Pris pr. deltager

Fra 1.198kr.

Ved minimum 64 deltagere

Dine rejserådgivere

Indkvarteringer

Bo godt i Hamborg

I Hamborg tilbyder vi indkvartering på både hostel og hotel. Skal det være tæt på transport og hovedbanegården eller hellere i det livlige område ved Reeperbahn?

Generator Hamburg

Hostellet ligger overfor hovedbanegården og i gåafstand til centrum og havnen. Der er gode rummelige værelser og alle med bad og toilet. Eleverne indkvarteres på 4-8 sengsværelser og der er mulighed for enkelt- eller dobbeltværelser til lederne. Hostellet har gode fælles faciliteter – terrasse, gratis wifi, lounge, bar og 24 timers reception.

I skal vælge Generator Hamburg, hvis…

I gerne vil have god kvalitet og bo centralt – lige ved hovedbanegården.

A&O Hamburg Hauptbahnhof

Ligger meget centralt kun cirka 10 minutters gang fra hovedbanegården og bycentrummet Speicherstadt. Hostellet har knap 300 senge med enkelt-, dobbelt- og 4-6 sengsværelser og alle med bad/toilet. Hostellet er indrettet i en af de typiske rødstensbygninger og har morgenmadsrestaurant, 24 timers reception, lærerlounge (med computer, printer, telefon, fri internet), fodboldbord, billard og wi-fi.

I skal vælge A&O Hamburg Hauptbahnhof, hvis …  

I gerne vil bo centralt, tæt ved offentlig transport med forbindelse til de fleste af byens kroge.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om A&Os initiativer på deres hjemmeside under punktet “green”. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

A&O Hamburg Reeperbahn

Dette hostel ligger ved farverige Reeperbahn. Hostellet råder over godt 600 senge, som er fordelt i enkelt-, dobbelt- og familieværelser (1 køjeseng og 1 twinbed), alle med bad/toilet, Wi-Fi og TV. Hostellet har morgenmadsrestaurant, restaurant, bar og 24 timers reception.

I skal vælge A&O Hamburg Reeperbahn, hvis …

I gerne vil bo centralt i det livlige område St. Pauli – tæt på offentlige transportforbindelser, Fish Markt og Landungsbrücke.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om A&Os initiativer på deres hjemmeside under punktet “green”. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

Meninger Hamburg

Tæt på Altona togstation ligger Meininger Hostel – meget centralt og i nærheden af hyggelige Altona. Hostellet har 116 værelser alle med bad/toilet, telefon, Wi-Fi og TV. Der er morgenmadsrestaurant, bar, lounge med pejs, terrasse, 24 timers reception, køkken, to konferencerum, lærer-lounge, safetyboks samt Wi-Fi i alle områder.

I skal vælge Meininger Hamburg, hvis …

I gerne vil have den gode standard, som Meninger-kæden er kendt for, og gerne vil bo i det livlige og charmerende Altona.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om Meininger Hotels initiativer på deres hjemmeside under punktet “Sustainability”. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

Priser

Vejledende priser

Studierejse til Hamburg fra kun 1.198kr.

Rejse med bus
3 dage / 2 nætter
01.03 2024 - 31.10 2024 fra
1.298kr.
01.11 2024 - 28.02 2025 fra
1.198kr.
Ekstra nat fra
470kr.

Pris pr. person ved min. 64 personer.

Vi arbejder kun sammen med danske vognmænd, og busserne er altid af min. 4-stjernet standard. Bussen henter jer på skolen, og kører jer direkte til jeres indkvarteringssted.
Bussen kan anvendes til udflugter 100 km pr. dag.

Rejse med tog
4 dage / 3 nætter
01.03 2024 - 31.10 2024 fra
1.848kr.
01.11 2024 - 28.02 2025 fra
1.548kr.
Ekstra nat fra
250kr.

Pris pr. person ved min. 15 personer.

Togrejsen er baseret på billetter på 2. klasse og pladsbilletter på strækninger i udlandet, hvor muligt. Prisen er baseret på billetter, der gælder fra dansk grænsestation. Skoler kan søge om fribefordring på den danske strækning hos DSB Skolerejser. Rejsen kan forlænges efter gruppens ønske.

Rejse med bus
4 dage / 3 nætter
01.03 2024 - 31.10 2024 fra
1.598kr.
01.11 2024 - 28.02 2025 fra
1.398kr.
Ekstra nat fra
250kr.

Pris pr. person ved min. 15 personer.

Ekspresbussen er en rutebus, som har afgang fra København og Aarhus, Vejle, Kolding. Gruppen rejser med andre grupper og individuelle rejsende.

Priseksemplerne inkluderer

  • Rejse med valgte transportform til Hamborg t/r
  • Indkvartering i flersengsværelser
  • Morgenmad under opholdet
  • Tæt samarbejde med din rejserådgiver
  • Adgang til AlfA Gate med overblik over rejsen og praktisk information
  • Afgift til Rejsegarantifonden og udvidet ansvarsforsikring
  • 24-timers nødtelefon

De opstillede prisindikationer er udelukkende forslag, og indkvarteringsstandarden, rejselængde og transportform kan naturligvis tilpasses jeres gruppes ønsker. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 88 70, hvis du har spørgsmål.

Klimapåvirkning

Klimapåvirkningen angiver CO2-udledningen i kg. pr. person for valgte transport tur/retur.

12

Ekspresbus

18

Bus

55

Tog

Beregningerne er lavet for AlfA Travel af Viegand og Maagøe. Læs mere om udregningsmetoderne og forudsætningerne for resultaterne her.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Tæt samarbejde hele vejen

Du kontakter os

Ring, mail eller udfyld en kontaktformular. Uanset hvad du vælger er det helt uforpligtende at kontakte os.

Vi inspirerer dig

Du fortæller om jeres planer og vores konsulenter inspirerer dig med alt den viden, de har om destinationen.

I får et tilbud

Jeres ideer og vores input bliver til en rejseplan, som opfylder jeres ønsker og behov. Vi giver jer et tilbud på rejsen.

Vi er med hele vejen

Siger I ja tak til tilbuddet bestiller vi billetter, booker overnatning og hjælper gerne med programmet. Vi er med hele vejen.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)