Pris pr. deltager

Fra 2.098kr.

Ved minimum 15 deltagere

Dine rejserådgivere

Indkvarteringer

Bo godt i London

London har selvsagt mange hostels og hoteller. Mange af byens hostels er indrettet i de oprindelige gamle bygninger, og derfor kan standarden opleves som lidt lavere end på mange andre europæiske rejsemål.

Dolphin / Shakespeare / Dolphin Inn

Hotellerne Dolphin, Shakespeare og Dolphin Inn ligger nord for Hyde Park og Kensington Gardens i nærheden af Paddington Station. Hotellerne er fordelt på 3 forskellige adresser, som ligger i den samme gade. De 3 hoteller råder over henholdsvis 30, 65 og 15 værelser, som alle er med bad/toilet. Der er max 6 senge på værelserne, og nogle er indrettet med køjesenge. Der er 24 timers reception, opholdsrum med TV, bagageopbevaring og safe. På Dolphin Inn er der gratis wi-fi, og det kan tilkøbes på de 2 andre adresser. Der er mulighed for at tilkøbe engelsk morgenmad og middag – det skal dog forudbestilles.

I skal vælge Dolphin / Shakespeare / Dolphin Inn, hvis …

I vil bo på vores mest populære hotel til ungdomsgrupper. I gerne vil have god beliggenhed lige ved Paddington Station, men også i kort gåafstand fra Bayswater området, som har mange små hyggelige restauranter.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om Dolphin/Shakespeare/Dolphin Inn´s initiativer på deres hjemmeside under punktet “green-policy-hotels-london”. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

Smart Hyde Park Inn Hostel

Beliggende centralt i London, med blandt andet Notting Hill helt tæt på. Hostellet er et perfekt udgangspunkt for at udforske London. Eleverne indkvarteres er i flersengsværelser (4 og 6 og 9-sengsværelser), nogle med eget bad og toilet andre med delt bad og toilet på gangen. Alle værelser har køjesenge, som kan være op til 3 etager og er 190cm i længden. Receptionen har 24-timers service og TV rum og køkken er tilgængelige under hele opholdet. Der er fri Wi-Fi tilgængelig for hostellets gæster.  Kontinental morgenmadsbuffet serveres fra 07.30 – 09.30.

Smart Hyde Park View

Hostellet har 44 værelser med godt 300 senge. Eleverne indkvarteres i flersengsværelser med køjesenge (4 og 6-sengsværelser), alle med bad og toilet. Køjesengene kan være i 3 etager og er 190 cm i længden. Receptionen har 24-timers service. Hostellet har TV rum og lille bar (åben 24 timer) og I har adgang til fri Wi-Fi. Kontinental morgenmadsbuffet serveres fra 07.30 – 09.00.

Bemærk: Ved ankomsten til hostellet vil der blive opkrævet et depositum på £200,-, som tilbagebetales ved afrejse, hvis værelserne forlades i samme stand, som de blev modtaget.
Sengelinned og 1 håndklæde pr. person pr. ophold er inkluderet i prisen. Der er mulighed for at leje ekstra håndklæder på stedet fra £5,- pr. håndklæde (begrænset antal).

Bagageopbevaring på afrejsedagen koster £2,- pr. stk.

Hostellet er ikke egnet for bevægelseshæmmede

Wembley International Hotel

Hotellet er beliggende tæt ved Wembley Stadium, The SSE Arena og London Designer. Med toget London Marylebone tager det 12 minutter at komme ind til London centrum. Indkvartering er i 3-4-sengsværelser med bad/toilet. Alle værelser har TV, og fri Wi-Fi. Hvis kønsfordelingen gør, at I skal have dobbeltværelser, vil der blive opkrævet for disse. Morgenmaden serveres fra 07.00 – 09.30.  Check ind kan ske fra kl. 14.00 og check ud senest kl. 11.00.

Hotellet er egnet for bevægelseshæmmede.

I skal vælge Wembley International Hotel, hvis

I vil bo tæt på Wembley Stadium og alligevel med kort afstand til London centrum

Priser

Vejledende priser

Studierejse til London fra kun 2.098kr.

Rejse med fly
5 dage / 4 nætter
01.11 2023 - 31.10.2024 fra
2.098kr.
Ekstra nat fra
275kr.

Pr. person ved min. 15 personer.

Prisen er inklusiv fly tur/retur og ophold, med flyafgang fra Kastrup Lufthavn. Det er muligt at få tilbud på rejsen med afgang fra andre lufthavne.

Busrejse
6 dage / 3 nætter
01.11 2023 - 31.10 2024 fra
2.398kr.

Pr. person ved min. 64 personer.

Vi arbejder kun sammen med danske vognmænd, og busserne er altid af min. 4-stjernet standard. Bussen henter jer på skolen, og kører jer direkte til jeres indkvarteringssted.
Bussen kan anvendes til udflugter 100 km pr. dag.

Priseksemplerne inkluderer

  • Rejse med valgte transportform til London t/r
  • Indkvartering i flersengsværelser
  • Kontinental morgenmad under opholdet
  • Tæt samarbejde med din rejserådgiver
  • Adgang til AlfA Gate med overblik over rejsen og praktisk information
  • Afgift til Rejsegarantifonden og udvidet ansvarsforsikring
  • 24-timers nødtelefon

De opstillede prisindikationer er udelukkende forslag, og indkvarteringsstandarden, rejselængde og transportform kan naturligvis tilpasses jeres gruppes ønsker. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 88 70, hvis du har spørgsmål.

Klimapåvirkning

Klimapåvirkningen angiver CO2-udledningen i kg. pr. person for valgte transport tur/retur.

69

Bus

321

Fly

Beregningerne er lavet for AlfA Travel af Viegand og Maagøe. Læs mere om udregningsmetoderne og forudsætningerne for resultaterne her.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Tæt samarbejde hele vejen

Du kontakter os

Ring, mail eller udfyld en kontaktformular. Uanset hvad du vælger er det helt uforpligtende at kontakte os.

Vi inspirerer dig

Du fortæller om jeres planer og vores konsulenter inspirerer dig med alt den viden, de har om destinationen.

I får et tilbud

Jeres ideer og vores input bliver til en rejseplan, som opfylder jeres ønsker og behov. Vi giver jer et tilbud på rejsen.

Vi er med hele vejen

Siger I ja tak til tilbuddet bestiller vi billetter, booker overnatning og hjælper gerne med programmet. Vi er med hele vejen.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)