Pris pr. deltager

Fra 2.368kr.

Ved minimum 64 deltagere

Dine rejserådgivere

Indkvarteringer

Bo godt i Bruxelles

I Bruxelles er der indkvartering til enhver smag, og vi tilbyder hoteller og hostels, der spænder lige fra 1 – 4 stjernet. Størstedelen giver jer en god og central base ved populære Grand Place.

Meininger Hotel Brussels City Center

Hotellet er et nyt design-hotel beliggende på Henegouwenkaai 33 ca. 15. min. gang fra Grand Place. Hotellet råder over i alt 170 værelser. Gruppen indkvarteres i flersengsværelser med max. 6 senge på hver værelse. Alle værelser har bad/toilet, TV og WLAN. Yderligere har hotellet bar, døgnåben reception, ikke ryger-værelser, handikapvenlige værelser/faciliteter, elevator, lydisolerede værelser, centralvarme, bagageopbevaring og aircondition.

I skal vælge Meininger Hotel Brussels City Center hvis…

Hvis I ønsker indkvartering med rigtig god atmosfære. Dette er en af vores favoritter – med gode fælles faciliteter, brede gange og bare et sted man har lyst til at være.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om Meininger Hotels initiativer på deres hjemmeside under punktet “Sustainability”. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

Meininger Hotel Gare du Midi

Meininger Hotel Gare du Midi er et nyt (august 2019) design-hotel beliggende på Rue Bara 101. Som navnet antyder, er der blot 5 minutter til Bruxelles største banegård, Gare du Midi, og der er ca 30. min. gang til Grand Place. Hotellet råder over i alt 150 værelser, og I indkvarteres i moderne flersengsværelser med max. 8 senge på hvert værelse. Alle værelser har bad/toilet, TV og WLAN. Yderligere har hotellet bar, døgnåben reception, ikke ryger-værelser, handicap venlige værelser/faciliteter, elevator, lydisolerede værelser, centralvarme, bagageopbevaring samt aircondition.

I skal vælge Meininger Hotel Gare du Midi hvis…

Hvis I foretrækker det moderne. Helt nyt hostel tæt på offentlig transport og i gåafstand til Grand Place.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om Meininger Hotel´s initiativer på deres hjemmeside under puntet “Sustainability”. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

Sleep Well Youth Hostel

Sleep Well Youth Hostel ligger 10 minutters gang fra byens centrum og 100 m fra metrostationen Rogier og et indkøbscenter, og er det ideelle udgangspunkt for at udforske Bruxelles. Alle værelser er fuldt renoveret og udstyret -med badeværelse og toilet. Sovesale fra 1 til 6 senge (lockout mellem 11 og 15 timer) eller privat superior værelse (fladskærms TV + køleskab, ingen lockout). Gratis morgenbuffet og gratis Wi-Fi i hele hotellet. Faciliteter: en bar, en terrasse, et bordtennisbord og et bordfodboldbord, en guitar, en masse brætspil, mulighed for at leje cykler, et turistinformationssted.

I skal vælge Sleep Well Youth Hostel hvis…

Hvis I ønsker at bo meget centralt. Ligger tæt på gågaden, 15 minutters gang fra Grand Place og super fine faciliteter.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om Sleep Well Youth Hostel´s initiativer på deres hjemmeside. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

 

Jaques Brel

Vandrerhjemmet Jaques Brel er beliggende på Rue de la Sablonnière kun 10 min. gang fra Grand Place. Hotellet har 172 senge i alt, fordelt på 3 til 6 sengs værelser samt nogle dobbelt og enkeltværelser. Gruppen indkvarteres i flersengsværelser med bad/vask – toiletter findes på gangen. Morgenmad er inkluderet. Morgenmaden serveres som buffet. Der er gode fælles faciliteter på dette hotel. Nærmeste Metro er Botanique 300 meter fra hotellet.

I skal vælge Jaques Brel hvis…

Hvis I ønsker central beliggenhed til et lille budget.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om Jaques Brel´s initiativer på deres hjemmeside under punktet “our-sustainable-engagement”. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

Priser

Vejledende priser

Studierejse til Bruxelles fra kun 2.368kr.

Rejse med bus
5 dage / 3 nætter
01.03 2024 - 31.10 2024 fra
2.368kr.
Ekstra nat fra
490kr.

Pris pr. person ved min. 64 personer og afrejse fra Jylland

Vi arbejder kun sammen med danske vognmænd, og busserne er altid af min. 4-stjernet standard. Bussen henter jer på skolen, og kører jer direkte til jeres indkvarteringssted.
Bussen kan anvendes til udflugter 100 km pr. dag.

Rejse med fly
5 dage / 4 nætter
01.03 2024 - 31.10 2024 fra
3.498kr.
Ekstra nat fra
275kr.

Pris pr. person ved min. 15 deltagere.

Baseret på flyrejse København – Bruxelles t/r økonomiklasse. Andre lufthavne er mulige pr. forespørgsel.

Rejse med tog
5 dage / 4 nætter
01.03 2024 - 31.10 2024 fra
3.328kr.

Pris pr. person ved min. 25 personer.

Togrejsen er baseret på billetter på 2. klasse og pladsbilletter på strækninger i udlandet, hvor muligt. Prisen er baseret på billetter, der gælder fra dansk grænsestation. Skoler kan søge om fribefordring på den danske strækning hos DSB Skolerejser. Rejsen kan forlænges efter gruppens ønske.

Priseksemplerne inkluderer

  • Rejse med valgte transportform til Bruxelles t/r
  • Indkvartering i flersengsværelser
  • Morgenmad under opholdet
  • Alle skatter og afgifter
  • Tæt samarbejde med din rejserådgiver
  • Adgang til AlfA Gate med overblik over rejsen og praktisk information
  • Afgift til Rejsegarantifonden og udvidet ansvarsforsikring
  • 24-timers nødtelefon

De opstillede prisindikationer er udelukkende forslag, og indkvarteringsstandarden, rejselængde og transportform kan naturligvis tilpasses jeres gruppes ønsker. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 88 70, hvis du har spørgsmål.

Klimapåvirkning

Klimapåvirkningen angiver CO2-udledningen i kg. pr. person for valgte transport tur/retur.

50

Bus

95

Tog

248

Fly

Beregningerne er lavet for AlfA Travel af Viegand og Maagøe. Læs mere om udregningsmetoderne og forudsætningerne for resultaterne her.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Tæt samarbejde hele vejen

Du kontakter os

Ring, mail eller udfyld en kontaktformular. Uanset hvad du vælger er det helt uforpligtende at kontakte os.

Vi inspirerer dig

Du fortæller om jeres planer og vores konsulenter inspirerer dig med alt den viden, de har om destinationen.

I får et tilbud

Jeres ideer og vores input bliver til en rejseplan, som opfylder jeres ønsker og behov. Vi giver jer et tilbud på rejsen.

Vi er med hele vejen

Siger I ja tak til tilbuddet bestiller vi billetter, booker overnatning og hjælper gerne med programmet. Vi er med hele vejen.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)