Aktivrejser med udfordringer for alle

Vores aktivrejser og adventurerejser er skolerejser med en aktiv vinkel. Her får I både fysiske udfordringer, store naturoplevelser og masser af øvelse i at samarbejde. Rejserne er veltilrettelagte og med fokus på høj sikkerhed. Det er med til at sikre de helt optimale rammer for udviklingen af et godt sammenhold i en klasse.

Aktivrejser for skoler

Vi tilbyder aktivrejser til flere spændende rejsemål – heriblandt til Norge, Tjekkiet, Italien (Gardasøen) og Østrig. Aktiviteterne på vores rejsemål ledes af professionelle og uddannede guider – dette er jeres garanti for, at aktiviteterne bliver gennemført med høj sikkerhed og professionalisme!

Aktiviteter

De forskellige rejsemål tilbyder meget forskelligartede aktiviteter, så fortæl os om jeres aktivitetsønsker, så finder vi sammen frem til det helt rigtige rejsemål. Blandt de mulige aktiviteter kan nævnes:
– Kano- eller kajaksejlads
– Riverrafting
– Vandring
– Klatring (inde, ude og i trætoppe)
– Mountainbike
– Rapelling

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores aktivrejser er du selvfølgelig meget velkommen til at ringe til os på 70 22 88 70 eller skrive en mail til info@alfatravel.dk

Se alle aktivrejser

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Kontakt aktivrejserådgiverne

Kombinér aktivprogram og studietur

I behøver ikke at vælge mellem enten studietur eller aktivrejse. Hvorfor ikke kombinere det bedste fra begge verdener? Tag fx en dag ud af kalenderen til riverrafting, rapelling eller en vandretur. Kombinér eksempelvis aktivrejsen til Gardasøen med besøg ved termerne i Sirmione og Synagogen eller gravkamrene fra Scala familien i Verona. Turen til Prag kan også suppleres med en aktivdag i bjergene lige udenfor storbyen.

Skal vi planlægge jeres aktivrejse?

Ønsker du yderligere information om vores aktivrejser og adventurerejser, er du altid velkommen til at kontakte os på 70 22 88 70 eller info@alfatravel.dk. Du kan også bestille et uforpligtende tilbud til din gruppe via vores formular.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)