Sælger til rejsebureau

Bliv en del af et kompetent og stærkt team

Vi har helt forrygende travlt og søger derfor endnu en kvalitetsbevidst sælger til vores team af meget erfarne rejserådgivere. Hvis du brænder for salg, god kundeservice, en afvekslende hverdag og for stort ansvar – så er AlfA Travel og rejsebranchen helt sikkert noget for dig!

Vi søger en sælger, som med engagement og selvstændighed kan servicere vore mange kunder. Hos os arbejder du meget selvstændigt, og det stiller store krav til dit drive og dit gå-på-mod. Det er vigtigt at du kan skabe og vedligeholde gode relationer til vores samarbejdspartnere. Dine primære opgaver vil være at udvikle, indkøbe, tilrettelægge og sælge grupperejser – og ikke mindst at servicere vores mange gode kunder.

Du er sikkert:
-Interesseret i eller erfaren indenfor relations- og projektsalg
-Kvalitetsbevidst og har flair for kundeservice og relationsopbygning
-Rejsevant og behersker engelsk i skrift og tale
-En holdspiller – gerne med rejseerfaring i bagagen
-Selvkørende, positiv og initiativrig
-Udviklingsorienteret og kan bidrage til vores fortsatte vækst

Hos AlfA Travel kan vi tilbyde dig en fuldtidsstilling i en spændende og dynamisk virksomhed. Vi har en flad organisation, hvor der ikke er langt fra idé til handling. Vi tilbyder masser af udfordringer og en dagligdag med meget forskelligartede opgaver. Du vil hurtigt få selvstændigt ansvar for dine egne kunder. Endvidere får du gode muligheder for videreuddannelse.

Tiltrædelse snarest og løn efter aftale. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest og senest d. 10. oktober 2022. Send din ansøgning pr. mail til info@alfatravel.dk. Har du spørgsmål til opslaget, er du velkommen til at kontakte Allan Nielsen eller Jeanette S. Christensen på telefon 70 22 88 70.

Uopfordrede ansøgninger sendes til:

Vi elsker at byde nye dygtige og kompetente kolleger velkomne i Nygade 5. Vi er altid på udkig efter engagerede og kvalificerede medarbejdere, så uopfordrede ansøgninger er meget velkomne. Profiler med erfaring inden for grupperejser og rejsebranchen i det hele taget er altid interessante. Herudover har vi også brug for dygtige og strukturerede back-office og IT-medarbejdere.

Direktør Allan Nielsen – allan@alfatravel.dk
Marketingansvarlig Jeanette Christensen – jeanette.s@alfatravel.dk

Vil du høre mere?

Er du interesseret i at høre mere om karrieremulighederne hos AlfA Travel, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid åbne for en snak om mulighederne for samarbejde.

Kontakt os

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)