Pris pr. deltager

Fra 2.348kr.

Ved minimum 20 deltagere

Dine rejserådgivere

Indkvarteringer

Bo godt i Barcelona

Udvalget af indkvarteringssteder i Barcelona er stort – rigtig stort. Det kan være svært at finde frem til, hvad der er bedst for jeres gruppe, så tag jeres rejserådgiver med på råd.

TwentyTu Hostel

Moderne og miljøvenligt, samt rigtig pænt hostel. Ligger i et roligt beboelsesområde, cirka 5 minutters gang fra metrostationen Glóries, hvorfra der er 10 minutter kørsel (4 stop) til Placa Catalunya. Jeres gruppe indkvarteres i pæne 4-sengsværelser med bad/toilet. Der er stort fællesrum, køkken med mulighed for at tilberede egen mad, internet, 24 timers reception samt stor tagterrasse. TwentyTu har opnået den højest mulige kvalifikation i energieffektivitet og kan dermed kalde sig 100 % bæredygtig. Læs evt. mere om deres bæredygtige initiativer her.

TIP! Det er muligt at få et foredrag om miljø og bæredygtighed af lederen på stedet.

I skal vælge TwentyTu, hvis …

I gerne vil prioritere, at indkvarteringsstedet arbejder bevidst med at øge bæredygtigheden af dets aktiviteter.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om TwentyTU´s initiativer her. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

Amistat Beach Hostel

Amistat Beach Hostel ligger 7 minutters gang fra stranden og 200 meter fra metrostationen Pople Nou. Det tager 10 minutter at køre med metroen til Det Gotiske Kvarter. Området byder på shopping, barer, strand, restauranter og Poblenous marked ”La Unió” er tæt ved.
I indkvarteres i flersengsværelser med op til 12 senge pr. værelse. Bad/ toilet findes på gangene. Hostellet tilbyder 24 timers reception, Wi-Fi, stor terrasse og flere områder, hvor I kan slappe af.

I vælge Amistat Beach Hostel, hvis …
I gerne vil bo tæt på strand.

BCN Sport Hostel

Hostellet ligger i Gracia-området tæt ved La Sagrada Familia, Casa Batlló og Passeig de Gracia. Eleverne indkvarteres i flersengsværelser med køjesenge (op til 8 personer pr. værelse). Hostellet har bagageopbevaring, fælles køkken, fitnesscenter (mod betaling), gratis Wi-Fi, computere til fri afbenyttelse, skabe med lås, 24 timers reception, cykeludlejning og gode fællesområder med tv, bøger, film og sofaer.

I vælge BCN Sport Hostel, hvis …

I vil bo I Gracia-området på et hostel med gode fællesområder.

Yellow Nest Hostel

Yellow Nest Hostel

Yellow Nest Hostel ligger i Barcelonas bydel Les Corts, blot 3 minutters gang fra FC Barcelonas stadion Camp Nou. Fra Yellow Nest er der blot 5 minutters gang til Badal Metrostation, hvorfra man kan nå til centrum på under 15 minutter. Eleverne indkvarteres i 8-sengsværelser med aircondition samt enkel og farverig indretning. Desuden private skabsrum og fælles badeværelse med hårtørrer. Hostellet har døgnåben reception, et fællesområde med tv-stue med billardbord, dart og bordtennis.

I vælge Yellow Nest Hostel, hvis …

I vil have et prisvenligt og velfungerende hostel.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om Yellow Nest´s initiativer her. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

Hostal Sun & Moon

Hostal Sun & Moon ligger centralt på Ferran tæt ved Ramblaen og Place Sant Jaume. Hostellet råder over 180 senge fordelt på 28 værelser med plads til 6-10 personer pr. værelse. Værelserne er slidte, små og med meget enkle badeværelser, men de fungerer. Morgenmaden er enkel. Der er gratis safety-box og wi-ii samt 24 timers reception.

I skal vælge Hostal Sun and Moon, hvis …

I vil have god beliggenhed til prisen.

Sant Jordi Hostel Rock Palace

Sant Jordi Hostel Rock Palace ligger i Barcelonas Eixample-kvarter cirka 5 minutters gang fra Passeig de Gràcia Metrostation. Nærmeste metrostation er Provença. Alle elevværelser er med mellem 6-14 senge og har aircondition, aflåselige skabe, sengelinned og adgang til et fælles badeværelse, som ligger på gangen. Hostellet har en tagterrasse med en lille udendørs swimmingpool og egen morgenmadsrestaurant.

I skal vælge Sant Jordi Hostel Rock Palace, hvis …

I vil bo centralt ved Passeig de Gràcia.

TOC Hostel (Barcelona)

TOC Hostel* er et 1-stjernet hostel, som ligger i centrum af Barcelona i nærheden af universitetet og i gåafstand til Plaza Catalunya. Eleverne bliver indkvarteret i flersengsværelser med køjesenge (typisk 6 til 8 personer pr. værelse). I skal selv medbringe håndklæder eller leje dem på stedet. Der er 24 timers reception, fine fællesområder, mulighed for bagageopbevaring og en tagterrasse med pool.

I skal vælge TOC Hostel, hvis …

I vil bo på vores favorithostel og i gå afstand til Ramblaen.

Hostal Barcelona

Hostal Barcelona er et 2-stjernet hotel beliggende i en stille sidegade ca. 15 minutters gang fra Ramblaen. Eleverne bliver indkvarteret i pæne 3-4-sengsværelser, som alle er med bad/toilet. Værelserne er fordelt på 5 etager. Et meget hyggeligt hotel med et lille opholdsrum og fri Wi-Fi på hele hotellet.

Hotel Roma Reial

Hotel Roma Reial* er et meget populært og pænt 1-stjernet hotel i Barcelona. Det ligger på Plaza Real – lige ved Ramblaen. På Plaza Real er der flere restauranter med plads til grupper.  Alle værelser har eget badeværelse, TV, telefon og centralvarme og typisk 3-4 senge. Nogle værelser er med aircondition og udsigt over Plaza Real. Egen morgenmadsrestaurant, som ligger i kælderen.

I skal vælge hotel Roma Reial, hvis …

I vil bo kun få skridt fra Ramblaen med ophold i 3-4-sengsværelser.

Priser

Vejledende priser

Studierejse til Barcelona fra kun 2.348kr.

Rejse med fly
5 dage / 4 nætter
01.11 2022 - 31.10 2023 fra
2.348kr.
Ekstra nat fra
180kr.

Pr. person ved min. 20 personer.

Baseret på flyrejse København – Barcelona t/r økonomiklasse. Der er også mulighed for at rejse til Barcelona fra Hamborg, pris på forespørgsel.

Rejse med tog
7 dage / 4 nætter
01.11 2022 - 31.10 2023 fra
3.098kr.

Pr. person ved min. 25 personer.

Togrejsen er baseret på interrailbilletter og pladsbilletter på strækninger i udlandet hvor muligt (både dags- og nattog). Prisen er baseret på afrejse fra ønsket dansk station og indeholder en ekstra dags togrejse efter eget valg på destinationen. Rejsen kan forlænges efter gruppens ønske, og der er mulighed for tilkøb af sovekupé.

Rejse med bus
8 dage / 5 nætter
01.11 2022 - 31.10 2023 fra
3.198kr.

Pr. person ved min. 64 personer.

Vi arbejder kun sammen med danske vognmænd, og busserne er altid af minimum 4-stjernet standard. Bussen henter jer på skolen, og kører jer direkte til jeres indkvarteringssted.
Bussen kan anvendes til udflugter 100 km pr. dag.

Priseksemplerne inkluderer

  • Rejse med valgte transportform til Barcelona t/r
  • Indkvartering i flersengsværelser
  • Morgenmad under opholdet
  • Tæt samarbejde med din rejserådgiver
  • Adgang til AlfA Gate med overblik over rejsen og praktisk information
  • Afgift til Rejsegarantifonden og udvidet ansvarsforsikring
  • 24-timers nødtelefon

De opstillede prisindikationer er udelukkende forslag, og indkvarteringsstandarden, rejselængde og transportform kan naturligvis tilpasses jeres gruppes ønsker. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 88 70, hvis du har spørgsmål.

Klimapåvirkning

Klimapåvirkningen angiver CO2-udledningen i kg. pr. person for valgte transport tur/retur.

114

Bus

213

Tog

578

Fly

Beregningerne er lavet for AlfA Travel af Viegand og Maagøe. Læs mere om udregningsmetoderne og forudsætningerne for resultaterne her.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Tæt samarbejde hele vejen

Du kontakter os

Ring, mail eller udfyld en kontaktformular. Uanset hvad du vælger er det helt uforpligtende at kontakte os.

Vi inspirerer dig

Du fortæller om jeres planer og vores konsulenter inspirerer dig med alt den viden, de har om destinationen.

I får et tilbud

Jeres ideer og vores input bliver til en rejseplan, som opfylder jeres ønsker og behov. Vi giver jer et tilbud på rejsen.

Vi er med hele vejen

Siger I ja tak til tilbuddet bestiller vi billetter, booker overnatning og hjælper gerne med programmet. Vi er med hele vejen.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)