dell’Opera og Santa Maria Maggiore. Værelserne er små, men virkelig pæne og velholdte – alle med skrivebord, telefon og eget badeværelse.  Der er elevator samt morgenmadsrestaurant, hvor der serveres italiensk morgenmad med juice, croissant, brød, ost og pølse samt kaffe. Wi-Fi er tilgængelig mod betaling. 24-timers reception. Afstand til Peters Kirken cirka 3,5 kilometer og Colosseum cirka 1,4 kilometer.

I skal vælge Clarin-Morpheus, hvis …

I gerne vil have et godt ungdomshotel med god beliggenhed midt imellem Colosseum, Den Spanske Trappe og Termini-togstationen.

Hotel Stella

Hotel Stella er et 3-stjernet hotel på Via Castelfidardo tæt ved Termini. Hotellet ligger i en flot bygning fra 1800-tallet og har kun 38 værelser i alt. Alle værelser er lydisolerede, smagfuldt indrettede og har TV, telefon, hårtørrer og bad/toilet. Alle etager er tilgængelige med elevator. Morgenmaden er buffet og består af appelsin- og grapefrugtjuice, croissanter, yoghurt, kornprodukter, brød, smør, honning, marmelade, forskellige oste, salami, frisk frugt, cappuccino, americano- eller espressokaffe og the. Gratis Wi-Fi.

I skal vælge Hotel Stella, hvis …

I gerne vil bo på et pænt familieejet hotel med dejlig beliggenhed i en stille gade tæt ved Termini. Et godt valg, hvis I ikke vil bo lige ved Termini, men med kort afstand til offentlig transport.

Priser

Vejledende priser

Studierejse til Rom fra kun 2.848kr.

Rejse med fly
5 dage / 4 nætter
01.02 2022 – 31.10 2022 fra
2.848kr.
Ekstra nat fra
250kr.

Pr. person ved min. 20 personer.

Prisen er baseret på flyrejse København – Rom t/r økonomiklasse.

Rejse med bus
8 dage / 5 nætter
01.02 2022 – 31.10 2022 fra
3.498kr.
Ekstra nat fra kr.
450kr.

Pris pr. person ved min. 64 personer.

Vi arbejder kun sammen med danske vognmænd, og busserne er altid af minimum 4-stjernet standard. Bussen henter jer på skolen, og kører jer direkte til jeres indkvarteringssted.
Bussen kan anvendes til udflugter 100 km pr. dag.

Rejse med tog
7 dage / 4 nætter
01.02 2022 – 31.10 2022 fra
3.248kr.
Ekstra nat fra
250kr.

Pris pr. person ved min. 15 personer.

Togrejsen er baseret på interrailbilletter og pladsbilletter på strækninger i udlandet, hvor muligt (både dags- og nattog). Prisen er baseret på afrejse fra ønsket dansk station og indeholder en ekstra dags togrejse efter eget valg på destinationen. Rejsen kan forlænges efter gruppens ønske, og der er mulighed for tilkøb af sovekupé.

Priseksemplerne inkluderer

  • Rejse med valgt transport til Rom t/r
  • Indkvartering i flersengsværelser
  • Morgenmad under opholdet
  • Alle skatter og afgifter
  • Tæt samarbejde med din rejserådgiver
  • Adgang til AlfA Gate med overblik over rejsen og praktisk information
  • Afgift til Rejsegarantifonden og udvidet ansvarsforsikring
  • 24-timers nødtelefon

De opstillede prisindikationer er udelukkende forslag, og indkvarteringsstandarden, rejselængde og transportform kan naturligvis tilpasses jeres gruppes ønsker. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 88 70, hvis du har spørgsmål.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Tæt samarbejde hele vejen

Du kontakter os

Ring, mail eller udfyld en kontaktformular. Uanset hvad du vælger er det helt uforpligtende at kontakte os.

Vi inspirerer dig

Du fortæller om jeres planer og vores konsulenter inspirerer dig med alt den viden, de har om destinationen.

I får et tilbud

Jeres ideer og vores input bliver til en rejseplan, som opfylder jeres ønsker og behov. Vi giver jer et tilbud på rejsen.

Vi er med hele vejen

Siger I ja tak til tilbuddet bestiller vi billetter, booker overnatning og hjælper gerne med programmet. Vi er med hele vejen.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)