Pris pr. deltager

Fra 3.698kr.

Ved minimum 20 deltagere

Dine rejserådgivere

Indkvarteringer

Bo godt i Lissabon

I Lissabon tilbyder vi indkvartering på hoteller og hostels med gode forhold for grupper. Bo for eksempel i byens historiske centrum.

Lisb-on Hostel

Lisb-on Hostel ligger i Baixa-Chiado-området – det historiske centrum af Lissabon. Hostellet har flere fælles områder, fælles køkken, billard, bar, Wi-Fi, elevator, have og terrasse med udsigt over floden. Indkvarteringen sker i 8-10-sengsværelser med køjesenge og med fælles faciliteter på gangen. Der er tillæg for indkvartering i mindre værelser og for eventuelle tomme senge. Ophold er inklusiv kontinental morgenmad.

I skal vælge Lisb-on Hostel, hvis …

I vil have en god beliggenhed i det historiske og centrale Baixa-Chiado-område, gode og hyggelige fællesområder samt en god udsigt over floden.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om Lisb-on Hostels initiativer på deres hjemmeside. Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

Studierejse Lissabon Hostel Sant Jordi

Hostel Sant Jordi

Hostel Sant Jordi er beliggende tæt på down town området i Lissabon. Nærmeste metro: Anjos, ca. 10 minutters gang. Ophold i 4-10 sengsværelser med køjesenge. Nogle værelser har bad/toilet på værelserne og andre har fælles faciliteter på gangen. Der betales tillæg for indkvartering i mindre værelser og for tomme senge. Ophold inkluderer sengelinned og enkel kontinental morgenmad der serveres i tidsrummet kl. 08:30-10:00. Husk at medbringe håndklæde. Depositum betales ved ankomsten – dette tilbagebetales ved afrejse, såfremt alt er i samme stand som ved ankomsten

 

Room 007 Lisboa Hostel

Et moderne indrettet hostel beliggende på en parallel gade til Avenida da Liberdade. Nærmeste metro er Avenida, der ligger ca. 3 minutters gang derfra.

Gruppen indkvarteres i flersengsværelser med køjesenge med forhæng (4-6-8 sengsværelser) med fælles bad og toilet på gangen. Der er privat bad/toilet på enkeltværelserne. Der er tillæg for indkvartering i mindre værelser og for tomme senge. Der er gratis Wi-Fi.

Sengelinned samt tæpper er inkluderet i prisen, men håndklæder skal medbringes. Ophold er inkl. morgenmad, der serveres kl. 07:30 – 10:30. Depositum €10 pr. person betales kontant ved ankomsten – dette tilbagebetales ved afrejse, såfremt alt er i samme stand som ved ankomsten. Der er mulighed for opbevaring af bagagen før check-in eller efter check-out mod gebyr. Dette skal bestilles og betales på forhånd.

Turistskat på €2 pr. person pr. nat skal betales ved ankomsten.

Hostellet er ikke egnet for bevægelseshæmmede.

Adresse: R. Manuel Jesus Coelho 1, 1150-228 Lissabon

I skal vælge Room 007 Lisboa Hostel, hvis…

I ønsker en god beliggenhed med let adgang til  flere seværdigheder

Priser

Vejledende priser

Studierejse til Lissabon fra kun 3.698kr.

Rejse med fly
5 dage / 4 nætter
01.03 2024 - 31.10 2024
3.698kr.
Ekstra nat fra
250kr.

Pr. person ved min. 20 personer

Baseret på flyrejse København – Lissabon t/r på økonomiklasse. I nogle perioder er det muligt at rejse fra Billund eller Hamborg. Kontakt os for yderligere information på 70 22 88 70 eller på mail [email protected].
Prisen inkluderer indkvartering og morgenmad

Priseksemplerne inkluderer

  • Rejse med valgte transportform til Lissabon t/r
  • Indkvartering i flersengsværelser
  • Morgenmad under opholdet
  • Tæt samarbejde med din rejserådgiver
  • Adgang til AlfA Gate med overblik over rejsen og praktisk information
  • Afgift til Rejsegarantifonden og udvidet ansvarsforsikring
  • 24-timers nødtelefon

De opstillede prisindikationer er udelukkende forslag, og indkvarteringsstandarden, rejselængde og transportform kan naturligvis tilpasses jeres gruppes ønsker. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 88 70, hvis du har spørgsmål.

Klimapåvirkning

Klimapåvirkningen angiver CO2-udledningen i kg. pr. person for valgte transport tur/retur.

807

Fly

Beregningerne er lavet for AlfA Travel af Viegand og Maagøe. Læs mere om udregningsmetoderne og forudsætningerne for resultaterne her.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Tæt samarbejde hele vejen

Du kontakter os

Ring, mail eller udfyld en kontaktformular. Uanset hvad du vælger er det helt uforpligtende at kontakte os.

Vi inspirerer dig

Du fortæller om jeres planer og vores konsulenter inspirerer dig med alt den viden, de har om destinationen.

I får et tilbud

Jeres ideer og vores input bliver til en rejseplan, som opfylder jeres ønsker og behov. Vi giver jer et tilbud på rejsen.

Vi er med hele vejen

Siger I ja tak til tilbuddet bestiller vi billetter, booker overnatning og hjælper gerne med programmet. Vi er med hele vejen.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)