Danmarks nok billigste skirejser for skoler

Hvert år sender vi mere end 5.000 forventningsfulde unge mennesker på skitur. De fleste til Østrig og Norge, men også Sverige, Slovenien og Italien. Det er der flere grunde til, men primært er det fordi vores rejsemål er nøje udvalgt til grupper og at vores priser er MEGET konkurrencedygtige. Hos AlfA Travel udbyder vi nok DANMARKS BILLIGSTE SKIREJSER for skolegrupper.

Skirejser Østrig

Østrig er et af skolegruppernes foretrukne skirejsemål. Landet er velsignet med smuk natur, og hvad angår de skimæssige udfordringer, så har Østrig lidt af det hele! Vores største skirejsemål i Østrig er Neukirchen, men vi tilbyder også skirejser til Wagrain, KitzbühelNassfeld, Lofer og Saalbach.

Skirejser Norge

Norge er også oplagt når skolegrupper rejser på skitur. Norge har gode skiforhold, masser af sne og optimale betingelser for grupper. I modsætning til Østrig, så tilbydes der i Norge også indkvartering i hyggelige og atmosfærefyldte skihytter. I Norge er vores primære destinationer for skole skirejser HafjellVrådal, Kvitfjell. Men vi tilbyder også skirejser til Geilo og Hemsedal.

Andre muligheder

Har I ønsker om en skole skirejse til Sverige, Italien eller Slovenien, har vi også gode muligheder. Læs om skirejser til Branäs, Eisacktal eller Krvavec her, eller spørg vores dygtige skirejserådgivere hvis I har andre ønsker.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores skirejser, er du selvfølgelig meget velkommen til at ringe til os på 70 22 88 70 eller skrive en mail til [email protected]

Se alle skirejser

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Kontakt skirejserådgiverne

Skirejser for skolegrupper

Skirejser for både små og store grupper

Vi arrangerer hvert år skirejser for mange forskellige typer af grupper fra fx efterskoler, kommunale ungdomsskoler, folkeskoler og friskoler. Vi er derfor vant til at håndtere skigrupper fra 10 og helt til mere end 200 deltagere. Vores rejsemål er udvalgt til at matche de specielle behov, som skolegrupper typisk har på skituren. Vi er vant til at tage højde for de specielle udfordringer, som meget store grupper kan medføre.

Vores skirejser skal give vores grupper de bedste muligheder for socialt samvær samt skiløb for enhver smag og ethvert niveau. Vi håndterer mange skirejser for bl.a. efterskoler, folkeskoler, gymnasier, kommunale ungdomsskoler og firmaer. Kontakt os for et godt tilbud – 70 22 88 70.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)