Bestil et GRATIS og uforpligtende rejseforslag til jeres studierejse, firmarejse eller grupperejse. Du kan forvente at høre fra os indenfor 48 timer (på arbejdsdage). Hvis du mod forventning ikke har hørt fra os indenfor denne frist, så kontakt os gerne på 7022 8870 eller [email protected].

Bemærk! Vi laver kun grupperejser for min. 10 personer.

 

få et tilbud

Hvor vil i hen?


Vælg ønskede rejseformer


Kontakt os

Du er velkommen til at ringe til os på 70 22 88 70. Du kan også kontakte os via formularen i linket herunder. Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Kontakt os

Lad os tage ansvaret

Det er et stort ansvar, at være arrangør af en grupperejse. Hos AlfA Travel er du ikke alene om opgaven!

Du får en personlig rejserådgiver, som følger dig og din gruppe fra start til slut. Din rejserådgiver er din genvej til en nem og gnidningsfri planlægning og afvikling af rejsen.

Vores rejserådgivere er nogle af Danmarks mest erfarne indenfor grupperejser, og har hver især speciale indenfor nogle specifikke rejsemål. Du kan spørge din rejserådgiver om alt. Vi kan svare på det meste og husk, der findes ingen dumme spørgsmål.

Mød vores rejserådgivere

Tæt samarbejde hele vejen

Vi står for det

Vores erfaring gør dit ansvar for grupperejsen meget lettere at bære. Vi hjælper med at skabe overblik over de praktiske ting, og hvis noget mod forventning skulle gå skævt på rejsen, så hjælper vi – døgnet rundt.

Vejen til store oplevelser

Din personlige rejserådgiver kender til alle de største oplevelser og de små gemte perler. Det giver dig adgang til uvurderlig viden og tips og genveje i planlægningen. På de fleste rejsemål, tilbyder vi et stort og bredt inspirationskatalog, med forslag til program på rejsen.

Konkurrencedygtige priser

Du finder vejledende priser på de fleste af vores rejsemål. Det er vores mål, at de er så realistiske som muligt og vi tilpasser dem løbende. Vi ved at prisen er vigtig, og at vi altid skal være konkurrencedygtige. Test os, og bestil et gratis og uforpligtende tilbud.

Overblik fra start til slut

Når du har bestilt en grupperejse, så får du adgang til AlfA Gate. Gaten er jeres personlige rejsemappe, hvor I samlet, på et sted, kan finde al praktisk information om og inspiration til rejsen.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)