Pris pr. deltager

Fra 2.548kr.

Ved minimum 20 deltagere

Dine rejserådgivere

Indkvarteringer

Bo godt i Barcelona

Udvalget af indkvarteringssteder i Barcelona er stort – rigtig stort. Det kan være svært at finde frem til, hvad der er bedst for jeres gruppe, så tag jeres rejserådgiver med på råd.

Urbany Go

Med kun 10 minutters gang fra Ramblaen, får I her et fint hostel. De har fælles områder, fælles køkken, samt en tagterrasse. Værelserne til eleverne har op til 8 senge pr. værelse – alle med eget bad og toilet. Receptionen har døgnåben, og gratis Wi-Fi er inkluderet.

I skal vælge Urbany Go, hvis…

I ønsker en god beliggenhed i centrum med kort afstand til Ramblaen

TOC Hostel (Barcelona)

Er et 1-stjernet hostel beliggende i centrum af Barcelona i nærheden af universitetet og i gåafstand til Plaza Catalunya. Receptionen er åben 24/7, der er fællesområder, mulighed for bagage-opbevaring og en tagterrasse med sæsonåben pool. Eleverne bliver indkvarteret i flersengsværelser i køjesenge. (6 til 8 personer pr værelse) Det er 1 stk. håndklæde inkluderet pr. person. Der er gratis Wi-Fi.

BEMÆRK: Hvis antallet af drenge og piger ikke går op med værelsesfordelingen, skal der betales for eventuelt tomme senge. I vil blive opkrævet et depositum på € 10,- pr. person ved ankomst (kontant betaling), dette vil blive tilbagebetalt ved afrejse. Hostellet er egnet for bevægelseshæmmede. Kontakt venligst AlfA Travel for yderligere information.

I skal vælge TOC Hostel, hvis …

I vil bo på vores favorithostel og i gå afstand til Ramblaen.

Hotel Barcelona House

Beliggende få skridt fra Ramblaen ligger Barcelona House Hotel. Hotellet er 3-stjernet, og alle værelser har air condition og eget bad og toilet. Eleverne indkvarteres i 3-4 sengsværelser.

I skal vælge Barcelona House Hotel, hvis…

I ønsker hotel standard til en god pris

TwentyTu Hostel

Moderne og miljøvenligt, samt rigtig pænt hostel. Ligger i et roligt beboelsesområde, cirka 5 minutters gang fra metrostationen Glóries, hvorfra der er 10 minutter kørsel (4 stop) til Placa Catalunya. Jeres gruppe indkvarteres i pæne 4-sengsværelser med bad/toilet. Der er stort fællesrum, køkken med mulighed for at tilberede egen mad, internet, 24 timers reception samt stor tagterrasse. TwentyTu har opnået den højest mulige kvalifikation i energieffektivitet og kan dermed kalde sig 100 % bæredygtig. Læs evt. mere om deres bæredygtige initiativer deres hjemmeside under punktet “sustainability-twentytu”.

TIP! Det er muligt at få et foredrag om miljø og bæredygtighed af lederen på stedet.

I skal vælge TwentyTu, hvis …

I gerne vil prioritere, at indkvarteringsstedet arbejder bevidst med at øge bæredygtigheden af dets aktiviteter.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om TwentyTU´s initiativer på deres hjemmeside under punktet “sustainability-twentytu”. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

Hotel Roma Reial

Hotel Roma Reial* er et meget populært og pænt 1-stjernet hotel i Barcelona. Det ligger på Plaza Real – lige ved Ramblaen. På Plaza Real er der flere restauranter med plads til grupper.  Alle værelser har eget badeværelse, TV, telefon og centralvarme og typisk 3-4 senge. Nogle værelser er med aircondition og udsigt over Plaza Real. Egen morgenmadsrestaurant, som ligger i kælderen.

I skal vælge hotel Roma Reial, hvis …

I vil bo kun få skridt fra Ramblaen med ophold i 3-4-sengsværelser.

BCN Sport Hostel

Hostellet ligger i Gracia-området tæt ved La Sagrada Familia, Casa Batlló og Passeig de Gracia. Eleverne indkvarteres i flersengsværelser med køjesenge (op til 8 personer pr. værelse). Hostellet har bagageopbevaring, fælles køkken, fitnesscenter (mod betaling), gratis Wi-Fi, computere til fri afbenyttelse, skabe med lås, 24 timers reception, cykeludlejning og gode fællesområder med tv, bøger, film og sofaer.

I vælge BCN Sport Hostel, hvis …

I vil bo I Gracia-området på et hostel med gode fællesområder.

Hotel Canton

Blot 5 minutters gang fra Ramblaen ligger Hotel Canton. Hotellet er et 1-stjernet hotel i original spansk stil, med døgnåben reception. Eleverne indkvarteres i pæne 3-4 sengsværelser, som alle har eget bad og toilet.

I skal vælge Hotel Canton, hvis…
I ønsker et autentisk spansk hotel med god beliggenhed

Hotel Ronda

Pænt hotel beliggende i nærheden af San Antonio Market og Plaza Catalunya. Eleverne vil blive indkvarteret i 3-4 sengsværelser – alle med eget bad og toilet. Hotellet har gratis Wi-Fi.

I skal vælge Hotel Ronda House, hvis…

I ønsker at bo på hotel centralt i byen

Hostal Barcelona

Hostal Barcelona er et 2-stjernet hotel beliggende i en stille sidegade ca. 15 minutters gang fra Ramblaen. Eleverne bliver indkvarteret i pæne 3-4-sengsværelser, som alle er med bad/toilet. Værelserne er fordelt på 5 etager. Et meget hyggeligt hotel med et lille opholdsrum og fri Wi-Fi på hele hotellet.

Priser

Vejledende priser

Studierejse til Barcelona fra kun 2.548kr.

Rejse med fly
5 dage / 4 nætter
01.03 2024 - 31.10 2024 fra
2.548kr.
Ekstra nat fra
180kr.

Pr. person ved min. 20 personer.

Baseret på flyrejse København – Barcelona t/r økonomiklasse. Der er også mulighed for at rejse til Barcelona fra Hamborg, pris på forespørgsel.

Rejse med tog
7 dage / 4 nætter
01.03 2024 - 31.10 2024 fra
3.748kr.

Pr. person ved min. 25 personer.

Togrejsen er baseret på interrailbilletter og pladsbilletter på strækninger i udlandet hvor muligt (både dags- og nattog)´. Liggekupe er inkluderet på nattog t/r. Prisen er baseret på afrejse fra ønsket dansk station og indeholder en ekstra dags togrejse efter eget valg på destinationen. Rejsen kan forlænges efter gruppens ønske.

Rejse med bus
8 dage / 5 nætter
01.03 2024 - 31.10 2024 fra
3.648kr.

Pr. person ved min. 64 personer.

Vi arbejder kun sammen med danske vognmænd, og busserne er altid af minimum 4-stjernet standard. Bussen henter jer på skolen, og kører jer direkte til jeres indkvarteringssted.
Bussen kan anvendes til udflugter 100 km pr. dag.

Priseksemplerne inkluderer

  • Rejse med valgte transportform til Barcelona t/r
  • Indkvartering i flersengsværelser
  • Morgenmad under opholdet
  • Tæt samarbejde med din rejserådgiver
  • Adgang til AlfA Gate med overblik over rejsen og praktisk information
  • Afgift til Rejsegarantifonden og udvidet ansvarsforsikring
  • 24-timers nødtelefon

De opstillede prisindikationer er udelukkende forslag, og indkvarteringsstandarden, rejselængde og transportform kan naturligvis tilpasses jeres gruppes ønsker. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 88 70, hvis du har spørgsmål.

Klimapåvirkning

Klimapåvirkningen angiver CO2-udledningen i kg. pr. person for valgte transport tur/retur.

114

Bus

213

Tog

578

Fly

Beregningerne er lavet for AlfA Travel af Viegand og Maagøe. Læs mere om udregningsmetoderne og forudsætningerne for resultaterne her.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Tæt samarbejde hele vejen

Du kontakter os

Ring, mail eller udfyld en kontaktformular. Uanset hvad du vælger er det helt uforpligtende at kontakte os.

Vi inspirerer dig

Du fortæller om jeres planer og vores konsulenter inspirerer dig med alt den viden, de har om destinationen.

I får et tilbud

Jeres ideer og vores input bliver til en rejseplan, som opfylder jeres ønsker og behov. Vi giver jer et tilbud på rejsen.

Vi er med hele vejen

Siger I ja tak til tilbuddet bestiller vi billetter, booker overnatning og hjælper gerne med programmet. Vi er med hele vejen.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)