Pris pr. deltager

Fra 1.998kr.

Ved minimum 15 deltagere

Dine rejserådgivere

Indkvarteringer

Bo godt i London

London har selvsagt mange hostels og hoteller. Mange af byens hostels er indrettet i de oprindelige gamle bygninger, og derfor kan standarden opleves som lidt lavere end på mange andre europæiske rejsemål.

Smart Russell Square

Smart Russel Square ligger perfekt i hjertet af London. Hostellet er budgetvenligt og enkelt indrettet, og på de i alt 59 værelser er der mellem 8 – 12 senge. Alle studenterværelser har køjesenge samt håndvask, og der er badefaciliteter i kælderen. Der er 24 timers receptionen, og der serveres morgenmad mellem 07.30 – 09.30. Der findes desuden self-cateringkøkken, spillerum og flere fællesrum.

I skal vælge Smart Russel Square, hvis …

I ønsker et budgetvenligt hostel med super central beliggenhed i kort gåafstand til British Museum og Oxford Street.

Dolphin / Shakespeare / Dolphin Inn

Hotellerne Dolphin, Shakespeare og Dolphin Inn ligger nord for Hyde Park og Kensington Gardens i nærheden af Paddington Station. Hotellerne er fordelt på 3 forskellige adresser, som ligger i den samme gade. De 3 hoteller råder over henholdsvis 30, 65 og 15 værelser, som alle er med bad/toilet. Der er max 6 senge på værelserne, og nogle er indrettet med køjesenge. Der er 24 timers reception, opholdsrum med TV, bagageopbevaring og safe. På Dolphin Inn er der gratis wi-fi, og det kan tilkøbes på de 2 andre adresser. Der er mulighed for at tilkøbe engelsk morgenmad og middag – det skal dog forudbestilles.

I skal vælge Dolphin / Shakespeare / Dolphin Inn, hvis …

I vil bo på vores mest populære hotel til ungdomsgrupper. I gerne vil have god beliggenhed lige ved Paddington Station, men også i kort gåafstand fra Bayswater området, som har mange små hyggelige restauranter.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om Dolphin/Shakespeare/Dolphin Inn´s initiativer på deres hjemmeside under punktet “green-policy-hotels-london”. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

The Britannia Int.

På The Britannia International får I et 3-stjernet hotel lige ud til vandet i hjertet af Docklands. Alle værelser har bad/toilet, TV, telefon, hårtørrer samt kaffe-/thefaciliteter. Hotellet har desuden wi-fi overalt, fitnesscenter og egne restauranter og bar.

I skal vælge The Britannia, hvis …

I vil have hotelstandard på studierejsen, ønsker at prioritere enkelt og dobbeltværelser til deltagerne og gerne vil have en fin beliggenhed i Docklands.

Priser

Vejledende priser

Studierejse til London fra kun 1.998kr.

Rejse med fly
5 dage / 4 nætter
01.11 2022 - 31.10 2023 fra
1.998kr.
01.11 2023 - 31.10.2024 fra
2.098kr.
Ekstra nat fra
275kr.

Pr. person ved min. 15 personer.

Prisen er inklusiv fly tur/retur og ophold, med flyafgang fra Kastrup Lufthavn. Det er muligt at få tilbud på rejsen med afgang fra andre lufthavne.

Busrejse
6 dage / 3 nætter
01.11 2022 - 31.10 2022 fra
2.198kr.
01.11 2023 - 31.10 2024 fra
2.398kr.

Pr. person ved min. 64 personer.

Vi arbejder kun sammen med danske vognmænd, og busserne er altid af min. 4-stjernet standard. Bussen henter jer på skolen, og kører jer direkte til jeres indkvarteringssted.
Bussen kan anvendes til udflugter 100 km pr. dag.

AlfA-ekspressen
6 dage / 3 nætter
Udvalgte perioder indtil 31.10 2023 (fx påskeferie, efterårsferie) fra
2.498kr.
Udvalgte perioder fra 01.11 2023 (fx. påskeferie, efterårsferie) fra
2.698kr.

Pr. person ved min. 20 personer.
Kun mulig i udvalgte perioder – kontakt os for konkrete datoer.

AlfA-ekspressen er AlfA Travels egen rutebus, hvor mindre grupper kan drage fordel rent prismæssigt af at dele bussen med andre grupper. AlfA-ekspressen kører kun i udvalgte perioder. I nogle perioder kan der være mulighed for opsamling i hjembyen mod tillæg. Vi arbejder kun sammen med danske vognmænd, og busserne er altid af minimum 4-stjernet standard.

Priseksemplerne inkluderer

  • Rejse med valgte transportform til London t/r
  • Indkvartering i flersengsværelser
  • Kontinental morgenmad under opholdet
  • Tæt samarbejde med din rejserådgiver
  • Adgang til AlfA Gate med overblik over rejsen og praktisk information
  • Afgift til Rejsegarantifonden og udvidet ansvarsforsikring
  • 24-timers nødtelefon

De opstillede prisindikationer er udelukkende forslag, og indkvarteringsstandarden, rejselængde og transportform kan naturligvis tilpasses jeres gruppes ønsker. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 88 70, hvis du har spørgsmål.

Klimapåvirkning

Klimapåvirkningen angiver CO2-udledningen i kg. pr. person for valgte transport tur/retur.

45

AlfA-ekspressen

69

Bus

321

Fly

Beregningerne er lavet for AlfA Travel af Viegand og Maagøe. Læs mere om udregningsmetoderne og forudsætningerne for resultaterne her.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Tæt samarbejde hele vejen

Du kontakter os

Ring, mail eller udfyld en kontaktformular. Uanset hvad du vælger er det helt uforpligtende at kontakte os.

Vi inspirerer dig

Du fortæller om jeres planer og vores konsulenter inspirerer dig med alt den viden, de har om destinationen.

I får et tilbud

Jeres ideer og vores input bliver til en rejseplan, som opfylder jeres ønsker og behov. Vi giver jer et tilbud på rejsen.

Vi er med hele vejen

Siger I ja tak til tilbuddet bestiller vi billetter, booker overnatning og hjælper gerne med programmet. Vi er med hele vejen.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)