Pris pr. deltager

Fra 2.698kr.

Ved minimum 20 deltagere

Dine rejserådgivere

Indkvarteringer

Bo godt i Dublin

Udvalget af hostels i Dublin kan i nogle perioder være lidt begrænset. Alle vores hostels og hoteller i Dublin er dog hyggelige og velfungerende.

Abbey Court Hostel

Moderne hostel med rigtig god beliggenhed lige ved Liffey floden, mellem O’Connell Bridge og Ha’penny Bridge. Også det livlige Temple Bar-kvarter og Trinity College ligger inden for kort gåafstand. Indkvartering i flersengsværelser, hovedparten med bad/toilet. Hostellet råder over flere fælles opholdsrum – blandt andet TV-rum, spillerum, en lounge og et køkken. Der er gratis wi-fi i hele bygningen.

I skal vælge Abbey Court Hostel, hvis …

Det er vigtigt for jer med fine fællesfaciliteter med ungdommen i centrum – endda med placering lige ved O’Connell Bridge.

Abigails Hostel

Abigails Hostel har en fin standard og ligger fantastisk lige ved Liffey floden mellem O’Connell Bridge og Ha’penny Bridge. Temple Bar, Trinity College, Grafton Street og tog- og busstationer (Dart) ligger alle et par minutters gang derfra. Indkvartering i flersengsværelser med bad/toilet. På stedet er også fælles opholdsrum med TV og et køkken. Der er gratis wi-fi i hele bygningen. 

I skal vælge Abigails Hostel, hvis …

I vil have en fantastisk beliggenhed og rigtigt gode fælles rum til hygge og afslapning efter dagens program.

Ashfield Hostel

Hostellet ligger meget centralt lige mellem O’Connell Bridge og Trinity College og tæt på mange seværdigheder. Indkvartering i flersengsværelser med bad/toilet. Hostellet har fine fælles opholdsrum blandt andet med TV og et køkken. Der er gratis wi-fi i hele bygningen. 

I skal vælge Ashfield Hostel, hvis …

I vil have et hyggeligt hostel i hjertet af Dublin. Når du står i hoveddøren og kigger til venstre, ser du Trinity College og til højre O’Connell Bridge.

Abrahams Hostel

God beliggenhed blot 5 minutters gang fra O’Connell Street og den centrale busterminal. Indkvartering i flersengsværelser med bad/toilet. Hostellet har en lounge, et TV-rum og et køkken til fri afbenyttelse. Der er gratis wi-fi i hele bygningen, og I kan komme og gå døgnet rundt.

I skal vælge Abrahams Hostel, hvis …

I ønsker indkvartering i et lidt mere stille område.

The Generator – Dublin

Hostellet er beliggende i det trendy område Smithfield og  I har adgang til er lounge, bar og biogram-rum. Der er fri Wi-Fi i hele bygningen.

Eleverne indkvarteres er i flersengsværelser, med bad og toilet på gangen. Der opkræves tillæg for de evt. tomme senge, som fordelingen kræver (drenge og piger kan dele værelser for at undgå evt. tillæg). Morgenmad er muligt i tidsrummet kl. 07.30 – 09.30.

Hostellet er ikke egnet for bevægelseshæmmede.

Priser

Vejledende priser

Studierejse til Dublin fra kun 2.698kr.

Rejse med fly
5 dage / 4 nætter
01.11 2023 - 31.10 2024 fra
2.698kr.
Ekstra nat fra
250kr.

Pris pr. person ved min. 20 personer.

Baseret på flyrejse København – Dublin t/r økonomiklasse. Der er også mulighed for at rejse til Dublin fra Billund, pris på forespørgsel.

Priseksemplerne inkluderer

  • Flyrejsen til Dublin t/r
  • Indkvartering i flersengsværelser
  • Morgenmad under opholdet
  • Tæt samarbejde med din rejserådgiver
  • Adgang til AlfA Gate med overblik over rejsen og praktisk information
  • Afgift til Rejsegarantifonden og udvidet ansvarsforsikring
  • 24-timers nødtelefon

De opstillede prisindikationer er udelukkende forslag, og indkvarteringsstandarden, rejselængde og transportform kan naturligvis tilpasses jeres gruppes ønsker. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 88 70, hvis du har spørgsmål.

Klimapåvirkning

Klimapåvirkningen angiver CO2-udledningen i kg. pr. person for valgte transport tur/retur.

407

Fly

Beregningerne er lavet for AlfA Travel af Viegand og Maagøe. Læs mere om udregningsmetoderne og forudsætningerne for resultaterne her.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Tæt samarbejde hele vejen

Du kontakter os

Ring, mail eller udfyld en kontaktformular. Uanset hvad du vælger er det helt uforpligtende at kontakte os.

Vi inspirerer dig

Du fortæller om jeres planer og vores konsulenter inspirerer dig med alt den viden, de har om destinationen.

I får et tilbud

Jeres ideer og vores input bliver til en rejseplan, som opfylder jeres ønsker og behov. Vi giver jer et tilbud på rejsen.

Vi er med hele vejen

Siger I ja tak til tilbuddet bestiller vi billetter, booker overnatning og hjælper gerne med programmet. Vi er med hele vejen.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)