Bestil et GRATIS og uforpligtende rejseforslag til jeres studierejse, firmarejse eller grupperejse. Du kan forvente at høre fra os indenfor 48 timer (på arbejdsdage). Hvis du mod forventning ikke har hørt fra os indenfor denne frist, så kontakt os gerne på 7022 8870 eller info@alfatravel.dk.

Bemærk! Vi laver kun grupperejser for min. 10 personer.

 

få et tilbud

Hvor vil i hen?


Vælg ønskede rejseformer


Kontakt os

Du er velkommen til at ringe til os på 70 22 88 70. Du kan også kontakte os via formularen i linket herunder. Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Kontakt os

Lad os tage ansvaret

Det er et stort ansvar, at være arrangør af en grupperejse. Hos AlfA Travel er du ikke alene om opgaven!

Du får en personlig rejserådgiver, som følger dig og din gruppe fra start til slut. Din rejserådgiver er din genvej til en nem og gnidningsfri planlægning og afvikling af rejsen.

Vores rejserådgivere er nogle af Danmarks mest erfarne indenfor grupperejser, og har hver især speciale indenfor nogle specifikke rejsemål. Du kan spørge din rejserådgiver om alt. Vi kan svare på det meste og husk, der findes ingen dumme spørgsmål.

Mød vores rejserådgivere

Tæt samarbejde hele vejen

Vi tager ansvaret

Vi gør dit ansvar for grupperejsen meget lettere at bære. Vi hjælper med at skabe overblik over de praktiske ting, og hvis noget skulle gå galt, kan du kontakte os døgnet rundt.

Vejen til store oplevelser

Din personlige rejsekonsulent kender til alt det bedste på jeres destination. I kombination med vores inspirationsblog får du unik inspiration til programmet på jeres rejse.

Realistiske priser

Vores priser er altid realistiske og konkurrencedygtige. Vi tager hensyn til efterspørgslen og laver tilbud, som du kan regne med! Test os, og bestil et gratis og uforpligtende tilbud.

Overblik fra start til slut

Når du har bestiller en grupperejse får du adgang til AlfA Gate. Gaten er jeres personlige rejsemappe, hvor I samlet, på et sted, kan finde praktisk information og inspiration til rejsen.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)