Vejen til vellykkede firmarejser

En storbyrejse er et klassisk valg til en firmarejse. Storbyerne indeholder så mange muligheder af enhver art, at det ikke er noget problem at sammensætte en veltilrettelagt og indholdsrig firmatur.

Skræddersyede firmarejser

I kan få det næsten som I vil, hvad angår både rejseform, indkvartering, restaurantbesøg og aktiviteter. Vi sammensætter alle firmagrupperejser helt fra bunden. I behøver ikke at være bange for at vælge en af de “traditionelle” rejsemål I Europa. Selvom I måske allerede kender rejsemålet, så er der masser af muligheder for at give firmaturen en helt særlig vinkel. Fortæl os om jeres ønsker og planer, så hjælper vi hellere end gerne med at finde en interessant vinkel på jeres tur.

Idéer og inspiration

Alle vores rejser sammensættes helt fra bunden. Vi har dog sammensat en række rejsebeskrivelser, som du kan søge inspiration i. HUSK, det er blot forslag – alle rejser tilpasses 100% til netop jeres gruppe. Vores store erfaring betyder at vi også arrangere rejser til destinationer, som ikke er at finde på vores hjemmeside.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores grupperejser for firmaer, er du selvfølgelig meget velkommen til at ringe til os på 70 22 88 70 eller skrive en mail til [email protected].

Se alle storbyrejser for firmagrupper

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres firmarejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Book firmaturen hos os fordi

  • Tid er penge – vi håndterer alt det praktiske, så du har tid til at gøre det, du er god til
  • Vi sikrer overblikket og holder styr på alle detaljerne. Skulle der mod forventning opstå udfordringer undervejs, er det vores og ikke din hovedpine
  • Altid konkurrencedygtige priser og gratis rejseforslag, som er tilpasset jeres budget
  • Stor fleksibilitet i forhold til ændringer, hvor der har mulighed for det
  • I er dækket under Pakkerejseloven og Rejsegarantifonden
  • Du får som rejseplanlægger en fast kontaktperson hos os, som er let at få fat i og sikrer dig effektiv kommunikation og tryghed gennem hele planlægningsprocessen

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)