Vejen til vellykkede studierejser

Vi er specialister i at arrangere indholdsrige og veltilrettelagte studierejser for alle typer af grupper fra undervisningsektoren. Vores rejserådgivere adskiller sig ved at være branchens allermest erfarne og det er din sikre genvej til en vellykket studietur. Fortæl os om jeres ønsker og rejsedrømme, uanset om I rejser med en friskole, folkeskole, efterskole, gymnasiel uddannelse, eller noget helt andet, så finder vi sammen frem til den helt rigtige rejse for jer.

Skal du på studietur med din HTX-klasse, er her yderligere inspiration at hente.

Trygt og uden overraskelser

Vi ved, at en studierejse ikke bare er en studierejse! Det kan være en stor opgave at handle på andres vegne, og at stå som arrangør af en grupperejse. Det er guld værd at have en god og erfaren rejserådgiver i ryggen  – både før, under og efter rejsen.

Studierejser til lands, vands og i luften

Vi har ikke noget rejsekatalog men arrangerer rejserne ud fra den enkelte gruppes ønsker. Vi arrangerer rejser med både bus, tog, fly og båd og rådgiver gerne om, hvad der er mest oplagt for jeres gruppe. Vi arbejder sammen med mange forskellige hostels og hoteller på vores rejsemål, så vi kan helt sikkert finde noget, der matcher jeres gruppes behov.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores studierejser, er du selvfølgelig meget velkommen til at ringe til os på 70 22 88 70 eller skrive en mail til [email protected]

Se alle studierejser

Populære studierejser for skolegrupper

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Kontakt studierejserådgiverne

Studierejser for skolegrupper

Studierejser for både små og store grupper

Vi arrangerer hvert år studierejser for mange forskellige typer af grupper fra fx gymnasier, efterskoler, kommunale ungdomsskoler, højskoler, folkeskoler og friskoler. Vi er derfor vant til at håndtere både små og store grupper – helt fra 10 og op til mere end 200 deltagere. Vores rejsemål matcher alle de specielle behov, som skolegrupper i forbindelse med studieture. Vi har et omfattende fagligt program på de største rejsemål, så hjælpen er nær, hvis du har brug for inspiration til jeres aktiviteter undervejs.

Sammen skaber vi store rejseoplevelser

Vi lægger stor vægt på at planlægningen af rejserne er et samarbejde. Du er derfor meget velkommen til at kontakte en af vores erfarne rejserådgivere og fortælle om jeres rejsedrømme. Så vil vi gøre vores ypperste for at vi sammen kan realisere dem. Kontakt os for en snak om mulighederne på – 70 22 88 70.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)