Pris pr. deltager

Fra 3.398kr.

Ved minimum 20 deltagere

Dine rejserådgivere

Indkvarteringer

Bo godt i Athen

Vores hoteller i Athen ligger yderst centralt, tæt på vigtige områder som fx Plaka kvarteret eller Omónia pladsen, og vil derfor fungere som optimale baser, når I skal udforske byen.

Apollo _ Athen - studierejse - AlfA Travel - facade - indgang

Hotel Apollo

Et pænt 2-stjernet hotel beliggende centralt lige ved Karaiskaki Square og i gåafstand fra National Museet og Plaka. Indkvartering i 3-sengsværelser med bad/toilet, hårtørrer, telefon, TV, køleskab og aircondition. Nogle værelser har balkon. Hotellet har desuden tagterrasse med udsigt til Akropolis samt morgenmadsrestaurant, døgnåben reception samt gratis Wi-Fi.

I skal vælge Hotel Apollo hvis…

Hvis man vil bo i Plaka området, er dette hotel et godt valg.

Hotel Dorian Inn

Rigtig pænt 3-stjernet hotel beliggende i gåafstand til Omonia pladsen samt Athens gamle bydel. Alle værelser er moderne indrettet med bad/toilet, hårtørrer, aircondition, telefon og køleskab. Hotellet har udsigt til Akropolis, en terrasse med en lille swimmingpool samt egen restaurant. Der serveres græsk morgenmadsbuffet.

I skal vælge Hotel Dorian Inn hvis…

Hvis det er et plus for jer med swimmingpool – dette er et af de få studenterklasse hoteller, som har netop dét.

Hotel Exarchion

Pænt 2-stjernet hotel beliggende ved Exarchion Square. Hotellet ligger tæt på Polyteknisk Læreanstalt og National Arkæologisk Museum samt kun 500 meter fra Omonia pladsen. Indkvartering i 3 – 4-sengsværelser med bad/toilet, køleskab, hårtørrer og aircondiotion. Der er desuden gratis Wi-fi på hotellet, samt en tagterrasse med en flot udsigt over Athen by.

I skal vælge Hotel Exarchion hvis…

Hvis I gerne vil bo i Exarchia-området tæt ved National Arkæologisk Museum.

terasse_evripides_kvad

Hotel Evripides

Fint 2-stjernet hotel beliggende på Evripidou Street, blot 500 meter fra Omonia pladsen. Hotellet har fine værelser med klinkegulv og gruppen indkvarteres i 3- eller 5-sengsværelser med bad/toilet, køleskab, hårtørrer og telefon. Der er desuden gratis Wi-Fi på hotellet, 2 små elevatorer samt morgenmadsrestaurant på 6. sal med en pragtfuld udsigt til Akropolis.

I skal vælge Hotel Evripides hvis…

Hvis andres tilfredshed betyder noget for jer. Mange af vores grupper vender tilbage her til, da det ligger godt i forhold til seværdighederne.

Hotel Achilleas

Fint 3-stjernet hotel beliggende i en stille sidegade i gåafstand til Syntagma Square og Plaka. Indkvartering i store 3- og 5-sengsværelser, alle med bad/toilet, telefon, aircondition og hårtørrer. Der er desuden gratis Wi-Fi på hotellet og morgenmadsrestaurant.

I skal vælge Hotel Achilleas hvis…

Hvis I ønsker at bo i et stille område.

Hotel Iniohos

Fint 3-stjernet hotel beliggende på en stille sidegade ved den centrale Omonia plads. Indkvartering i 3- og 4-sengsværelser, alle med bad/toilet, hårtørrer, køleskab, telefon og aircondition. Hotellet har desuden gratis Wi-Fi på hotellet. Omonia metro eller Metaxourgeio metro ligger ca. 5 minutters gang fra hotellet.

I skal vælge Hotel Iniohos hvis…

Hvis I ønsker at bo på et af de bedre studenterklassehoteller i Athen.

Attalos_hotel_athen-studierejser

Hotel Attalos

Rigtig pænt 2-stjernet hotel beliggende i det historiske distrikt, kun få minutters gang fra Monastraki pladsen. Indkvartering i 3-sengsværelser, alle med bad/toilet, telefon, aircondition og hårtørrer. Hotellet har desuden morgenmadsrestaurant, et opholdsholdsrum med computer samt gratis Wi-Fi.

I skal vælge Hotel Attalos hvis…

Hvis I ønsker at bo i Monastraki området, og have et pænt hotel til en god pris.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om Hotel Attalos’ initiativer på hotellets hjemmeside. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

Priser

Vejledende priser

Studierejse til Athen fra kun 3.398kr.

Rejse med fly
5 dage / 4 nætter
01.11 2023 - 31.03 2024 fra
3.398kr.
01.04 2024 - 31.10 2024 fra
3.848kr.
Ekstra nat fra
230kr.

Pris pr. person ved min. 20 personer.

Baseret på flyrejse København – Athen t/r økonomiklasse.

Priseksemplerne inkluderer

  • Flyrejse til Athen t/r
  • Indkvartering i flersengsværelser
  • Morgenmad under opholdet
  • Tæt samarbejde med din rejserådgiver
  • Adgang til AlfA Gate med overblik over rejsen og praktisk information
  • Afgift til Rejsegarantifonden og udvidet ansvarsforsikring
  • 24-timers nødtelefon
  • Udvidet ansvarsforsikring

De opstillede prisindikationer er udelukkende forslag, og indkvarteringsstandarden, rejselængde og transportform kan naturligvis tilpasses jeres gruppes ønsker. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 88 70, hvis du har spørgsmål.

Klimapåvirkning

Klimapåvirkningen angiver CO2-udledningen i kg. pr. person for valgte transport tur/retur.

699

Fly

Beregningerne er lavet for AlfA Travel af Viegand og Maagøe. Læs mere om udregningsmetoderne og forudsætningerne for resultaterne her.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Tæt samarbejde hele vejen

Du kontakter os

Ring, mail eller udfyld en kontaktformular. Uanset hvad du vælger er det helt uforpligtende at kontakte os.

Vi inspirerer dig

Du fortæller om jeres planer og vores konsulenter inspirerer dig med alt den viden, de har om destinationen.

I får et tilbud

Jeres ideer og vores input bliver til en rejseplan, som opfylder jeres ønsker og behov. Vi giver jer et tilbud på rejsen.

Vi er med hele vejen

Siger I ja tak til tilbuddet bestiller vi billetter, booker overnatning og hjælper gerne med programmet. Vi er med hele vejen.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)