Pris pr. deltager

Fra 3.298kr.

Ved minimum 20 deltagere

Dine rejserådgivere

Indkvarteringer

Bo godt i Rom

Rom byder blandt andet på klassiske hoteller i området omkring Termini og atmosfærefyldt indkvartering i Trastevere-området. Vores udvalg af hoteller har alle optimale forhold for grupper.

BB Hotel Roma Trastevere

BB Hotel Roma Trastevere er et 3-stjernet hotel beliggende i centrum i den mest karakteristiske bydel af Rom – Trastevere. Den gode beliggenheden giver mulighed for hurtigt at nå de mest berømte seværdigheder i Rom til fods eller med offentlige transport. Der er f.eks. 8 minutter med sporvogn nr. 8 til Roms historiske centrum. Både sporvogn og bus går lige udenfor hotellet. BB Trastevere er et pænt, renoveret og komfortabelt 2-stjernet superior hotel med i alt 81 værelser. I indkvarteres i flersengsværelser med bad/toilet, telefon, TV, hårtørrer, safety-boks, Wi-Fi og aircondition. Der serveres en dejlig morgenmadsbuffet med et stort udvalg af croissanter og bagværk, ost, marmelade, mysli, cornflakes, yoghurt, kaffe, cappuccino, the, chokolade og frugtjuice.

Hotellet er indrettet i et tidligere kloster fra 1950’erne. Brede korridorer og store, lyse værelser i enkel, men moderne minimalistisk stil. Hotellet har en lille reception og morgenmadssal i underetagen. Ved receptionen er der automat med snacks samt varme og kolde drikkevarer og internet-corner til fri afbenyttelse. Afstand til Peters Kirken cirka 3,7 kilometer og Colosseum cirka 3,3 kilometer.

I skal vælge BB Hotel Roma Trastevere, hvis …

I gerne vil have værelser med pæn standard, god morgenmad og skøn beliggenhed i Trastevere, hvor sporvogn og bus kører lige uden for døren med forbindelse til fx Lago Argentina eller Piazza Venezia.

Trustever_studierejser_ROM

Trustever Hostel

Hostel beliggende i en stille gade i hjertet af det livlige Trastevere-distrikt i centrum af det berømte Porta Portese søndagsmarked. Trastevere togstation ligger 650 meter fra hostellet. Den gode beliggenhed giver mulighed for nemt og hurtigt at nå de mest berømte seværdigheder i Rom – først og fremmest med den velfungerende sporvogn nr. 8. Sporvognen stopper 10 meter fra hostellet og kører forbi med et interval af 5-10 minutter. Det tager knapt 12 minutter med otteren til Roms helt indre hjerte Piazza Venezia.
Hostellet har 28 værelser med i alt 120 sengepladser. Værelserne er opdelte på 3 etager. For at komme fra den ene etage til den anden benyttes en udendørs trappe. Værelserne er store og lyse, indrettede i enkel, moderne stil og har bad/toilet og aircondition. Flersengsværelserne er indrettede med køjesenge og på nogle badeværelser er der 2 brusere. Hostellet har en stor stue med billard og fladskærms-tv og en terrasse i stueplan og tilbyder en uformel og ungdommelig atmosfære. Morgenmaden består af en kontinental morgenbuffet der serveres mellem kl. 08.00-11.00.
Hostellet er ikke egnet for bevægelseshæmmede.

Du skal vælge Trustever Hostel, hvis…

I gerne vil bo midt i det charmerende område Trasteve og tæt på offentlig transport.

Hotel Villa Rosa

Hotel Villa Rosa er et 3-stjernet hotel i Monteverde Vecchio-området. Det er på samme side af Tiberen som Trastevere, og der er 350 meter til Stazione Trastevere. Cirka 300 meter fra hotellet stopper sporvogn nr. 8. I indkvarteres på flersengsværelser med bad/toilet, TV, hårtørrer, telefon, aircondition. Hotellet er indrettet i en 3-etagers villa fra 1950’erne og har reception, bar, møderum, elevator, morgenmadsrestaurant, en lille gårdhave samt mulighed for Wi-Fi (mod betaling). Afstand til Peters Kirken cirka 3,8 kilometer og Colosseum cirka 3,7 kilometer.

I skal vælge Hotel Villa Rosa, hvis …

I gerne vil bo på et traditionelt pænt 3-stjernet hotel med god morgenmad, som ligger i Trastevere lige ved Trastevere-station.

Hotel Dei Mille

3-stjernet hotel beliggende på Via Dei Mille tæt ved Piazza Indipendenza nær Termini.

Afstand til Peters Kirken ca. 4,3 km og Colosseum ca. 2,2 km

Hotellet er familiejet igennem generationer og personalet venligt og imødekommende. Receptionen er døgnåben og hotellet er renoveret i 2020. 80% af alle værelser har deres egen safetybox og minibar og alle værelser har bad, toilet, hårtørrer, TV, aircondition og gratis Wi-Fi.

I morgenmadsrestauranten serveres italiensk morgenmadsbuffet med toast, ost, kaffe, juice og cornflakes. Der ligger også en café lige ved siden af.

Der betales et depositum på € 10 pr. person ved ankomsten til hotellet. Beløbet tilbagebetales ved afrejse, såfremt der ikke er sket skader på inventar.

Hotellet er ikke egnet for bevægelseshæmmede.

Adresse: Via Dei Mille 7/B, 00185 Rom

I skal vælge Hotel Dei Mille, hvis…

I ønsker at bo tæt ved Termini på et traditionelt familiedrevet hotel.

Hotel Suite Caesar

2-stjernet hotel der ligger lige ved Termini stationen. Hotellet er beliggende på 3.sal i et lejlighedskompleks. De 17 værelser er fordelt på 2 etager og har alle eget bad/toilet, TV, hårtørrer, aircondition og safe. Morgenmadslokalet har plads til 15 personer ad gangen, og derfor deles gruppen op i 2 eller flere skift. Morgenmaden serveres som buffet og består af varme og kolde drikkevarer, brød, skinke, marmelade og ost. Der er gratis Wi-Fi på hele hotellet. Hotellet er ikke egnet for bevægelseshæmmede.

Adresse: Via Milazzo 8/14, 00185 Rom

I skal vælge Hotel Suite Caesar, hvis…

I ønsker at bo tæt ved Termini på et enkelt studenterklasse hotel

Hotel Concorde

2-stjernet hotel som er beliggende tæt på Termini banegården.  Alle værelser er meget eget bad og toilet. Der er gratis Wi-Fi på hotellet

Morgenmad serveres som buffet bestående af mælk, kaffe, the, cappuccino, juice, brød, smør, marmelade, honning, skinke, morgenmadsprodukter og kiks.

Hotellet er ikke egnet for bevægelseshæmmede.

Adresse: Via Giovanni Amendola 95 Termini, 00185 Rom

I skal vælge Hotel Concorde, hvis…

I ønsker at bo tæt ved Termini med nem adgang til byens seværdigheder

Priser

Vejledende priser

Studierejse til Rom fra kun 3.298kr.

Rejse med fly
5 dage / 4 nætter
01.03 2024 - 31.10 2024 fra
3.298kr.
Ekstra nat fra
280kr.

Pr. person ved min. 20 personer.

Prisen er baseret på flyrejse København – Rom t/r økonomiklasse.

Rejse med bus
8 dage / 5 nætter
01.03 2024 - 31.10 2024 fra
4.048kr.
Ekstra nat fra kr.
350kr.

Pris pr. person ved min. 64 personer.

Vi arbejder kun sammen med danske vognmænd, og busserne er altid af minimum 4-stjernet standard. Bussen henter jer på skolen, og kører jer direkte til jeres indkvarteringssted.
Bussen kan anvendes til udflugter 100 km pr. dag.

Rejse med tog
7 dage / 4 nætter
01.03 2024 - 31.10 2024 fra
3.798kr.
Ekstra nat fra
280kr.

Pris pr. person ved min. 15 personer.

Togrejsen er baseret på interrailbilletter og pladsbilletter på strækninger i udlandet, hvor muligt (både dags- og nattog) samt liggekupé til eleverne på nattog t/r. Prisen er baseret på afrejse fra ønsket dansk station og indeholder en ekstra dags togrejse efter eget valg på destinationen. Rejsen kan forlænges efter gruppens ønske.

Priseksemplerne inkluderer

  • Rejse med valgt transport til Rom t/r
  • Indkvartering i flersengsværelser
  • Morgenmad under opholdet
  • Alle skatter og afgifter
  • Tæt samarbejde med din rejserådgiver
  • Adgang til AlfA Gate med overblik over rejsen og praktisk information
  • Afgift til Rejsegarantifonden og udvidet ansvarsforsikring
  • 24-timers nødtelefon

De opstillede prisindikationer er udelukkende forslag, og indkvarteringsstandarden, rejselængde og transportform kan naturligvis tilpasses jeres gruppes ønsker. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 88 70, hvis du har spørgsmål.

Klimapåvirkning

Klimapåvirkningen angiver CO2-udledningen i kg. pr. person for valgte transport tur/retur.

103

Bus

196

Tog

502

Fly

Beregningerne er lavet for AlfA Travel af Viegand og Maagøe. Læs mere om udregningsmetoderne og forudsætningerne for resultaterne her.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Tæt samarbejde hele vejen

Du kontakter os

Ring, mail eller udfyld en kontaktformular. Uanset hvad du vælger er det helt uforpligtende at kontakte os.

Vi inspirerer dig

Du fortæller om jeres planer og vores konsulenter inspirerer dig med alt den viden, de har om destinationen.

I får et tilbud

Jeres ideer og vores input bliver til en rejseplan, som opfylder jeres ønsker og behov. Vi giver jer et tilbud på rejsen.

Vi er med hele vejen

Siger I ja tak til tilbuddet bestiller vi billetter, booker overnatning og hjælper gerne med programmet. Vi er med hele vejen.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)