Pris pr. deltager

Fra 2.198kr.

Ved minimum 64 deltagere

Dine rejserådgivere

Indkvarteringer

Bo godt i Prag

Vi tilbyder flere forskellige turistklassehoteller i det centrale Prag. Stort set alle vores grupper bor i distrikterne Prag 1 eller Prag 2. Vi tager meget gerne en snak om, hvad der er mest relevant for jeres gruppe.

Hotel City Centre

Turistklassehotel,  som er velegnet til ungdomsgrupper. Hotellet ligger meget centralt cirka fem minutters gang fra den gamle rådhusplads og den gamle by og tæt på Moldau. Der er i alt 89 værelser med bad/toilet, SAT TV og safety-boks. Gratis Wi-Fi i receptionen.

I skal vælge Hotel City Centre, hvis …

I gerne vil bo tæt på den gamle rådhusplads og den gamle bydel.

Hotel Zlata Vaha

Ungdomshotel med central beliggenhed cirka fem minutters gang fra den gamle historiske bydel. Hotellet har Ene-, dobbelt, 3-, 4-, og 5-sengsværelser med bad/toilet, TV. Yderligere er der på hotellet gratis Wi-Fi, morgenmadsrestaurant og 24 timers reception.

I skal vælge Hotel Zlata Vaha, hvis …

I gerne vil bo på ungdomshotel tæt på den gamle bydel.

Hotel Legie

Turistklassehotel med central beliggenhed, kun fem minutters gang fra Wenceslas Plads. I bliver indkvareteret i flersengsværelser med bad/toilet, TV og safe. Hotellet har desuden reception, minishop, mødelokaler, konferencelokaler og restaurant.

I skal vælge Hotel Legie, hvis …

I gerne vil bo tæt på Wenceslas Plads på et hotel med fine fællesfaciliteter.

City Inn Hotel

Turistklassehotel, som ligger i en historisk bygning i centrum af Prag (Prag 1). Få minutters gang til bl.a. Wenceslas Plads. Hotellet har 64 værelser med bad/toilet, SAT TV. Yderliger har hotellet 24 timers reception med gratis Wi-Fi, morgenmadsbuffet og vekselkontor.

I skal vælge City Inn Hotel, hvis …

I gerne vil bo i en af Prags klassiske bygninger i Prag 1. Der er kun få minutters gang til Wenceslas Plads.

HotelBrixen_reception_studierejser_alfatravel

Hotel Brixen

Et 3-stjernet hotel med en meget central beliggenhed i gåafstand til Prags historiske seværdigheder (Prag 2). Det tager kun 10 minutter til fods at komme til Nationalmuseet og Wenzelspladsen. Hotellet har 28 værelser – alle med bad/WC, telefon, SAT-TV, minibar og Wi-Fi. Yderligere har hotellet 24-timers reception og morgenmadsrestaurant. Hotellet er ikke egnet for bevægelseshæmmede.

I skal vælge Hotel Brixen hvis …

I vil have god kvalitet til prisen og central beliggenhed

HotelAdeba_studierejser_prag_alfatravel

Hotel Adeba

Godt 3-stjernet hotel beliggende tæt på centrum. Det tager ca. 15 minutter til fods, at nå centrum. Tæt ved hotellet ligger både metrostationen Krizikova (2 stop til centrum) og stoppested til sporvogn (5 minutter).  Elever indkvarteres i 3- og 4-sengsværelser med bad/WC, køleskab, Sat-TV, WI-FI. Det er muligt at få ene- og/eller 2-sengsværelser til lederne mod tillæg . Hotellet har 24-timers reception, restaurant, konference faciliteter, spa og sauna område samt ”safety-bokse” i receptionen. Hotellet er ikke egnet for bevægelseshæmmede.

I skal vælge Hotel Adeba, hvis

I vil bo på et godt 3-stjernet hotel tæt på centrum

HotelMerkur_facade_studierejser_prag_Alfatravel

Hotel Merkur

Ungdomshotel med meget central beliggenhed ca. 15 minutters gang fra den gamle historiske bydel, Karlsbroen og hovedgaden Vaclavcke nam. Enkelt indrettede værelser med bad/WC, hårtørrer, satellit TV, safety-boks og Wi-Fi. Endvidere har hotellet egen restaurant, 24-timers reception, lobbybar og rum til bagageopbevaring. Hotellet er ikke egnet for bevægelseshæmmede.

I skal vælge Hotel Merkur hvis

I vil have et hotel med andre ungdomsgrupper og med  kun 15 min. gang til den historiske bydel

Prague Plus Hostel

Beliggende tæt på både sporvogn og metroen, som kører direkte til centrum på henholdsvis 15 min og 10 min. Indkvartering i 4-8 sengsværelser til eleverne og mulighed for ene- og/eller dobbeltværelser til lederne. Der er bad/toilet og fri WI-FI på alle værelser. Hostellet har morgenmadsrestaurant. Plus Prague tilbyder sine gæster gratis indendørs swimmingpool, sauna, bar, diskotek med DJ, restaurant, mini-market, Plus Girls space kun for piger, chill-out zone med pool bord og storskærm.

Hostellet er ikke egnet for bevægelseshæmmede.

I skal vælge Prague Plus Hostel hvis….

I vil bo tæt på centrum og have gode fællesfaciliteter.

Priser

Vejledende priser

Studierejse til Prag fra kun 2.198kr.

Rejse med bus
5 dage / 3 nætter
01.03 2024 - 31.10 2024 fra
2.098kr.
Ekstra nat fra
300kr.

Pr. person ved min. 64 personer.

Vi arbejder kun sammen med danske vognmænd, og busserne er altid af minimum 4-stjernet standard. Bussen henter jer på skolen og kører jer direkte til jeres indkvarteringssted.
Bussen kan desuden anvendes til udflugter 100 km pr. dag.

Rejse med delebus
6 dage / 3 nætter
25.02 2024 - 31.10 2024 fra
2.198kr.

Pr. person ved min. 15 personer.

AlfA-ekspressen kører kun i udvalgte perioder – kontakt os for information.

BEMÆRK! Inkluderet i prisen er også: Stop ved Theresienstadt inkl. entré og guide samt guidet gåtur i Prag med dansktalende guide. Hvis I har booket en rejse med AlfA-ekspressen garanterer vi, at bussen kører.

AlfA-ekspressen er AlfA Travels egen rutebus, hvor mindre grupper kan drage fordel rent prismæssigt af at dele bussen med andre grupper. AlfA-ekspressen kører kun i udvalgte perioder. I nogle perioder kan der være mulighed for opsamling i hjembyen mod tillæg. Vi arbejder kun sammen med danske vognmænd, og busserne er altid af minimum 4-stjernet standard. Husk, hvis I har booket en rejse med AlfA-ekspressen, så garanterer vi, at bussen kører, uanset om der kommer andre grupper eller ej.

Rejse med tog
5 dage / 4 nætter
01.03 2024 - 31.10 2024 fra
2.398kr.
Ekstra nat fra
170kr.

Pr. person ved min. 15 personer.

Togrejsen er baseret på billetter på 2. klasse og pladsbilletter på strækninger i udlandet, hvor muligt. Prisen er baseret på billetter, der gælder fra dansk grænsestation. Skoler kan søge om fribefordring på den danske strækning med DSB Skolerejser. Rejsen kan forlænges efter gruppens ønske.

Rejse med fly
5 dage / 4 nætter
01.04 2024 - 31.10 2024 fra
2.198kr.
Ekstra nat fra
200kr.

Pr. person ved min. 15 personer.

Baseret på flyrejse København – Prag, men der er også mulighed for at rejse fra Billund mod tillæg.
Rejser med fly i perioden 01.11 2023 – 29.02 2024 er pr. forespørgsel.

Priseksemplerne inkluderer

  • Rejse med valgte transportform til Prag t/r
  • Indkvartering i flersengsværelser
  • Morgenmad under opholdet
  • Alle skatter og afgifter
  • Tæt samarbejde med din rejserådgiver
  • Adgang til AlfA Gate med overblik over rejsen og praktisk information
  • Afgift til Rejsegarantifonden og udvidet ansvarsforsikring
  • 24-timers nødtelefon

De opstillede prisindikationer er udelukkende forslag, og indkvarteringsstandarden, rejselængde og transportform kan naturligvis tilpasses jeres gruppes ønsker. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 88 70, hvis du har spørgsmål.

Klimapåvirkning

Klimapåvirkningen angiver CO2-udledningen i kg. pr. person for valgte transport tur/retur.

34

AlfA-ekspressen

51

Bus

101

Tog

204

Fly

Beregningerne er lavet for AlfA Travel af Viegand og Maagøe. Læs mere om udregningsmetoderne og forudsætningerne for resultaterne her.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Tæt samarbejde hele vejen

Du kontakter os

Ring, mail eller udfyld en kontaktformular. Uanset hvad du vælger er det helt uforpligtende at kontakte os.

Vi inspirerer dig

Du fortæller om jeres planer og vores konsulenter inspirerer dig med alt den viden, de har om destinationen.

I får et tilbud

Jeres ideer og vores input bliver til en rejseplan, som opfylder jeres ønsker og behov. Vi giver jer et tilbud på rejsen.

Vi er med hele vejen

Siger I ja tak til tilbuddet bestiller vi billetter, booker overnatning og hjælper gerne med programmet. Vi er med hele vejen.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)