Pris pr. deltager

Fra 2.298kr.

Ved minimum 40 deltagere

Dine rejserådgivere

Indkvarteringer

Bo godt i Berlin

I forbindelse med en firmajulefrokost i Berlin kan vi tilbyde mange forskellige muligheder for indkvartering. Fortæl os om jeres planer og ønsker til hotellet, så finder vores rejserådgiver frem til noget, der passer til jeres ønsker.

Mercure Berlin Mitte

3-stjernet hotel som ligger ved Potsdamer Platz og Brandenburger Tor. Hotellet har egen bistro og bar samt fitnessfaciliteter. Alle værelser har bad/toilet, TV, kaffe-/tefaciliteter samt gratis wi-fi.

I skal vælge Mercure Berlin Mitte, hvis …

I vil have et velfungerende og prisvenligt hotel.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om Mercure Berlin Mittes initiativer på deres hjemmeside. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

Mercure Berlin Tempelhof

4-stjernet hotel ved den gamle Tempelhof lufthavn – et hyggeligt og up-coming område i Berlin. Hotellet har egen bar og restaurant samt fitnessfaciliteter og sauna. Alle værelser har bad/toilet, aircondition, TV samt wi-fi.

I skal vælge Mercure Berlin Tempelhof, hvis …

I vil bo i et af Berlins populære områder på 4-stjernet standard.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om Mercure Berlin Tempelhofs initiativer på deres hjemmeside. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

Park Plaza Kurfürstendamm

3+-stjernet hotel beliggende i kort gåafstand til u-bahn stationen Kurfürstendamm og dermed en meget central beliggenhed i Berlin. Hotellet har egen bar og mødefaciliteter. Alle værelser har bad/toilet, aircondition, TV, minibar, kaffe/te faciliteter, safetyboks samt gratis wi-fi.

I skal vælge Park Plaza Kurfürstendamm, hvis …

I gerne vil bo i centrum af det tidligere Vestberlin – Kurfürstendamm.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om Hotel Park Plaza Kurfürstendamms initiativer på deres hjemmeside. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

Kempinski Berlin

Dejligt 5-stjernet hotel ved Kurfürstendamm i gåafstand til u-bahn stationen Kurfürstendamm samt med kort afstand til Gedächtniskirche. Hotellet har egen restaurant og bar. Derudover er der spaafdeling og fitnessfaciliteter. Alle værelser har bad/toilet, aircondition, TV, safetyboks samt gratis wi-fi.

I skal vælge Kempinski Berlin, hvis …

I vil have lidt ekstra luksus på rejsen – fine fællesfaciliteter og flotte værelser.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om Kempinski Berlin initiativer på deres hjemmeside under punktet “sustainability”. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

Priser

Vejledende priser

Julefrokosttur til Berlin fra kun 2.298kr.

Rejse med bus
3 dage / 2 nætter
01.11 2024 – 20.12 2024 fra
2.298kr.

Pr. person ved min. 40 deltagere

Vi arbejder kun sammen med danske vognmænd, og busserne er altid af minimum 4-stjernet standard. Bussen henter jer på det ønskede opsamlingssted og kører jer direkte til jeres hotel. Vi tilbyder også busser med VIP-faciliteter mod tillæg. Kontakt os for yderligere information.
Bussen kan anvendes til udflugter 100 km pr. dag.

Rejse med fly
3 dage / 2 nætter
01.11 2024 – 20.12 2024 fra
2.598kr.

Prisen er inklusiv fly tur/retur og ophold, med flyafgang fra Kastrup Lufthavn. Det er muligt at få tilbud på rejsen med afgang fra andre lufthavne.

Priseksemplerne inkluderer

  • Rejse med valgte transportform til Berlin t/r
  • Indkvartering i delt dobbeltværelse på 3-stjernet centralt hotel
  • Morgenmad under opholdet
  • Alle skatter og afgifter
  • Tæt samarbejde med din rejserådgiver
  • Adgang til AlfA Gate med overblik over rejsen og praktisk information
  • Afgift til Rejsegarantifonden og udvidet ansvarsforsikring
  • 24 timers nødtelefon

De opstillede prisindikationer er udelukkende forslag, og indkvarteringsstandarden, rejselængde og transportform kan naturligvis tilpasses jeres gruppes ønsker. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 88 70, hvis du har spørgsmål.

Klimapåvirkning

Klimapåvirkningen angiver CO2-udledningen i kg. pr. person for valgte transport tur/retur.

24

Bus

121

Fly

Beregningerne er lavet for AlfA Travel af Viegand og Maagøe. Læs mere om udregningsmetoderne og forudsætningerne for resultaterne her.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres firmarejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Tæt samarbejde hele vejen

Du kontakter os

Ring, mail eller udfyld en kontaktformular. Uanset hvad du vælger er det helt uforpligtende at kontakte os.

Vi inspirerer dig

Du fortæller om jeres planer og vores konsulenter inspirerer dig med alt den viden, de har om destinationen.

I får et tilbud

Jeres ideer og vores input bliver til en rejseplan, som opfylder jeres ønsker og behov. Vi giver jer et tilbud på rejsen.

Vi er med hele vejen

Siger I ja tak til tilbuddet bestiller vi billetter, booker overnatning og hjælper gerne med programmet. Vi er med hele vejen.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)