Skræddersyede padelrejser

Overvejer du og dine padelkammerater, at teste jeres padelevner i udlandet? Så læs videre her. Vi arrangerer nemlig skræddersyede padelrejser for grupper. Vi har intet fast program og ingen faste rejsedatoer, men når I rejser mere end 10 personer sammen, så tilbyder vi, at skræddersy rejsen præcis efter jeres ønsker. Mange af vores grupper rejser til padelsportens hjemland – Spanien, men vi undersøger gerne andre rejsemål, hvis det skulle have interesse.

Padeltræning og -undervisning

Hvis I vil liiidt mere end bare hygge jer på padelrejsen, så er det oplagt at booke en lokal instruktør. På flere af vores rejsemål tilbyder vi padeltræning med lokale, uddannede instruktører. Her får I mulighed for at arbejde med både de tekniske og taktiske færdigheder, så du kan bringe dit padelspil til et nyt niveau. Kontakt os for en snak om mulighederne på jeres rejsemål.

Inspiration og sparring

Vi spiller selv padel i fritiden, så vi ved, hvad der betyder noget på rejsen. Det gælder både i forhold til baner, faciliteter og indkvartering. Vi er derfor klædt godt på til en god snak og til at give sparring og gode råd i planlægningsprocessen.
Fortæl os om jeres planer og om de rammer, som rejsen skal afvikles indenfor. Så sammensætter vi et skræddersyet tilbud på rejsen.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores padelrejser, så er du selvfølgelig meget velkommen til at ringe til os på 70 22 88 70 eller skrive en mail til [email protected].

Få et uforpligtende tilbud

Dine rejserådgivere

Tæt samarbejde hele vejen

Vi står for det

Vores erfaring gør dit ansvar for grupperejsen meget lettere at bære. Vi hjælper med at skabe overblik over de praktiske ting, og hvis noget mod forventning skulle gå skævt på rejsen, så hjælper vi – døgnet rundt.

Vejen til store oplevelser

Din personlige rejserådgiver kender til alle de største oplevelser og de små gemte perler. Det giver dig adgang til uvurderlig viden og tips og genveje i planlægningen. På de fleste rejsemål tilbyder vi et stort og bredt katalog med forslag til program på rejsen.

Konkurrencedygtige priser

Du finder vejledende priser på de fleste af vores rejsemål. Det er vores mål, at de er så realistiske som muligt og vi tilpasser dem løbende. Vi ved at prisen er vigtig, og at vi altid skal være konkurrencedygtige. Test os, og bestil et gratis og uforpligtende tilbud.

Overblik fra start til slut

Når du har bestiller en grupperejse, så får du adgang til AlfA Gate. Gaten er jeres personlige rejsemappe, hvor I samlet, på et sted, kan finde al praktisk information om og inspiration til rejsen.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)