Vi søger 2 guider til skisæsonen 2023/2024

Søger du et spændende og udfordrende job?

Og er du vild skiløb og med at skabe god service og glade kunder? Så læs videre her. Vi søger lige nu 2 servicemindede og selvstændige skiguider, som kan servicere vores mange skolegrupper, som rejser til Neukirchen og Nassfeld (Østrig).

Skiguiderne indkvarteres på rejsemålet og opgaverne vil primært bestå i at forberede ankomster og at tage godt imod vores gæster, så de får en god og tryg start på skirejsen. Du forventes i øvrigt at være tilgængelig for grupperne under deres ophold og at tage pænt afsked med dem igen når opholdet er slut. Ugen vil gå med forefaldende opgaver, kontakt med grupperne (rejselærerne) og evt. arrangementer, men der vil selvfølgelig også blive gode muligheder for selv at komme på ski.

Stillingen er nyoprettet, og for den rette profil(er), vil der også blive mulighed for at hjælpe til med opsætning af guidesetuppet på destinationen. Dette sker i samarbejde med vores skiafdeling på kontoret.

Du er sikkert:
-Minimum 21 år
-Vild med at få og tage ansvar
-I stand til at arbejde selvstændigt og tage beslutninger
-Glad for at arbejde med mennesker
-Omhyggelig, energisk og god til at holde orden i tingene
-Erfaren indenfor kundekontakt og har mødt kunder og ydet service i tidligere jobs

Krav:
Du har kørekort til bil
Du kan forstå og tale tysk til husbehov

Hos AlfA Travel kan vi tilbyde dig en tidsbegrænset stilling, som gælder for skisæsonen 2024. Vi forventer ansættelsen vil vare fra ultimo december 2023 til medio marts 2024, men det aftales mere konkret. Du bliver en del af et godt, erfarent og sammentømret team, hvor vi har en uformel omgangstone.

Tiltrædelse og løn efter aftale. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest og senest d. 10. oktober 2023. Send din ansøgning pr. mail til info@alfatravel.dk. Har du spørgsmål til opslaget, er du velkommen til at kontakte Brian Jacobsen eller Morten Kjerulff på telefon 70 22 88 70. Du skal have kørekort til alm. bil.

Der er 2 ledige stillinger


Uopfordrede ansøgninger sendes til:

Vi elsker at byde nye dygtige og kompetente kolleger velkomne i Nygade 5. Vi er altid på udkig efter engagerede og kvalificerede medarbejdere, så uopfordrede ansøgninger er meget velkomne. Profiler med erfaring inden for grupperejser og rejsebranchen i det hele taget er altid interessante. Herudover har vi også brug for dygtige og strukturerede back-office og IT-medarbejdere.

Direktør Allan Nielsen – allan@alfatravel.dk
Marketingansvarlig Jeanette Christensen – jeanette.s@alfatravel.dk

Vil du høre mere?

Er du interesseret i at høre mere om karrieremulighederne hos AlfA Travel, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid åbne for en snak om mulighederne for samarbejde.

Kontakt os

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)