Skab ny inspiration og fælles oplevelser

Blå himmel og frisk bjergluft – skirejser er nok den mest direkte vej til at få plads til friske tanker og gode idéer! Flere og flere virksomheder har fået øjnene op for de unikke muligheder, som en skirejse kan give i form af teambuilding, masser af godt humør og fælles oplevelser i smukke omgivelser. Uanset om du rejser med kollegerne, dine ansatte, kunder eller gode samarbejdspartnere, så giver vores skirejser de bedste betingelser for at mødes under afslappede former.

Skræddersyede firmaskiture

Vores skirejsemål er primært beliggende i Østrig og Norge, men vi bygger turene op fra bunden, og 100% udfra jeres ønsker. Fortæl os om jeres ønsker og rejseidéer, så finder vi sammen frem til en firmaskitur, der matcher jeres gruppes ønsker.

Frit valg på alle hylder

Vi arbejder sammen med flere forskellige typer af indkvartering på vores rejsemål, så vi kan opfylde de fleste behov. Udover det så bestemmer I selv, om I foretrækker at rejse med bus, båd, tog eller fly.

Spørgsmål?

Find inspiration herunder, og lad os hjælpe med at komme nærmere jeres muligheder for en firmaskitur – ring til os på 70 22 88 70.

Se alle firmaskirejser

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres firmarejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Book firmaskituren hos os fordi

  • Tid er penge – vi håndterer alt det praktiske, så du har tid til at gøre det, du er god til
  • Vi sikrer overblikket og holder styr på alle detaljerne. Skulle der mod forventning opstå udfordringer undervejs, er det vores og ikke din hovedpine
  • Altid konkurrencedygtige priser og gratis rejseforslag, som er tilpasset jeres budget
  • Stor fleksibilitet i forhold til ændringer, hvor der har mulighed for det
  • I er dækket under Pakkerejseloven og Rejsegarantifonden
  • Du får som rejseplanlægger en fast kontaktperson hos os, som er let at få fat i og sikrer dig effektiv kommunikation og tryghed gennem hele planlægningsprocessen

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)