Den bedste start på jeres grupperejse

At rejse er at leve, at rejse sammen er at opleve verden på helt nye måder. Uanset hvilken gruppe I skal afsted, hjælper AlfA Travel med rejsen hele vejen. Som arrangør af grupperejser får du her alt den inspiration og hjælp til det praktiske, som du har brug for. Godt begyndt er mere end halvt fuldendt.

Find din grupperejse

Vi har gjort det nemt for dig som rejsearrangør at få overblik over alle vores grupperejser. Det er hurtigt at komme i gang.
Gode grupperejser for unge - og alle andre

Er I en gruppe på mindst 15 med nysgerrighed og lyst til at opleve en bid af verden sammen, så er AlfA Travel den helt rigtige arrangør af jeres grupperejse.

Formålene med en grupperejse kan være mange, for der er mange gode grund til at tage ud og opleve verden samme. Vi arrangerer grupperejser for unge – og for alle andre, der er nysgerrige på verden.

Uanset hvem I er, hvor I gerne vil hen og hvad I gerne vil opleve, så er det afgørende for succesen, at grupperejsen spiller fra start til slut.

Som arrangør af jeres grupperejse får du hos AlfA Travel den samme personlige rejsekonsulent fra start til slut. Han eller hun kender destinationen og hjælper med at opfylde alle jeres ønsker.

AlfA Travel – exploring together.

Mød vores rejserådgivere

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Tæt samarbejde hele vejen

Vi tager ansvaret

Vi gør dit ansvar for grupperejsen meget lettere at bære. Vi hjælper med at skabe overblik over de praktiske ting, og hvis noget skulle gå galt, kan du kontakte os døgnet rundt.

Vejen til store oplevelser

Din personlige rejsekonsulent kender til alt det bedste på jeres destination. I kombination med vores inspirationsblog får du unik inspiration til programmet på jeres rejse.

Realistiske priser

Vores priser er altid realistiske og konkurrencedygtige. Vi tager hensyn til efterspørgslen og laver tilbud, som du kan regne med! Test os, og bestil et gratis og uforpligtende tilbud.

Overblik fra start til slut

Når du har bestiller en grupperejse får du adgang til AlfA Gate. Gaten er jeres personlige rejsemappe, hvor I samlet, på et sted, kan finde praktisk information og inspiration til rejsen.

Tryghed og gode oplevelser på grupperejsen

Der er store forventninger til dig, når du skal arrangere en grupperejse. Forventningerne gælder både indholdet på rejsen og alt det praktiske. De andre forventer, at du har tjek på det.

Det har du, når du samarbejder med AlfA Travel. Vi er med dig fra første møde til I kommer hjem fra en vellykket rejse.

Vores rejsekonsulenter har et dybt kendskab til vores destinationer og de kender både must see seværdighederne og rigtig mange skæve oplevelser, som man ikke nødvendigvis selv lige får øje på, men som giver deltagerne helt unikke oplevelser på grupperejsen.

Samtidig hjælper vi dig med alt det praktiske. Hvis I skal flyve tjekker vi jer alle sammen ind i flyet i rette tid både når I tager afsted, og når I skal hjem igen. Vi sørger også for at bussen henter jer de rigtige steder på de rigtige tidspunkter. Det giver dig en meget stor tryghed og sikkerhed som arrangør af grupperejsen, så også du kan nyde samværet med de andre undervejs uden stress.

Skal I køre med bus, kan I glæde jer over, at vi altid kører i fire-stjernede busser med høj komfort. Godt begyndt er mere end halvt fuldendt, som man siger. Og det er ikke helt forkert.

Kig dig omkring og få inspiration til jeres grupperejse her på siden og ring til os for en uforpligtende snak. Vi giver gerne et tilbud – ganske gratis.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)