Overvej noget nyt og anderledes

I forbindelse med studierejser og skolerejser er der et stort antal MEGET populære rejsemål. Det vil der nok blive ved med at være, men vi ser også en klar tendens til at nogle grupper søger noget der er anderledes – de søger oplevelser som eleverne ikke allerede har haft med deres forældre. Vi arbejder løbende på at finde nye spændende rejsemål til vores grupperejser. Det vigtigste kriterie er, at rejsemålet skal have noget særligt at byde på i fagligt perspektiv.

Hvis du ikke finder det du søger blandt vores “faste” rejsemål, så tøv ikke med at kontakte os. Vores erfaring og netværk betyder at vi kan skræddersy studierejser til de allerfleste rejsemål i Europa og mange i USA og Asien. Nu også i Danmark!

Vejen til gode rejseoplevelser

Mange skoler har traditioner og en plan for, hvordan den årlige rejse skal gennemføres, og det giver god mening da man kan drage nytte af tidligere erfaringer og oplevelser. Omvendt kan det også være spændende at prøve noget nyt og anderledes. Det kan dog være tungt og tidskrævende at skabe et helt nyt rejseprogram fra bunden. Når du tager os med på råd i forhold til rejsen, så har vi lavet en masse benarbejde. Vi har skabt kontakterne og har overblikket over byen, mulighederne, transporten og indkvarteringen.

Har du en idé om at jeres skolerejse eller studierejse skal være lidt anderledes i år, så er du meget velkommen til at kontakte os for at høre om mulighederne. Ring til os på 70 22 88 70.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Rejserådgivere

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)