Pris pr. deltager

Fra 2.898kr.

Dine rejserådgivere

Indkvarteringer

Bo godt i Paris

Næsten uanset hvor I ønsker at bo på studieturen i Paris, så har vi kontakter til relevante hoteller og hostels. Ring til en af vores rejserådgivere, så tager vi en snak om hvilket indkvarteringssted, der vil passe bedst til netop jeres gruppe.

IBIS budget Hotel Bagnolet

IBIS Hotel Bagnolet er et godt økonomihotel på Avenue Rue Jean-Jaurés i den ydre del af Paris. Nærmeste metro er Gallieni (linie 3). Hotellet har en ungdommelig atmosfære og er meget velegnet til grupper. Gruppen indkvarteres i 3-sengsværelser med en dobbeltseng samt en væghængt seng. Alle værelser er med bad/toilet samt TV og telefon. Morgenmadsbuffet er inkluderet.

I skal vælge Ibis Hotel Bagnolet, hvis …

I gerne vil lidt væk fra den værste tummel i centrum, men stadig bo tæt på metro og indkøbsmuligheder.

St. Christophers Hostel – Gare du Nord

Moderne hostel beliggende lige overfor Gare du Nord-stationen. Eleverne indkvarteres i flersengsværelser med bad/toilet på gangen. Lærere kan mod tillæg indkvarteres i enkeltværelser med eget bad/toilet. Der er skabe i værelserne, og man kan enten medbringe sin egen hængelås eller købe en i receptionen. Receptionen har åbent 24 timer, og der er bar og café på hostellet. Derudover er der gratis wi-fi, og i kælderen er der et stort chill out-rum med bar, hvor I kan slappe af efter dagens oplevelser.

I skal vælge St. Christophers Hostel – Gare du Nord, hvis …

I gerne vil bo tæt på de store banegårde Gare du Nord og Garde de Lest. Og hvis I gerne vil bo på et stort hostel med mange senge og en livlig atmosfære.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om St. Christophers Hostel´s initiativer på deres hjemmeside. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

St. Christophers Hostel – The Canal

Hostellet ligger dejligt centralt kun få metrostop fra Gare de l’Est. Eleverne indkvarteres i flersengsværelser med bad/toilet på gangen. Lærer kan mod tillæg indkvarteres i enkeltværelser med eget bad/toilet. Der spilles af og til live musik på hostellet, der er natklub i kælderen samt gratis internetadgang.  Der er skabe i værelserne, og man kan enten medbringe sin egen hængelås eller købe en i receptionen. Receptionen har åbent 24 timer.

I skal vælge St. Christophers Hostel – The Canal, hvis …

I gerne vil bo enkelt og hyggeligt lige ud til kanalen.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om St. Christophers Hostel´s initiativer på deres hjemmeside. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

Hostel Generator

Hostel Generator ligger i det fremadstormende 10. arrondissement – kun 15 minutters gang fra Gare du Nord. Området er kendt for sine vintagebutikker og kunstgallerier. I indkvarteres i 4-10-sengsværelser med bad/toilet. Der er gratis wi-fi på hele hostellet, samt mulighed for private enkelt- og dobbeltværelser med altan mod tillæg. I stueetagen findes chill out-område, der er indrettet elegant og moderne med et marokkansk udtryk. Hostellet har et stort morgenmadsområde, der er indrettet med originale fliser fra metroen i Paris. Derudover en stor, lækker tagterrasse, med en fantastisk udsigt ud over byen – fra mange værelser kan man se mod Sacre Coeur og Eiffeltårnet.

I skal vælge Hostel Generator, hvis …

I vil bo på et af vores mest populære indkvarteringssteder i Paris med superlækre fællesområder og tagterrasse med udsigt til Sacre Coeur. Beliggenhed i et roligt område, med den helt rette ”Pariser-stemning”.

Meininger Hotel Paris Porte de Vincennes

Meininger Hotel Paris Porte de Vincennes

Hotellet er et godt 2* økonomihotel beliggende i Paris’ 12. arrondissement. Hotellet har en ungdommelig atmosfære og er meget velegnet til grupper. Eleverne indkvarteres i flersengsværelser, og lærerne på enkeltværelser mod tillæg. Der er tillæg for evt. tomme senge på værelserne. Alle værelser er med bad/toilet samt tv. Der er gratis Wi-Fi, og opholdet inkluderer morgenmadsbuffet. Yderligere har hotellet døgnåben reception, hotelbar, hyggelig lounge, elevator, lydisolerede vinduer, centralvarme, aircondition og bagageopbevaring. Der er gode fælles faciliteter på dette hostel.

Nærmeste metro: Saint Mandé.

Hotellet er ikke egnet for bevægelseshæmmede.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om Meininger Hotels initiativer på deres hjemmeside. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

Priser

Vejledende priser

Studierejse til Paris fra kun 2.898kr.

Rejse med bus
6 dage / 4 nætter
Lavsæson 2024 /2025 fra
3.098kr.
Højsæson 2024 /2025 fra
3.398kr.

Pr. person ved min. 60 personer.

Vi arbejder kun sammen med danske vognmænd, og busserne er altid af minimum 4-stjernet standard. Bussen henter jer på skolen og kører jer direkte til jeres indkvarteringssted.
Bussen kan anvendes til udflugter 100 km pr. dag.

Rejse med fly
5 dage / 4 nætter
Lavsæson 2024 /2025 fra
2.898kr.
Højsæson 2024 /2025 fra
3.698kr.

Pr. person ved min. 20 personer.

Prisen er baseret på flyrejse København – Paris t/r økonomiklasse. Der er også mulighed for afrejse fra Billund, pris på forespørgsel.

Rejse med tog
5 dage / 4 nætter
Lavsæson 2024 /2025 fra
3.798kr.
Højsæson 2024 /2025 fra
4.198kr.

Pr. person ved min. 25 personer.

Togrejsen er baseret på interrailbilletter og pladsbilletter på strækninger i udlandet hvor muligt. Prisen er baseret på afrejse fra ønsket dansk station og indeholder 2 ekstra dags togrejse efter eget valg på destinationen.

Priseksemplerne inkluderer

  • Rejse med valgte transportform til Paris t/r
  • Indkvartering i flersengsværelser
  • Morgenmad under opholdet
  • Alle skatter og afgifter
  • Tæt samarbejde med din rejserådgiver
  • Adgang til AlfA Gate med overblik over rejsen og praktisk information
  • Afgift til Rejsegarantifonden og udvidet ansvarsforsikring
  • 24-timers nødtelefon

De opstillede prisindikationer er udelukkende forslag, og indkvarteringsstandarden, rejselængde og transportform kan naturligvis tilpasses jeres gruppes ønsker. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 88 70, hvis du har spørgsmål.

Klimapåvirkning

Klimapåvirkningen angiver CO2-udledningen i kg. pr. person for valgte transport tur/retur.

67

Bus

122

Tog

330

Fly

Beregningerne er lavet for AlfA Travel af Viegand og Maagøe. Læs mere om udregningsmetoderne og forudsætningerne for resultaterne her.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Tæt samarbejde hele vejen

Du kontakter os

Ring, mail eller udfyld en kontaktformular. Uanset hvad du vælger er det helt uforpligtende at kontakte os.

Vi inspirerer dig

Du fortæller om jeres planer og vores konsulenter inspirerer dig med alt den viden, de har om destinationen.

I får et tilbud

Jeres ideer og vores input bliver til en rejseplan, som opfylder jeres ønsker og behov. Vi giver jer et tilbud på rejsen.

Vi er med hele vejen

Siger I ja tak til tilbuddet bestiller vi billetter, booker overnatning og hjælper gerne med programmet. Vi er med hele vejen.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)