Pris pr. deltager

Fra 3.398kr.

Ved minimum 15 deltagere

Dine rejserådgivere

Indkvarteringer

Bo godt i Island

Udvalget af indkvarteringssteder i Reykjavik og omegn er varieret, men generelt af rigtig god standard og med god placering.

Dalur HI Hostel

Dalur HI Hostel ligger i det rolige område Laugardalur cirka 30 minutters gang eller 10 minutters kørsel med bus fra det centrale Reykjavik. Lige overfor hostellet ligger byens største swimmingpool, som indbyder til en hyggelig eftermiddagsaktivitet. Eleverne indkvarteres i 4-6-sengsværelser, nogle med og andre uden eget bad/toilet. Dobbelt- og eneværelser er mulige mod tillæg. Hostellet har i øvrigt et veludstyret køkken, gode opholdsfaciliteter, fri wi-fi, og der er mulighed for at leje lokale med projektor og lærred. Der kan købes aftensmad på hostellet, hvis det bestilles på forhånd.

OBS! Dalur HI Hostel er en del af HI Iceland, som i 2019 fik en pris for deres store engagement i bæredygtighed.

I skal vælge Dalur HI Hostel, hvis …

I gerne vil have et hyggeligt hostel med gode opholdsrum og mulighed for selv at lave frokost og aftensmad. I gerne vil bo roligt i udkanten af byen og bruge aftenerne i Laugardalslaugs varme swimmingpools.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om Dalur HI Hostel´s initiativer på deres hjemmeside . Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

Loft Hostel

Loft ligger i centrum – på hovedgaden i Reykjavik – tæt på Halgrimskirkja og Harpa Concert Hall. Værelserne til eleverne har mellem 6-8 senge inkl. sengelinned og eget bad/toilet. Dobbelt- og enkeltværelser til ledere mod tillæg. 24 timers reception, køkkenfaciliteter, TV stue, café/bar og gratis wi-fi. Caféen ligger på den øverste etage med udsigt over byen.

OBS! Loft Hostel er en del af HI Iceland, som i 2019 fik en pris for deres store engagement i bæredygtighed. Desuden blev Loft Hostel kåret som det mest bæredygtige hostel, ud af HI Hostel kædens i alt 3700 hostels verden over.

I skal vælge Loft Hostel, hvis …

I vil bo på en af byens mest centralt beliggende hostels – midt i Reykjaviks shoppinggade og med udsigt til byens handlende fra den udendørs tagterrasse.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om Loft Hostel´s initiativer på deres hjemmeside . Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

The Cabin Hotel

Hotellet ligger 15 minutters gang fra det centrale Reykjavik og det samme fra Laugardalur swimmingpools. Eleverne bor i 3-5-sengsværelser med bad/toilet. Der er mulighed for dobbelt og enkeltværelser til lederne mod tillæg. I kan tilkøbe aftensmad fra buffeten.

I skal vælge Cabin Hotel, hvis …

I gerne vil have lidt mere komfort og højere standard end på vores hostels.

Hotel Örk

Hotellet ligger cirka 30 minutters kørsel fra Reykjavik i byen Hveragerdi. Området er kendt som ”Hot Spring Capital”. Eleverne bor i 3-sengsværelser med eget bad/toilet, og der er mulighed for dobbelt- og enkeltværelser mod tillæg. Hotellet har udendørs opvarmede swimmingpools med vandrutsjebane, som er åbne året rundt. Hotellet tilbyder tilkøb af både frokost og aftensmad. På Hotel Örk er I tæt på den islandske natur og de mange store oplevelser den kan byde på.

I skal vælge Hotel Örk, hvis …

I gerne vil bo tæt på naturen i fornuftig køreafstand fra Reykjavik.

Indkvarteringsstedet har fokus på bæredygtighed. Læs om Hotel Örk´s initiativer på deres hjemmeside . Vi har ikke foretaget en vurdering af initiativernes effekt.

Bakki Hostel and Apartments

Dette hostel ligger i byen Eyrarbakka cirka 45 minutters kørsel fra Reykjavik og 10 minutters kørsel til Selfoss. Stedet er et perfekt udgangspunkt for eksempelvis rundturen Golden Circle og udforskning af Islands sydkyst. I området er der desuden mulighed for rideture, vandreture og kajakture. Der er med andre ord rig mulighed for at opleve Islands natur helt tæt på. Eleverne bor i hostellets flersengsværelser med 6-8 senge. Bad/toilet er på gangen. Der er mulighed for enkelt- og dobbeltværelser i lejligheder ved siden af hostellet, mod tillæg. I kan selv at lave mad på stedet, men I kan også tilkøbe morgenmad, frokost og aftensmad.

I skal vælge Bakki Hostel and Apartments, hvis …

I ønsker at bo på et lille, unikt vandrehjem, hvor I kan komme helt tæt på naturen.

Priser

Vejledende priser

Studierejse til Reykjavik fra kun 3.398kr.

Rejse med fly
5 dage / 4 nætter
15.09 2022 - 31.05 2023 fra
3.398kr.
15.09 2023 - 31.05 2024 fra
3.648kr.
Ekstra nat fra
200kr.

Pr. person ved min. 15 personer.

Baseret på flyrejse København – Keflavik t/r økonomiklasse.

Priseksemplerne inkluderer

  • Rejse med fly til Reykjavik t/r
  • Indkvartering i flersengsværelser uden forplejning
  • Sengelinned under opholdet
  • Tæt samarbejde med din rejserådgiver
  • Adgang til AlfA Gate med overblik over rejsen og praktisk information
  • Afgift til Rejsegarantifonden og udvidet ansvarsforsikring
  • 24-timers nødtelefon

De opstillede prisindikationer er udelukkende forslag, og indkvarteringsstandarden, rejselængde og transportform kan naturligvis tilpasses jeres gruppes ønsker. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 88 70, hvis du har spørgsmål.

Klimapåvirkning

Klimapåvirkningen angiver CO2-udledningen i kg. pr. person for valgte transport tur/retur.

704

Fly

Beregningerne er lavet for AlfA Travel af Viegand og Maagøe. Læs mere om udregningsmetoderne og forudsætningerne for resultaterne her.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Tæt samarbejde hele vejen

Du kontakter os

Ring, mail eller udfyld en kontaktformular. Uanset hvad du vælger er det helt uforpligtende at kontakte os.

Vi inspirerer dig

Du fortæller om jeres planer og vores konsulenter inspirerer dig med alt den viden, de har om destinationen.

I får et tilbud

Jeres ideer og vores input bliver til en rejseplan, som opfylder jeres ønsker og behov. Vi giver jer et tilbud på rejsen.

Vi er med hele vejen

Siger I ja tak til tilbuddet bestiller vi billetter, booker overnatning og hjælper gerne med programmet. Vi er med hele vejen.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)