Julefrokosten der ikke bliver glemt

Har du planer om, at gøre noget nyt og helt anderledes til årets firmajulefrokost? At lave en julefest som med garanti ALDRIG bliver glemt? Så overvej at lade firmajulefrokosten gå til udlandet! Rigtig mange steder får man meget mere valuta for pengene, når man rejser udenlands. Alt efter jeres ønsker så behøver firmajulefrokosten i udlandet ikke at blive meget dyrere end den traditionelle fest i Danmark.

Fællesskab og oplevelser

Når julefrokosten afholdes i udlandet, får I nogle helt anderledes oplevelser og fælles minder at tage med hjem på kontoret. Vi tilpasser vores forslag til jeres ønsker, og tager hensyn til alt fra budget til det ønskede rejseprogram.

Hvor skal julefrokostrejsen gå hen

Hvis I gerne vil have ægte julestemning så overvej om rejsen skal gå til Tyskland. Tyskerne er uofficielle verdensmestre i hyggelige julemarkeder og julestemning. Det er dog helt op til jer hvor rejsen skal gå hen! Fortæl os om jeres planer og  drømme, så finder vi sammen frem til en rejse der passer til jeres gruppe.

Spørgsmål?

Find inspiration til jeres julefrokostrejse i vores rejseforslag nedenfor. Fortæl os om jeres rejsedrømme og ønsker, så finder vi sammen frem til jeres firmatur – ring til os på 70 22 88 70.

Se alle julefrokostrejser

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres firmarejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Kontakt firmarejserådgiverne

Book firmajulefrokosten hos os fordi

  • Tid er penge – vi håndterer alt det praktiske, så du har tid til at gøre det, du er god til
  • Vi sikrer overblikket og holder styr på alle detaljerne. Skulle der mod forventning opstå udfordringer undervejs, er det vores og ikke din hovedpine
  • Altid konkurrencedygtige priser og gratis rejseforslag, som er tilpasset jeres budget
  • Stor fleksibilitet i forhold til ændringer, hvor der har mulighed for det
  • I er dækket under Pakkerejseloven og Rejsegarantifonden
  • Du får som rejseplanlægger en fast kontaktperson hos os, som er let at få fat i og sikrer dig effektiv kommunikation og tryghed gennem hele planlægningsprocessen

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)