Skræddersyede lærerrejser

Der er mange hensyn som skal tages med i betragtning, når der skal arrangeres en rejse for lærerkollegiet. Hos os tager vi udgangspunkt i netop jeres ønsker og rammer for turen. En storbyrejse er dog perfekt til en lærerrejse, da den ofte kan gøres relativt kort og intensiv. Hvis vi finder den rigtige transportforbindelse, så er der mulighed for indtryk og inspiration fra første dag. Overvej populære destinationer for lærergrupper, såsom Barcelona, Berlin, Prag og London. Her er der gode muligheder for historiske og kulturelle indtryk fra metropoler der stadig er højaktuelle i den daglige undervisning.

Anderledes destinationer for lærerrejsen

Har I tiden og mulighderne, så kan lærerrejsen også gå til mere eksotiske destinationer. Et populært og spændende rejsemål kunne være Island, der med sine vulkaner, vandfald, gletsjere og gejsere er et spændende naturvidenskabeligt område. I kan også besøge landets lokale gymnasium, eller det moderne geotermiske kraftvarmeværk ved Hellisheidi. Læs mere om Island her. Andre spændende destinationer kunne være fx Skotland eller USA.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores korrejser, så er du selvfølgelig meget velkommen til at ringe til os på 70 22 88 70 eller skrive en mail til [email protected].

Dine rejserådgivere

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)